Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Χαχα... Καλο!

Παντως για Dreambox νομιζω πως ειχε κυκλοφορησει USB to LAN adapter

χαχαχαχαχα απλα δεν παιζεσαι δημητρη πολυ γελιο χαχαχαχαχααχ μπραβο ρε φιλε μας εκανες και γελασαμε το χρειαζομασταν..χαχαχαχαχαχα:laugh::laugh::laugh::laugh:

αυθορμητο flashback στον τρομερο Ελληνικο κινηματογραφο...

Παντως για Dreambox νομιζω πως ειχε κυκλοφορησει USB to LAN adapter

οπως ειχε κυκλοφορησει και για τον mvision 200hd.
ενα τηλεφωνο στην edision hellas ισως να βοηθουσε.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το κουφό που είδα σήμερα, πάω να ανοίξω τον δέκτη και βλέπω το ASH στην οθόνη του Edision.
Αυτό χωρίς να κάνω αναβάθμιση. Αυτό που δεν πρόσεξα ήταν αν ήταν από πριν κολλημένος ή αν έγινε κατά την διάρκεια της εκκίνησης.
Τον έχω με την 1154. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε, οπότε θα τον αφήσω προς το παρόν κολλημένο!

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το κουφό που είδα σήμερα, πάω να ανοίξω τον δέκτη και βλέπω το ASH στην οθόνη του Edision.
Αυτό χωρίς να κάνω αναβάθμιση. Αυτό που δεν πρόσεξα ήταν αν ήταν από πριν κολλημένος ή αν έγινε κατά την διάρκεια της εκκίνησης.
Τον έχω με την 1154. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε, οπότε θα τον αφήσω προς το παρόν κολλημένο!

νομιζω οτι εισαι ο 2ος με 1154 και ASH.....

νομιζω οτι εισαι ο 2ος με 1154 και ASH.....

Μάλλον ο τρίτος.. Κι εμένα με την 1.1.54 ( και απο satgrekco και απο ichliebe, συνήθως οταν τον ''πειράζω'') μου βγάζει ASH.To καλό είναι οτι εχω το πρόγραμμα και τον επαναφέρω. Το κακό είναι οτι δεν εχω internet (και κομπιούτερ) στο σπίτι!

Μάλλον ο τρίτος.. Κι εμένα με την 1.1.54 ( και απο satgrekco και απο ichliebe, συνήθως οταν τον ''πειράζω'') μου βγάζει ASH.To καλό είναι οτι εχω το πρόγραμμα και τον επαναφέρω. Το κακό είναι οτι δεν εχω internet (και κομπιούτερ) στο σπίτι!

μου φαινεται οτι οσοι εχουμε περασει την 1154,θα ηταν πιο σιγουρο να γυρισουμε στην 1149...

Εχω πρόγραμμα για επαναφορά απο ένδειξη 00:00. Aκολουθείς περίπου την ίδια διαδικασία με το ASH. Οποιος το θέλει.. πολύ ευχαρίστως!

μου φαινεται οτι οσοι εχουμε περασει την 1154,θα ηταν πιο σιγουρο να γυρισουμε στην 1149...

Εκτος απο αυτα εμφανιζεται και σε καποιους δορυφορους οπως ο AMos την ωρα που παει να κανει update στα κλειδια στο nagravision π.χ. ερχεται σε ASH ο δεκτης.....
Υπομονη ετοιμαζεται το νεο soft.....

και εγω 4ος. πάντως μετά το ASH, έβαλα ξανά την 1154 και δούλεψε η ip πολύ καλύτερα (χωρις τα κολήματα που είχα προ ASH)

με.....κολπα....?

Παντα εχει νεα κολπα πανω το καθε νεο σοφτ....
Απλα επειδη πωλειται σε ολη την Ευρωπη ο δεκτης, μπορει να εχει κατι νεο που δε μας ενδιαφερει ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα απλα αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να ακουν τα προβληματα η τις απαιτησεις των πελατων τους απο παντου και να δινουν λυσεις....

Παντα εχει νεα κολπα πανω το καθε νεο σοφτ....
Απλα επειδη πωλειται σε ολη την Ευρωπη ο δεκτης, μπορει να εχει κατι νεο που δε μας ενδιαφερει ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα απλα αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να ακουν τα προβληματα η τις απαιτησεις των πελατων τους απο παντου και να δινουν λυσεις....

ομορφα.....-bye-

Παιδιά, η διαδικασία επανάκαμψης από κατάσταση ASH είναι εφικτή μόνον μέσω της σειριακής ; Δεν γίνεται τίποτε μέσω της 45αρας ethernet ή της usb εισόδου ;

Επίσης, ποιό είναι το λογισμικό που σίγουρα δεν εμφανίζει ASH ; Ο δικός μου μου ήρθε από το κατάστημα με το 1,1,51 . Μήπως πρέπει να υποβαθμίσω σε 1.1.49 που ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος ; Ούτως ή άλλως προς το παρόν μόνο το mundial θέλω να βλέπω και δεν θα το αντέξω αν σε κανένα τελικό πετάξει κανένα ash .....

Παιδιά, η διαδικασία επανάκαμψης από κατάσταση ASH είναι εφικτή μόνον μέσω της σειριακής ; Δεν γίνεται τίποτε μέσω της 45αρας ethernet ή της usb εισόδου ;

Επίσης, ποιό είναι το λογισμικό που σίγουρα δεν εμφανίζει ASH ; Ο δικός μου μου ήρθε από το κατάστημα με το 1,1,51 . Μήπως πρέπει να υποβαθμίσω σε 1.1.49 που ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος ; Ούτως ή άλλως προς το παρόν μόνο το mundial θέλω να βλέπω και δεν θα το αντέξω αν σε κανένα τελικό πετάξει κανένα ash .....

εαν κολλησει ο δεκτης,εχω την εντυπωση οτι η σειριακη ειναι η μονη λυση και βεβαια με επισημο λογισμικο.
το καλωδιο που σου εγραψα δεν το βρηκες?

Δημήτρη, στην περιοχή όπου κατοικώ δεν υπάρχει τίποτε ανάλογο, πρέπει να κατέβω Αθήνα (πράγμα που θα κάνω μεν, αλλά μέχρι τότε αναζητώ τυχόν εναλλακτικές προσεγγίσεις ... ) ...

επίσης με μπερδεύει λίγο η έννοια επίσημο λογισμικό ... στην ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ως λογισμικό (που μπορείς να κατεβάσεις απ' αυτούς ) υπάρχει το 1.1.54 πλέον ... αυτό είναι επίσημο ή όχι ;