Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

προτιμω ομως τον επιγειο της pioneer 5090Η,που μου δινει καθαροτερη εικονα.
ειναι η γνωστη περιπτωση για τα sd καναλια,που βγαινουν "καπως" μεσω hdmi upscale...

Υπάρχει περίπτωση μέσω κάποιου firmware upgrade να υπάρξει επιλογή να κάνουμε bypass to upscaler, ή να προστεθεί έξοδος 576;

Υπάρχει περίπτωση μέσω κάποιου firmware upgrade να υπάρξει επιλογή να κάνουμε bypass to upscaler, ή να προστεθεί έξοδος 576;

μπορεις να του δηλωσεις 576i απο το μενου,αλλα θα βλεπεις χαλια τα hd και θα σου χαλασει και το μενου.
εαν δεν σ`ενδιαφερουν τα hd,μπορεις να
παρεις καλυτερα εικονα στα sd μεσω scart.

μπορεις να του δηλωσεις 576i απο το μενου,αλλα θα βλεπεις χαλια τα hd και θα σου χαλασει και το μενου.
εαν δεν σ`ενδιαφερουν τα hd,μπορεις να
παρεις καλυτερα εικονα στα sd μεσω scart.

Ε να μην χαλάσουμε και αυτά που έχουμε. Για HD τον πήραμε άλλωστε. Εμένα όμως δεν μου βγάζει επιλογή για 576. Μόνο 720 και 1080 και ένα "native tv" Αυτό το τελευταίο αλήθεια τί είναι;

Ε να μην χαλάσουμε και αυτά που έχουμε. Για HD τον πήραμε άλλωστε. Εμένα όμως δεν μου βγάζει επιλογή για 576. Μόνο 720 και 1080 και ένα "native tv" Αυτό το τελευταίο αλήθεια τί είναι;

εαν γυρισεις την επιλογη "τυπος εξοδου βιντεο" σε RGB θα εμφανιστει,
αλλα ειναι χαλια...
το by native δινει στην εξοδο του την φυσικη αναλυση της οθονης σου.
εμενα παιζει καλυτερα με auto ολα.

εαν γυρισεις την επιλογη "τυπος εξοδου βιντεο" σε RGB θα εμφανιστει,
αλλα ειναι χαλια...
το by native δινει στην εξοδο του την φυσικη αναλυση της οθονης σου.
εμενα παιζει καλυτερα με auto ολα.

Ευχαριστώ.
Και γω όλα στο auto τα έχω πάντως μετά από πολλές δοκιμές με τις διάφορες άλλες ρυθμίσεις.

Καλημερα σε ολους.Τελικα πηρα το δεκτη κ απο μελλοντικος κατοχος εγινα ευτυχισμενος κατοχος!Δεν εχω πολλα να πω καθως ουτε μια ωρα δεν προλαβα να τον δουλεψω αλλα μου εκανε εντυπωση η τρομερη ταχυτητα με την οποια κατεβαζει τους δορυφορους κ βρισκει τα φηφιακα.Βεβαια δεν εχω μετρο συγκρισης καθως μεχρι τωρα( κ αναγκαστικα κ μετα καθως εχω παντρεμενη καρτα) δουλευα μονο patatasat.Eχθες λοιπον καταλαβα οτι τοσα χρονια δεν ειχα δορυφορικο συστημα αλλα κατι σαν τετοιο...Τι χαωδεις διαφορες!Ενιωσα οπως τοτε που απο τον amstrad που ειχα καμμια 10αρια χρονια περασα σε windows 98 στο πρωτο μου pc!Απορια 1η καθως το πολιτισμικο σοκ ειναι μεγαλο αρα θα βγουν κ αλλες πολλες στην πορεια...
Μου κατεβασε με μεγαλη ευκολια ο,τι τροχιακη θεση υπαρχει απο τις 13 μοιρες μεχρι τις 7.Τις 19.2 εχω ελπιδα να τις κατεβασω ομως?Εχω το κλασσικο 60αρι κατοπτρο της Γοβα με ενα lnb αλλα αν καταφερω κ κατεβασω τον Αstra θα παω για διπλο lnb.Δωστε μου τα φωτα σας γιατι θα μου ειναι δυσκολο να αλλαξω ολο το κατοπτρο οποτε καθε λυση η προταση για τον Astra δεκτη.

