Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

βρε παιδια ρωτατε πραγματα που δεν μπορουν να απαντηθουν για ευνοητους λογους,παρτε ενα backup και βαλτε οτι θελετε και δοκιμαστε και αν δεν σας αρεσει γυριστε πισω.
παντως ο δεκτης θελει δουλεια ακομα,αν και εχει φτασει σε πολυ υψηλα standards για την τιμη του

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μπορει καποιος με Pm να μου εξηγησει τι κανει παραπανω η 1,3,21?
τα hd νοβα μπορω να τα δω? βοηθηστε ρε παιδες να καταλαβω ..........................................

κανε αυτες τις ερωτησεις με οποιον μιλησεις με pm γιατι βλεπω να σε κυνηγανε..!!
φιλικα παντα ;)

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

κανε αυτες τις ερωτησεις με οποιον μιλησεις με pm γιατι βλεπω να σε κυνηγανε..!!
φιλικα παντα ;)

ακομα δεν καταλαβα. κανεις προθυμος να εξηγησει?

Να το κάνουμε λιανά λοιπόν...

Η θέαση των HD καναλιών της Nova επιτρέπεται ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΝΟ με τον ιδιοκτησιακό δέκτη.

Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός ορίων συζήτησης. Και έτσι θα παραμείνει στο forum αυτό...

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δεν καταλαβαίνω ορισμένους που προσπαθούν να μάθουν κάτι που δεν είναι και τόσο νόμιμο , με αποτέλεσμα να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συντονιστές να τους επαναφέρουν στην τάξη και καλά κάνουν. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με κάτι που παραβαίνει τους όρους του φόρουμ , ας κάνει μια αναζήτηση στο google και νομίζω ότι ο καθένας θα βρει αυτό που θέλει , αλλά θα έχει αυτός την ευθύνη. Ευτυχία και χρόνια πολλά για όλους και πάλι.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Χρόνια πολλά,

έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις εκδόσεις : 1.3.21 από DDC η' Cccam Truman@Edision Mini 1.3.22 By DDC ?

κάνουν ότι κάνει και 1321 απο satgrekco σε ότι αφορά κάποια HD?

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δεν καταλαβαίνω ορισμένους που προσπαθούν να μάθουν κάτι που δεν είναι και τόσο νόμιμο , με αποτέλεσμα να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συντονιστές να τους επαναφέρουν στην τάξη και καλά κάνουν. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με κάτι που παραβαίνει τους όρους του φόρουμ , ας κάνει μια αναζήτηση στο google και νομίζω ότι ο καθένας θα βρει αυτό που θέλει , αλλά θα έχει αυτός την ευθύνη. Ευτυχία και χρόνια πολλά για όλους και πάλι.

τι μας λες ? γιατι θα μας τρελάνεις τωρα. μιλατε για ολα αυτα τα ανεπισημα λογισμικα κλπ με hd κλπ κλπ και ρωτησα τι στο καλο κανουν, οχι στο περιπου... δηλαδη δεν μπορειτε να λετε τι κανουν αλλα μπορειτε να λετε που να τα βρουμε ???

α και αν μου στειλεις ενα λινκ απο το google που λες με ακριβως αυτα που κανουν και με κανονικο changelog πολυ θα το χαρω φιλε μου.
χρονια πολλα/

Καλησπερα και χρονια πολλα.
Περασα την τελευταια αναβαθμιση 1.3.21 και ολα ηταν μια χαρα.
Επαιζα με τις ρυθμισεις εικονας και κολλησε...Αν θυμαμαι καλα αλλαξα απο yuv σε rgb...Ή το αναποδο...Τωρα το μονο που μου εμφανιζει στην οθονη ειναι <δεν υποστηριζεται> και δεν μπορω να κανω τιποτα. Τον εκλεισα - τον ξανανοιξα αλλα ματαια... Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Μπορει καποιος με Pm να μου εξηγησει τι κανει παραπανω η 1,3,21?
τα hd νοβα μπορω να τα δω? βοηθηστε ρε παιδες να καταλαβω ..........................................

Φίλε μου καλή σου μέρα και χρονιά πολλά. Αν βάλεις αυτό στο google Pantrema & Ksepantrema kartas θα σου βγάλει αυτό που θέλεις , εμένα δεν μου φαίνεται σωστό να δώσω την διεύθυνση από άλλο φόρουμ εδώ μέσα. Άλλωστε οι συντονιστές νομίζω ότι αν το προσπαθήσεις κι άλλο θα σε επαναφέρουν στην τάξη. Αυτό το φόρουμ προσπαθεί να έχει ένα επίπεδο και καλά κάνουν τα παιδιά που το συντονίζουν. Τώρα αν εσύ θέλεις να στα δίνουν στο πιάτο μασημένη τροφή, μάλλον δεν θα τα βρεις εδώ. Σου εύχομαι καλή χρονιά και καλή αναζήτηση , σου λέω μόνο πως αυτό που ζητάς γίνεται , απλά για να σε ενημερώσω.

Επαιζα με τις ρυθμισεις εικονας και κολλησε...Αν θυμαμαι καλα αλλαξα απο yuv σε rgb...Ή το αναποδο...Τωρα το μονο που μου εμφανιζει στην οθονη ειναι <δεν υποστηριζεται> και δεν μπορω να κανω τιποτα. Τον εκλεισα - τον ξανανοιξα αλλα ματαια... Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Καλημέρα και χρόνια πολλά κι σε σένα. Νομίζω πως η μόνη λύση αφού δεν μπορείς να περάσεις αναβάθμιση από usb, επειδή δεν έχεις εικόνα , είναι να την ξαναπεράσεις με καλώδιο σειριακό null και θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Υποθετω οτι τον εχεις συνδεσει με HDMI καλωδιο.
Δοκιμασε να ενωσεις τον δεκτη στην τηλεοραση με scart και διαλεξε διαφορετικη πηγη στην τηλεοραση ( π.χ. AV1 , AV2 )
Λογικα θα εχεις εικονα και θα μπορεσεις να ξανακανεις τις ρυθμισεις οπως θελεις.

Φίλε μου καλή σου μέρα και χρονιά πολλά. Αν βάλεις αυτό στο google Pantrema & Ksepantrema kartas θα σου βγάλει αυτό που θέλεις , εμένα δεν μου φαίνεται σωστό να δώσω την διεύθυνση από άλλο φόρουμ εδώ μέσα. Άλλωστε οι συντονιστές νομίζω ότι αν το προσπαθήσεις κι άλλο θα σε επαναφέρουν στην τάξη. Αυτό το φόρουμ προσπαθεί να έχει ένα επίπεδο και καλά κάνουν τα παιδιά που το συντονίζουν. Τώρα αν εσύ θέλεις να στα δίνουν στο πιάτο μασημένη τροφή, μάλλον δεν θα τα βρεις εδώ. Σου εύχομαι καλή χρονιά και καλή αναζήτηση , σου λέω μόνο πως αυτό που ζητάς γίνεται , απλά για να σε ενημερώσω.

μα καν δεν θελω αυτο που λες. εχω νοβα εδω και 10 χρονια με ξεκλειδωτη καρτα. η ερωτηση μου απο την αρχη αφορουσε ενα λογισμικο 1,3,21 που κατι λεγανε περι hd. επειδη εχω τον edision mini ip ρωτησα εαν με αυτο το λογισμικο παιζουν τα hd της νοβα.? μπορει να μην ειναι αυτο και να ειναι κατι αλλο. απλα μια ερωτηση εκανα... τωρα για κατι εξυπνους που βγαινουν και σχολιαζουν περι νομιμοτητας και μη να μην απαντησω καλυτερα γιατι θα την χοντρυνουμε την κουβεντουλα....

μα καν δεν θελω αυτο που λες. εχω νοβα εδω και 10 χρονια με ξεκλειδωτη καρτα. η ερωτηση μου απο την αρχη αφορουσε ενα λογισμικο 1,3,21 που κατι λεγανε περι hd. επειδη εχω τον edision mini ip ρωτησα εαν με αυτο το λογισμικο παιζουν τα hd της νοβα.? μπορει να μην ειναι αυτο και να ειναι κατι αλλο. απλα μια ερωτηση εκανα... τωρα για κατι εξυπνους που βγαινουν και σχολιαζουν περι νομιμοτητας και μη να μην απαντησω καλυτερα γιατι θα την χοντρυνουμε την κουβεντουλα....

Τα παιζει φιλε μου.

Για να δεις τα HD με την παλιά σου συνδρομή δεν μπορείς. Πρέπει να πάρεις καινιούργια κάρτα + τον pace και να ενεργοποιήσεις τα HD κανάλια.

Τόσο απλό είναι, στα υπόλοιπα μη δίνεις σημασία...Χρόνια πολλά..

Εχουν δικιο τα παιδια που σου ειπαν να δοκιμασεις το SCART η το null, αλλα για δοκιμασε να πατησεις στο κοντρολ το v.format (ισως παραπανω απο μια φορα, μεχρι να βγαλει στην οθονη του δεκτη την ενδειξη SCART).

Υποθετω οτι τον εχεις συνδεσει με HDMI καλωδιο.
Δοκιμασε να ενωσεις τον δεκτη στην τηλεοραση με scart και διαλεξε διαφορετικη πηγη στην τηλεοραση ( π.χ. AV1 , AV2 )
Λογικα θα εχεις εικονα και θα μπορεσεις να ξανακανεις τις ρυθμισεις οπως θελεις.
Δοκιμασα με scart και πηρα εικονα και ξανακανα τις ρυθμισεις...
Ευχαριστω ρε φιλε!