Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Στις ρυθμισεις του δεκτη, αλλαξε την επιλογη..

εννοειται οτι εχω βαλει την επιλογη οχι απενεργοποιηση μετα το περας στις ρυθμισεις χρονοδιακοπτη.

εχω δοκιμασει να βαλω και την αντιθετη επιλογη αλλα τπτ.

αυτο μονο οταν γραφω μεσω χρονοδιακοπτη. οχι οταν πατω το rec για αμεση εγγραφη

Η 1182,:AFADF0: υπάρχει κάπου αλλού εκτος satgreco, γιατι εμένα δε θέλει να με αναγνωρίσει στο Upload;

Θέλει να κάνεις πάλι εγγραφή για να σε αναγνωρίζει.

ρε παιδια την βοηθεια σας θέλω,

τo epg δεν μου δουλευει ποτε σωστα με καμια εκδοση λογισμικου επισημη ή ανεπισημη.

ουτε καν στα ψηφιακα. το δειχνει στην αρχη σωστα μετα απο restart και μετα κολλαει.

αν παω sto edivision ston προγραμματισμο τοτε τα βλεπω σωστα. τι στο καλο γινεται δεν καταλαβαινω.

και στο νοβα με το irdeto μωβ μου βγαζει κωδικοποιημενο συνεχεια και αργει τρομερα.
και με το ανεπισημο fw κολλαει συχνα to αλλο reader του δεκτη.

τι στο καλο γινεται εσεις δεν εχετε τετοια προβληματα.??

Θυμείστε μου σας παρακαλώ πώς διαβάζουμε τα αρχεία .dvr και πως τα επεξεργαζόμαστε.

Thx

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα

Λοιπόν έχω τον συγκεκριμένο δεκτη με περασμένο το ανεπίσημο 1.1.4.7 firmware, όλα δουλεύουν ok και έχω αρχίσει να ψάχνομαι με τα κλειδιά.

Έχει ασχοληθεί κανεις με το πως περνάμε χειροκίνητα η με κάποιο αρχείο η αν έχετε κάποιο tutorial,how to

Μετά από 2-μηνη ενασχόληση με τον δέκτη και αφού έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts στο forum, προσθέτω και εγώ τις παρατηρήσεις μου.

Ο δέκτης δουλεύει άψογα με την 1.1.70 (από το edision.gr). Διαβάζει χωρίς προβλήματα την irdeto Zeta της Nova από τoυς ενσωματωμένους reader και δεν έχει περίεργα κολλήματα εφόσον δεν χρησιμοποιούνται οι δικτυακές λειτουργίες (όλα - server-clients - απενεργοποιημένα). Επίσης το EPG της Nova (από το Edivision) περιορίζεται στην ίδια μέρα και σε 2-3 εκπομπές πλην της τρέχουσας, σε αντίθεση με π.χ. τα ελεύθερα γερμανικά (Astra 19,2) που έχουν το πρόγραμμα όλης της επόμενης εβδομάδας.

Η ποιότητα της εικόνας σε CRT τηλεόραση με σύνδεση Scart είναι λίγο καλύτερη από την αντίστοιχη του παλιού Panasat ενώ δείχνει χωρίς πρόβλημα τα HD κανάλια (π.χ. Das Erste HD, ZDF HD, κλπ. ελεύθερα στον Astra). Αν μπει το HD f/w για να μην υπάρχει πρόβλημα σε CRT, το κουμπάκι V.Format στο τηλεκοντρόλ αλλάζει την ανάλυση από 1080 σε 720 και τελικά σε Auto (ένδειξη στην οθόνη του δέκτη), οπότε και εμφανίζεται εικόνα κανονικά. Το f/w SD έχει απλά πιο ευανάγνωστο μενού σε CRT, μάλλον η μόνη διαφορά από το f/w HD. Επίσης συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα με Diseqc 2.0 4in1 (Wavefrontier) με 2 LNB στο πιάτο.