Last edited:

Με το 60άρι κάτοπτρο που έχεις το μόνο που σου κατέβασε είναι ο Hotbird ..
Καιρός να αναβαθμίσεις και το πιάτο σου..
Ένα 1.20 θα σου δώσει τη δυνατότητα να προσθέσεις αρκετούς δορυφόρους ακόμη.

Κ καποια που μου λενε eurobird 9a k nilesat 7.0 w
απο hotbird κατεβαινουν?Δεν ξερω, ειμαι ρουκι κ ρωταω.Δυστυχως το κατοπτρο ειναι στον τοιχο εξω απο το μπαλκονι μου κ ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να το αλλαξω.Το ειχε βαλει τεχνικος που το εστησε μεσα, κ εξω κρεμαστηκε κ απλως το καρφωσε στον τοιχο.Δεν εχω ελπιδα με το 60 αρι να κατεβασω astra?

Νεο λογισμικο 1151 στο satgrekco.gr

diseq 1.1bug fixed.....

Το δοκιμασα με 8αρι και με 10αρι diseq και δουλευει μια χαρα!!!!

Κ καποια που μου λενε eurobird 9a k nilesat 7.0 w
απο hotbird κατεβαινουν?Δεν ξερω, ειμαι ρουκι κ ρωταω.Δυστυχως το κατοπτρο ειναι στον τοιχο εξω απο το μπαλκονι μου κ ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να το αλλαξω.Το ειχε βαλει τεχνικος που το εστησε μεσα, κ εξω κρεμαστηκε κ απλως το καρφωσε στον τοιχο.Δεν εχω ελπιδα με το 60 αρι να κατεβασω astra?

ρε παιδια βοηθηστε με γιατι θα μου φυγει το καφασι κ απαντηση πριν δεν πηρα. κατεβαζω για την ακριβεια τα εξης
intelsat 12.45
atlantic b2 8w
eutelsat w 2m 3.1
eurobird a 9e

επισης εκανα ενα scan στον astra στις 19.2 κ μου κατεβασε μια συχνοτητα με 24 καναλια.τι γινεται δεν κατυαλαβαινω... μηπως τα παραπανω ειναι εικονικοι δορυφοροι κ κατεβαινουν απο τον hotbird?αλλα ο astra?
Παραδοξο επισης για τις γνωσεις μου ειναι πως τα βλεπω ολα ταυτοχρονα.δε θα πρεπε να ειχα διπλο lnb γιαυτο?ομολογω πως δεν καταλαβαινω τιποτα.

υγ- υπενθυμιζω πως εχω το 60αρι της ακατανομαστης κ τιποτα αλλο.

Προφανώς κατεβάζεις κοινές συχνότητες από δορυφόρους που δεν έχεις απενεργοποιήσει στην ανίχνευση!

Τι εννοεις κοινες συχνοτητες?βλεπει πχ 12054 που παιρνει απο hot bird κ νομιζει πως κατεβασε eurobird?

Κανε update νομιζω λυθηκε το προβλημα
Αλλα ειναι οντως ετσι βλεπει πχ την συχνοτητα 10000 στο χοτμπερτ και οταν πας αλλου βλεπει την ιδια συχνοτητα και ψαχνει να βρει σημα και το βρισκει παλι στο χοτμπιρτ που εχει!Το καλυτερο ειναι να κανεις ayto installiation!Βρισκει τα παντα!

εμενα απο την στιγμη που του εκανα update στην 49,οταν κλεινω τον δεκτη και τον ανοιγω παλι το πρωι,για να βρει παλι την καρτα της Nova-ενω υπαρχει η ενδειξη ca στο καντραν του δεκτη-τα καναλια παραμενουν κλειδωμενα.
θα πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω την καρτα για να τα ανοιξει και μαλιστα το κανει αμεσως.
απο κει και περα κανενα προβλημα και ο δεκτης αλλαζει σφαιρα..
με τα προηγουμενα firmware δεν ειχα τετοιο θεμα.
ισως καποιο bug...?

σημερα μου το ξανακανε.
μετα απ`το χθες/βραδυνο κλεισιμο,ανοιξε τωρα που γυρισα απο την δουλεια και παρ`ολο που τον αφησα 2-3 λεπτα,δεν επαιζε την καρτα
(ενδειξη κλειδωμενο)ενω η ενδειξη ca ηταν αναμενη στο καντραν του δεκτη.
εβγαλα/εβαλα καρτα(ανοιχτος δεκτης)και μετα απο 2-3sec,πηρες μπρος.
ντεν ξερει...:singer: