Edision Argus mini Highspeed πρόβλημα με κάρτα και εγγραφές Aljazeera sports

Re: Απάντηση: Edision Argus mini Highspeed προβλημα με καρτα Aljazeera sports

σημερα ειναι ανοιχτα κ σε εμενα απο 1-8 σε DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO δεκτη μαλλον ειχαν προβλημα χτες
Και σε μενα ανοιχτα ολα σημερα θα δουμε αν θα γινει το ιδιο στη συνεχεια ...θελω να δω και την απονομη χρυσης μπαλας ελπιζω να μη τα κλεισουν παλι ....!!

Re: Edision Argus mini Highspeed προβλημα με καρτα Aljazeera sports

Παιδια, το jsc εχει προβλημα τις τελευταιες ημερες απο την πλευρα της εταιρειας. Αυτο τουλαχιστον εμαθα απο τον προμηθευτη μου, ο οποιος μου ειπε οτι απο την επομενη εβδομαδα αναμενεται να λυθουν τα προβληματα. Ειτε στελνει πολυ συχνα τα κλειδια, ειτε αργουν πολυ να αποκωδικοποιηθουν, σημασια εχει οτι χρειαζεται αρκετος χρονος για να ανοιξουν τα καναλια (εχω απο 1 ως 8, τα 9-10 εκλεισαν σε εμενα στο τελος του 2011). Εχασα τα ματς Ρεαλ και Μπαρτσελονα το ΣΚ επειδη δεν ειχα υπομονη και αλλαζα συνεχως καναλι περιμενοντας να ανοιξει σε λογικο χρονο (συνηθως 10-20'' εκαναν), ενω χθες και σημερα οποτε ηταν μπλοκαρισμενα απλα αφηνα για μερικα λεπτα (δεν ξερω ποση ωρα, βαριομουν να κοιταζω μια μαυρη οθονη) ενα καναλι του jsc κι επειτα ανοιγε κανονικα.

(εχω απο 1 ως 8, τα 9-10 εκλεισαν σε εμενα στο τελος του 2011). Εχασα τα ματς Ρεαλ και Μπαρτσελονα το ΣΚ επειδη δεν ειχα υπομονη και αλλαζα συνεχως καναλι περιμενοντας να ανοιξει σε λογικο χρονο (συνηθως 10-20'' εκαναν), ενω χθες και σημερα οποτε ηταν μπλοκαρισμενα απλα αφηνα για μερικα λεπτα (δεν ξερω ποση ωρα, βαριομουν να κοιταζω μια μαυρη οθονη) ενα καναλι του jsc κι επειτα ανοιγε κανονικα.
 <br>Αμα εχεις το full πακετο και εκανες συνδρομη πριν το 2012 λογικα δε θα επρεπε να εχεις κλειστα τα +9,+10 γιατι εγω τα εχω ολα ανοιχτα.....περαν των προβληματων που εχουν εκει στην Αλτζαζιρα θα πρεπε να κανουν και καποιες εργασιες για τα SD απο Hotbird γιατι εχω ακουσει απο Nilesat ακομα και τα SD εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τον Hotbird ....οσο για τα HD  που ειναι η απολυτη ξεφτιλα να τα εχουν μονο σε  ενα δορυφορο που ειναι πολυ δυσκολος να τον πιασεις ενω τα εχουμε στη συνδρομη ειναι απαραδεκτο....και εννοειται πως αμα μπουν τα HD στον Hotbird οι συνδρομητες τους θα αυξηθουν κατακορυφα.....το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι δεν τα βαζουν...???

*Αμα εχεις το full πακετο και εκανες συνδρομη πριν το 2012 λογικα δε θα επρεπε να εχεις κλειστα τα +9,+10 γιατι εγω τα εχω ολα ανοιχτα.....

Εχεις ακομα ενεργα τα +9 και +10;;;;;; Με εντυπωσιαζεις, οπου εχω διαβασει (σε φορουμ εννοω), δεν υπαρχει κανεις που να ενεργοποιησε την υπηρεσια το καλοκαιρι (δεν ξερω αν κατι διαφορετικο ισχυει για τις τελευταιες ημερες του '11) και να εχει ακομα ενεργη συνδρομη στα δυο αυτα καναλια!!!! Παρακαλω επιβεβαιωσε το κι αν υπαρχει καποιος ακομα συμφορουμιτης που εχει επισης ενεργα τα +9, +10 με την παλια συνδρομη, θα ηθελα να μου το πει.

*το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι δεν τα βαζουν...???

Εχω μια (δικη μου) απαντηση: ανταγωνισμος! Στη Μεση Ανατολη κανουν ο,τι θελουν, αλλα στην Ευρωπη οπου οι υπηρεσιες ειναι πολυ ακριβες για τις συνδρομες σε αθλητικα πακετα, το Αλ Τζαζιρα θα μπορουσε να κανει μεγαλη ζημια με τοσο χαμηλη τιμη. Ειναι περιπου αυτο που συνεβη με την αρχικη υπηρεσια που προσεφεραν, αγορασαν το Τσ.Λ. για το πακετο τους αλλα το εβλεπε ολος ο κοσμος τσαμπα και τοτε ηρθε η ΟΥΕΦΑ και ειπε: "Πλιζ, μην το κανετε αυτο, αν ολοι βλεπουν τσαμπα στην Ευρωπη, δε θα μπορουμε εμεις να πουλησουμε το προϊον σε αλλους σταθμους". Ετσι, οι αραβες εβαλαν συνδρομη που τοτε ηταν περιπου 50 ευρω, απλα για τα ματια του κοσμου.

Απάντηση: Re: Edision Argus mini Highspeed προβλημα με καρτα Aljazeera sports

οσο για τα HD *που ειναι η απολυτη ξεφτιλα να τα εχουν μονο σε *ενα δορυφορο που ειναι πολυ δυσκολος να τον πιασεις ενω τα εχουμε στη συνδρομη ειναι απαραδεκτο
Ο επίσημος δορυφόρος εκπομπής του πακέτου είναι ο nilesat (νομίζω πως το γράφουν και οι κάρτες πάνω). Οπότε υποχρεούνται να μεταδίδουν όλα τα κανάλια καταρχήν από αυτή την τροχιακή θέση και οι συνδρομητές που θέλουν όλα τα κανάλια να έχουν καλή λήψη nilesat.

Argus miniplus highspeed κανει εγγραφη αλλα δε παιζει τα αρχεια

κανω εγγραφη στα καναλια της Αλ Τζαζιρα αλλα οταν προσπαθω να παιξω το βιντεο που εχει γινει εγγραφη δεν ανοιγει τι φταει αραγε η τι πρεπει να κανω???

Απάντηση: Argus miniplus highspeed κανει εγγραφη αλλα δε παιζει τα αρχεια

Στις ρυθμίσεις PVR μήπως υπάρχει ