Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Θα κανω μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει, αλλα ειναι δυσκολο να βγαλω ακρη σε 75 σελιδες θεμα...

Για απλο Edision Argus Mini 2in1, ποιο ειναι το τελευταιο ανεπισημο HD firmware και που το βρισκω?

Υπαρχει νοημα στο να βαζω τα καινουρια firmware απο την στιγμη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις "υπηρεσιες" του δικτυου?

Θα κανω μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει, αλλα ειναι δυσκολο να βγαλω ακρη σε 75 σελιδες θεμα...

Για απλο Edision Argus Mini 2in1, ποιο ειναι το τελευταιο ανεπισημο HD firmware και που το βρισκω?

Υπαρχει νοημα στο να βαζω τα καινουρια firmware απο την στιγμη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις "υπηρεσιες" του δικτυου?

εαν εχεις μωβ module για την καρτα σου,βαζεις το επισημο firmware εδω
http://www.edision.gr/downloads.html ή εδω
http://www.argus-family.de/produktreceiverargusminiSATip.html

εαν θες να κανεις ucas το reader του δεκτη(επισημως ειναι μονο conax),
κατεβαζεις απο εδω:

http://www.ichliebe.tv/

γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν ο δεκτης υποστηριζει ci+ θα μου φερουν απο γερμανια μια module με καρτα για τα γερμανικα HD+

Το τελευταιο ανεπισημο ειναι το 1149 και το βρισκεις στο www.satgrekco.gr στο upload.....

γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν ο δεκτης υποστηριζει ci+ θα μου φερουν απο γερμανια μια module με καρτα για τα γερμανικα HD+

Μια χαρα τα παιζει τα γερμανικα......

Μια χαρα τα παιζει τα γερμανικα......

Πώς ?

Διαθέτει CI+ υποδοχή ??
Γιατί ο φίλος μας πιο πάνω αυτό περιμένει να του στείλουν απο Γερμανία (ενα CI+ Module με την original κάρτα παντρεμένη με αυτό !)

Για να μη μπερδευομαστε επειδη την εχω τη καρτα και παιζει κανονικα....
Ενοοω οτι τη παιζει τη καρτα κανονικα με unofficial logismiko στο reader του δεκτη.
Δεν υπαρχει λογος να βαλεις το ci module μεσα...
Απλα ετσι κιαλιως οι Γερμανοι τη δινουν μαζι με τη μοντουλα....
Απλα βαλε τη καρτα μεσα και θα εισαι οκ!

ανεβηκε η 1.1.49 κυριοι...

http://www.ichliebe.tv/

Την περασα αλλα χανει ολες τις ρυθμισεις , καναλια κτ.λ. και φυσικα ουτε σκεψη για να τα περναω ξανα.
Αν τσεκαρω επιλογη μονο λογισμικο δεν την δεχεται δυστυχως.
Ειχα την προηγουμενη απο ihliebe .
Υπαρχει κανενας τροπος να περασω την καινουρια κρατωντας ταυτοχρονα την λιστα καναλιων ?

Την περασα αλλα χανει ολες τις ρυθμισεις , καναλια κτ.λ. και φυσικα ουτε σκεψη για να τα περναω ξανα.
Αν τσεκαρω επιλογη μονο λογισμικο δεν την δεχεται δυστυχως.
Ειχα την προηγουμενη απο ihliebe .
Υπαρχει κανενας τροπος να περασω την καινουρια κρατωντας ταυτοχρονα την λιστα καναλιων ?

οπως εχουμε πει,εαν φορας παλιο firmware με τον προηγουμενο bootloader,δεν μπορεις να κανεις τιποτε.
ετσι κι`αλλιως θα πρεπει να κανεις το ξεκινημα με καποια απο τα καινουργια firmware,γιατι απο εδω και περα τα επομενα στον καινουργιο bootloader θα πατανε.

οπως εχουμε πει,εαν φορας παλιο firmware με τον προηγουμενο bootloader,δεν μπορεις να κανεις τιποτε.
ετσι κι`αλλιως θα πρεπει να κανεις το ξεκινημα με καποια απο τα καινουργια firmware,γιατι απο εδω και περα τα επομενα στον καινουργιο bootloader θα πατανε.

Μονο κανενας editor θα βοηθουσε.
Mε το setedit το demo δουλεια δεν γινεται...

satpower ευχαριστω. πηρα τηλ στην edision εδω στην ελλαδα και μου ειπαν οτι και με το τελευταιο software επισιμο το 1.49 θα ειναι οκ και η module για τα HD+

ποια γερμανικα..?

Μα νομιζω οτι μιλαμε για τα HD+ στον astra
και τη καρτα nagravision για τα SAT.RTL hd κ.τ.λ........
ποια αλλα HD να ενοοει...
Εχω και τη sky τα γερμανικα που και εκεινη παιζει μια χαρα στο reader....

Μα νομιζω οτι μιλαμε για τα HD+ στον astra
και τη καρτα nagravision για τα SAT.RTL hd κ.τ.λ........
ποια αλλα HD να ενοοει...
Εχω και τη sky τα γερμανικα που και εκεινη παιζει μια χαρα στο reader....

χμμμ...ενδιαφερον..

satpower ευχαριστω. πηρα τηλ στην edision εδω στην ελλαδα και μου ειπαν οτι και με το τελευταιο software επισιμο το 1.49 θα ειναι οκ και η module για τα HD+

Το ci δεν ειναι οκ και ουτε προκειται γιατι χρειαζεται να πληρωθει licencse....
Αλλα δεν υπαρχει λογος γιατι σε μενα η καρτα παιζει μια χαρα και οπως ειναι στα reader, και παιζει το ιδιο καλα σε ολους τους δεκτες edision.....
Αν μπορεσεις να σε στειλουν μονο τη καρτα να γλυτωσεις καμια 80αρια ευρω απο τη μοντουλα ακομα καλυτερα για σενα.....

την εχει αγορασει ηδη μαζι με module την κυριακη θα την εχω και θα δω...την αγορασε απο το mediamarkt στην γερμανια. του ειπα οχι για καρταHD+και δεκτη μαζι που δινει το HD+ 108ευρο. να εκανα βλακεια???