Αν χρησιμοποιηθούν οι δικτυακές λειτουργίες, ο δέκτης παρουσιάζει κάποια αστάθεια και κάνει επανεκκίνηση σε τυχαίες (μάλλον) στιγμές ή απλά κολλάει και θέλει επανεκκίνηση, κάποιες φορές και από τον διακόπτη on/off στο πίσω μέρος του δέκτη. Αυτό πιθανόν να είναι θέμα βελτίωσης του λογισμικού του.

Στην 1.1.74 που δοκίμασα (από το edision.gr) δεν αναγνώριζε την irdeto, ήταν ανενεργές κάποιες επιλογές στις δικτυακές λειτουργίες και δεν καταλάβαινε γαλλικά (...). Επομένως η 1.1.70 φαίνεται να προτείνεται προς το παρόν για χρήση με (νόμιμη φυσικά) κάρτα nova και για FTA. Για τα υπόλοιπα ας μας ενημερώσουν άλλοι φίλοι που πειραματίζονται περισσότερο.

Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο:

Μετά την 1.1.70 το edision.gr έβαλε την 1.1.79 (που δοκίμασα) και όχι την 1.1.74 που είναι η έκδοση του ichliebe.tv (που μάλλον είναι η 1.1.70).

Λίγο μπερδεμένο αλλά δεν γίνεται και απλούστερο με τόσες επίσημες-ανεπίσημες-ημιεπίσημες εκδόσεις.

Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο:

Μετά την 1.1.70 το edision.gr έβαλε την 1.1.79 (που δοκίμασα) και όχι την 1.1.74 που είναι η έκδοση του ichliebe.tv (που μάλλον είναι η 1.1.70).

Λίγο μπερδεμένο αλλά δεν γίνεται και απλούστερο με τόσες επίσημες-ανεπίσημες-ημιεπίσημες εκδόσεις.

To 1.1.70 και 1.1.82 δεν παίζουν με NOVA, δηλαδή το program guide δεν ενημερώνεται σωστά. Πρέπει να επανακινήσει κανείς το δέκτη και μετά οκ. Η πιο σταθερή είναι 1.1.49. Κανένα πρόβλημα σχεδόν. Όλα ενεργοποιημένα.

του edision.gr ειναι επισημη αναβαθμιση?

απο το γερμανικο ειναι καλυτερη?

μπορουμε να κανουμε μια λιστα με το τι κανει η καθε μια?

To 1.1.70 και 1.1.82 δεν παίζουν με NOVA, δηλαδή το program guide δεν ενημερώνεται σωστά. Πρέπει να επανακινήσει κανείς το δέκτη και μετά οκ. Η πιο σταθερή είναι 1.1.49. Κανένα πρόβλημα σχεδόν. Όλα ενεργοποιημένα.

πως μπορω να βρω την 1,1,49?

στην 1.2.86 οταν επιλεγω γαλλικο η ισπανικο HD καναλι κανει restart

του edision.gr ειναι επισημη αναβαθμιση?

απο το γερμανικο ειναι καλυτερη?

μπορουμε να κανουμε μια λιστα με το τι κανει η καθε μια?

Στο edision.gr ειναι οι επισημες και στο satgrekco.gr οι ανεπισημες.......

Από την 1.1.70 και μετά ποιες εκδόσεις είναι τελικά αυτές που υποστηρίζουν γαλλικά και ποιες όχι;

Στο edision.gr ειναι οι επισημες και στο satgrekco.gr οι ανεπισημες.......

και γιατι στο γερμανικο εχει αλλη εκδοση και στο ελληνικο αλλη?

τι διαφορες εχουν? και που μπορω να βρω changelog?

επισης αυτες οι εκδοσεις δεν παιζουν αν βαλω την καρτα νοβα στο πανω reader και παιζουν μονο απο ci me irdeto μωβ? σωστα?

και τελος με ποια επιτελους επισημη εκδοση θα δω σωστο epg σε νοβα και ψηφιακα?