Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Kαλημερα,αφησα την καρτα ολο το βραδυ στο novacinema 1 αλλα δεν ανοιξε,μιλησα με εναν γνωστο μου και μου ειπε να μην τη βαλω σε δικο τους δεκτη για να την ξεκλειδωσουν γιατι θα την παντρεψουν,σε humax 5400 θα ξεκλειδωσει?
Στο pvr του γνωστού σου δοκίμασες;

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δεν υπάρχει θέμα "παντρέματος" με pvr.
θα δοκιμασω και με τον humax 5400 και μετα θα την βαλω στον pvr.εχθες που μιλησα με nova μου ειπανε ο πρωτος υπαλληλος οτι θα πρεπει να την παω σε δικο τους καταστημα για να την ξεκλειδωσουν και αν δεν ξεκλειδωνει ανταλαγη με καινουρια και ο δευτερος υπαλληλος οτι επειδη ειναι παλια θα στειλουνε ενα σημα αναβαθμισης,το σημα αναβαθμισης υποτιθεται οτι το στειλανε εχθες το βραδυ οταν ειχα την καρτα στον edision και στο novacinema 1.αυτη η διχογνωμια με εβαλε σε σκεψεις και το ψαχνω λιγο παραπανω

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ειδα οτι βγηκε η 1.1.74 επισημη. Οταν με το καλο τα παιδια που ασχολουνται με τις ανεπισημες βγαλουν και αυτοι νεα αναβαθμηση, ας κοιταξουν παρακαλω πολυ! το προβλημα με τα TRT και idman στον turksat42e. εχω αναφερθει και στο παρελθον για το θεμα αυτο αλλα ακομα δεν εχω δει φως...

Εχει βρει κανεις τροπο να περναει τransponder στο δεκτη? (εννοω εκτος απο το προγραμμα-ανεκδοτο setedit)

Εχει βρει κανεις τροπο να περναει τransponder στο δεκτη? (εννοω εκτος απο το προγραμμα-ανεκδοτο setedit)

Ευκολο ειναι, μπαινεις "εγκατασταση δορυφορου", διαλεγεις το δορυφορο στον οποιο ειναι ο πομπος που θες να προσθεσεις, πατας το κιτρινο κουμπακι στο remote (αλλαγη TP) και μετα το πρασινο (προσθηκη). Βαζεις τα δεδομενα του transponder, σκαναρεις και εισαι ΟΚ!

Μπορεί να απαντήσει κάποιος πως το "επίσημο" firmware από τo Edision.gr μπορεί να έχει ως λογότυπο το kunibert?!!!

:flipout::fahne90:

Ξεφυγε στο "κουρεμα"...
Αυτα ελεγα πριν λιγο καιρο και καποιος προσπαθει 1000 φορες να μου εξηγησει οτι λεω χαζομαρες! Αλλα δεν καταλαβαινω με τιποτα...
Ξαναλεω λοιπον, το επισημο ειναι αυτο που δεν εχει διακριση σε HD και SD menu. Τα αλλα ειναι "επισημοποιημενες" ανεπισημες εκδοσεις.

Last edited:

Ευκολο ειναι, μπαινεις "εγκατασταση δορυφορου", διαλεγεις το δορυφορο στον οποιο ειναι ο πομπος που θες να προσθεσεις, πατας το κιτρινο κουμπακι στο remote (αλλαγη TP) και μετα το πρασινο (προσθηκη). Βαζεις τα δεδομενα του transponder, σκαναρεις και εισαι ΟΚ!

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα θελω να περάσω καμια 80αριά transponders οποτε δεν βολευει το χειροκινητο. Εννοω με καποιο τροπο να γινει import απο καποιο προγραμμα αφου ο δεκτης δεν μπορει να κανει update τους transporders απο το internet...

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα θελω να περάσω καμια 80αριά transponders οποτε δεν βολευει το χειροκινητο. Εννοω με καποιο τροπο να γινει import απο καποιο προγραμμα αφου ο δεκτης δεν μπορει να κανει update τους transporders απο το internet...

Μα γιατί σου λείπουν τόσοι πολλοί;
Όταν κατεβάζεις τα κανάλια του λες να ψάχνει και στο δύκτιο για ανανεώσεις; (bat η onit η πως στο καλό το λέει; )

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση από το setedit. Για transpoders δεν πρέπει να είναι και τόσο τραγικό πάντως.

Προσοχη η 1179 χανει τα settings σας. πρωτου την περασετε κρατηστε σε backup τα καναλια.

Προσοχη η 1179 χανει τα settings σας. πρωτου την περασετε κρατηστε σε backup τα καναλια.

χανει τα seting αναβαθμίζοντας από ποια εκδοση;
γιατί εγώ από την 1.1.74 στην 1.1.79 δεν εχασα τίποτα από κανάλια.

Ο συγκεκριμένος δέκτης μιλάει Τουρκικά , αν βέβαια βλέπεις Turksat ? Και γνωρίζουμε ποιες άλλες ξένες γλώσσες ομιλεί που να αξίζουν τον κόπο? και σε ποιους δορυφόρους ?