Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μηπως υπαρχει καποιος δεκτης για πωλησησε πολυ καλη κατασταση?

Αν πιανει καποιος απο εσας TurkSat 42e θα ξερει οτι ο δορυφορος αυτος (με τον πιτσιρικο) εχει εξαιρετικο ενδιαφερον. Τις τελευταιες μερες ομως διπιστωσα οτι (με την 1.1.49 - 1.1.54) το TRT-3 και το idman δεν δειχνουν παντα... Εβαλα την 1.1.07 (που τη βρηκα..) και τα δειχνει.
Ελπιζω να ειναι θεμα αναβαθμησης (και να μην εχει παθει κατι ο μικρουλης μου γιατι δεν θα το αντεξω!) και με τη επομενη να διορθωθει.

Αν πιανει καποιος απο εσας TurkSat 42e θα ξερει οτι ο δορυφορος αυτος (με τον πιτσιρικο) εχει εξαιρετικο ενδιαφερον. Τις τελευταιες μερες ομως διπιστωσα οτι (με την 1.1.49 - 1.1.54) το TRT-3 και το idman δεν δειχνουν παντα... Εβαλα την 1.1.07 (που τη βρηκα..) και τα δειχνει.
Ελπιζω να ειναι θεμα αναβαθμησης (και να μην εχει παθει κατι ο μικρουλης μου γιατι δεν θα το αντεξω!) και με τη επομενη να διορθωθει.

η 1154 απ`οτι φαινεται εχει πολλα θεματακια.
απο ASH μεχρι κολλημα του epg.
αναμενουμε....

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

...θα ξερει οτι ο δορυφορος αυτος (με τον πιτσιρικο) εχει εξαιρετικο ενδιαφερον. Τις τελευταιες μερες ομως διπιστωσα οτι (με την 1.1.49 - 1.1.54) το TRT-3 και το idman δεν δειχνουν παντα... Εβαλα την 1.1.07 (που τη βρηκα..) και τα δειχνει.
Λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβα το παραπάνω κείμενο.

Η 1.1.56 είναι στα σκαριά... Εκτός και αν την φάει το μαύρο σκοτάδι και αυτήν...

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπέρα σε ολους
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον δέκτη της Edision.H χρήση του προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για αποκωδικοποίηση της Digea,δε θα χρησιμοποιήσω δλδ ουτε πιατα,ουτε nova και τα λοιπά.
Αναμεσα στους Mini T & Mini 2 in 1,εκτος απτη σημαντική διαφορά στην τιμή,υπάρχει και κάποια διαφορά στην ποιότητα εικόνας?
Ευχαριστω εκ των προτέρων.

O mini 2in1 είναι βασικά δορυφορικός δέκτης με πρόσθετο τιούνερ για την ψηφιακή. Σε καμία περίπτωση δεν έχει νόημα η αγορά του μόνο για ψηφιακά μιας και δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από ένα καλό ψηφιακό δέκτη των 60-70 ευρώ.
Αν θέλεις όμως να ασχοληθείς και λίγο με τα δορυφορικά τότε ο εν λόγω δέκτης είναι από τις καλύτερες επιλογές. -bye-

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καταλαβαίνω τι λες,αλλά με ενδιαφέρει να αγοράσω και κάτι ποιοτικό γιατί θα συνδεθεί με ενισχυτή και λοιπά,αφού οι consumer δέκτες που κυκλοφορούν είναι πανηγυριώτικοι.Οπότε μάλλον μου πάω στον mini T.

Χαιρετίζω την παρέα. Εχω έναν mini 2in1 HD -ΟΧΙ IP- και εδώ και μερικές μέρες δεν μου ανοίγει τα κανάλια της nova. Λόγω διαφόρων δραστηριοτήτων δεν είχα χρόνο για TV κι έτσι έμεινε χωρίς να τον ψάξω. Το firmware που φοράει είναι το αρχικό.

Αντιγράφω από Πληροφορίες συστήματος:
Μοντέλο _________________________ Argus Mini
Εκδοση λογισμικού ______ 060000800_1.0.79 EMU
Εκδοση Υλικού ______________________Apollo 14
Loader _______________________________ 1.1.1
Ημ/νία Εκδοσης Λογισμικού _________ 20/11/2009
Εκδοση Πρόσοψης __________________ 01080103

Μίλησα με τον προμηθευτή μου και μου είπε ότι θέλει αναβάθμιση. Δοκίμασα σήμερα με διάφορα .abs που κατέβασα απο ichliebe & edision αλλά μου λεει ότι δεν είναι συμβατά ή κάτι τέτοιο. Πού βρίσκω το κατάλληλο firmware; Η αναβάθμιση γίνεται απλά βάζοντας το USB και μετά πηγαίνοντας στο menu ή κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Ας λεει οτι δεν ειναι συμβατο.Ειναι γιατι το loader απο 1.0 ειναι πλεον 1.1.
Επελεξε απλα πληρες και λογισμικο. και πατα "ΝΑΙ" και αστο να κανει την αναβαθμιση και θα εισαι ΟΚ!!!!

Επελεξε απλα πληρες και λογισμικο. και πατα "ΝΑΙ" και αστο να κανει την αναβαθμιση και θα εισαι ΟΚ!!!!

εδω να ρωτησω το εξης.
Υπήρχαν 2 εκδοσεις λογισμικου (hd , sd ) υπάρχουν ακόμη ? Γιατι δεν τις βρισκω.

Παντα σε 2 εκδοσεις βγαινουν.......
Απλα εαν δε το παρεις απο το γνωστο Ελληνικο site και το παρεις απο Γερμανια εχει μονο το
HD.Εκει δε βγαζουν το SD......

Thanx satpower.
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να κάνω την αναβάθμιση μόνο στο λογισμικό για να μη χασω τα κανάλια. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Οπως ειπα και σε αλλο φορουμ....
Η 1156 δε θα κυκλοφορησει μαλλον γιατι το software team ασχολειται με το Μινι για ολη αυτη τη βδομαδα και θα βγει ελπιζω κατι ετοιμο και καλο πρωτα εδω Ελλαδα....
Οι πρωτοι που θα το μαθουμε ειμαστε εμεις....

Παντα σε 2 εκδοσεις βγαινουν.......
Απλα εαν δε το παρεις απο το γνωστο Ελληνικο site και το παρεις απο Γερμανια εχει μονο το
HD.Εκει δε βγαζουν το SD......

Ποιό ειναι το γνωστό Ελληνικο site?
Επειδή σε μενα ειναι τελειως άγνωστο... μπορω να το μάθω?