Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δημήτρη, στην περιοχή όπου κατοικώ δεν υπάρχει τίποτε ανάλογο, πρέπει να κατέβω Αθήνα (πράγμα που θα κάνω μεν, αλλά μέχρι τότε αναζητώ τυχόν εναλλακτικές προσεγγίσεις ... ) ...

ο δεκτης ειναι κολλημενος?

Ο τέταρτος είσαι με το ASH, είναι και ο Δημοκηδής....:D

Σύνδεση με rs-232 και πέρασμα αυτό edision_argusmini_RS232_v1104.exe

ποτε προλαβες ρε θηριο και τον ξεκολλησες...?

πριν από λίγο, πήρα οδηγίες προς ναυτιλλομένους και το έκανα

δεν είναι και τίποτα το φοβερό...-bye-

να 'ναι καλά ο Αντώνης ....

ωστόσο, με τον καινούριο θέλω να φυλάξω τα ρούχα μου.... ισχύει ότι μόνον το 1.1.49 δεν ash-αρει- ;;;;

πριν από λίγο, πήρα οδηγίες προς ναυτιλλομένους και το έκανα

δεν είναι και τίποτα το φοβερό...-bye-

είδες ο Αντώνης...... :grinning-smiley-043

δεν παιζεται το παληκαρι....

να 'ναι καλά ο Αντώνης ....

ωστόσο, με τον καινούριο θέλω να φυλάξω τα ρούχα μου.... ισχύει ότι μόνον το 1.1.49 δεν ash-αρει- ;;;;

οσο το ειχα επανω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα..

επίσης με μπερδεύει λίγο η έννοια επίσημο λογισμικό ... στην ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ως λογισμικό (που μπορείς να κατεβάσεις απ' αυτούς ) υπάρχει το 1.1.54 πλέον ... αυτό είναι επίσημο ή όχι ;

Οτι ειναι στη σελιδα της edision ειναι μονο και παντα επισημο....

επίσης με μπερδεύει λίγο η έννοια επίσημο λογισμικό ... στην ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ως λογισμικό (που μπορείς να κατεβάσεις απ' αυτούς ) υπάρχει το 1.1.54 πλέον ... αυτό είναι επίσημο ή όχι ;

Οταν λες Ελληνικη αντιπροσωπια;
Δεν ξερω αν εννοεις κατι διαφορετικο απο το www.edision.gr
Εκει δεν εχει την 1.1.54 οπως λες αλλα την 1.1.52

Λοιπον εμενα χθες το μεσημερι δεν μου εβγαλε ASH αλλα εσβυσε τελειως η οθονη του. Τον ανοιγες απο τον διακοπτη πισω και μετα το "BOOT" εδειχνε μονο για 1 δευτερολεπτο την ενδειξη "ΟΝ" και μετα εσβυνε εντελως το display του.
Ενα περασματακι με την RS-232 και ολα καλα.
Ενα βασικο προβλημα με την 1.1.54 ειναι οτι δεν λειτουργει η LAN. Σπανια παιρνει IP απο το ρουτερ (σε μια ωρα πχ μπορει να εχει IP για 1-2 λεπτα μονο). Ακομα και οταν παρει μετα απο δευτερολεπτα την χανει.
Εβαλα την 1.1.49 και δουλευε κανονικα. Ξαναπερασα βεβαια την 1.1.54 για να εχω λιγη γαλοπουλα, αφου με το 1.1.49 δεν εχει καθολου.

Λοιπον εμενα χθες το μεσημερι δεν μου εβγαλε ASH αλλα εσβυσε τελειως η οθονη του. Τον ανοιγες απο τον διακοπτη πισω και μετα το "BOOT" εδειχνε μονο για 1 δευτερολεπτο την ενδειξη "ΟΝ" και μετα εσβυνε εντελως το display του.
Ενα περασματακι με την RS-232 και ολα καλα.
Ενα βασικο προβλημα με την 1.1.54 ειναι οτι δεν λειτουργει η LAN. Σπανια παιρνει IP απο το ρουτερ (σε μια ωρα πχ μπορει να εχει IP για 1-2 λεπτα μονο). Ακομα και οταν παρει μετα απο δευτερολεπτα την χανει.
Εβαλα την 1.1.49 και δουλευε κανονικα. Ξαναπερασα βεβαια την 1.1.54 για να εχω λιγη γαλοπουλα, αφου με το 1.1.49 δεν εχει καθολου.

εμενα μου χανει το epg στην digea.
πρεπει να κανω reset στον δεκτη,για να το ξαναβρει.
καμια φορα κολλαει και στα δορυφορικα.
αρκετα προβληματακια εχει η 1154.
συνηθως οτι ανεβαινει στο γνωστο site ειναι σταθερο.
σ`αυτην την εκδοση,μαλλον βιαστηκαν...

Μα αυτή πρέπει να είναι η κανονική του λειτουργία. Όταν πρωτοανάβει από το διακόπτη πίσω πάει σε ον και αμέσως standby. Μετά το ανοίγεις από το τηλεκοντρόλ και συνεχίζει κανονικά. Εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα κάτι από την περιγραφή.

εμενα μου χανει το epg στην digea.
πρεπει να κανω reset στον δεκτη,για να το ξαναβρει.
καμια φορα κολλαει και στα δορυφορικα.

Μια απο τα ιδια κι εγω με την 1.1.54 ...

Αυτό με το σβήσιμο της οθόνης και του δέκτη το έκανε και στον δικό μου ( mini-T ). Τον έστειλα στην αντιπροσωπεία και "κατάλαβα" ότι τον επανέφεραν με την RS232. Το έκανε όμως πάλι μετα από μια εβδομάδα και δοκίμασα και τον επάνεφερα μόνος μου. Το έκανε και τρίτη φορά μετά από μια εβδομάδα, τα πήρα στο κρανίο, και τον ξαναέστειλα στην αντιπροσωπεία όπου αλλάξανε την πλακέτα. Ως τώρα (μια εβδομάδα μετά) όλα καλά (ελπίζω να μην το ξανακάνει).
Όσον αφορά το θέμα με το epg (μένει σταθερό το info των καναλιών mega,star,σκαϊ με εκείνο της ώρας που άνοιξε ο δέκτης και δεν αλλάζει όση ώρα και αν περάσει) το έκανε και στον δικό μου και με την 1.1.54 και με την original 1.1.52. Για να το διορθώσω γύρισα στην original 1.1.34 (την μόνη που είχα κρατήσει από τις παλιότερες).
Επαναλαμβάνω ότι έχω τον μικρό argus mini-T HD μόνο για τα επίγεια ψηφιακά, αλλά πέρνει τα ίδια firm με όλους τους argus mini.

Οταν λες Ελληνικη αντιπροσωπια;
Δεν ξερω αν εννοεις κατι διαφορετικο απο το www.edision.gr
Εκει δεν εχει την 1.1.54 οπως λες αλλα την 1.1.52

τώρα βλέπω ότι έχεις δίκαιο, αλλά θα ορκιζόμουν ότι μέχρι προχθές είχαν την 1.1.54 ... πιθανώς να την κατέβασαν μετά τα διάφορα σχόλια περί προβλημάτων στην IP , τα περί ash , κλπ. κλπ.

άλλωστε και η 1.1.52 δεν ξέρω αν είναι επίσημη ... στο γερμανικό επίσημο σάιτ έχουν ακόμη την 1.1.49 ...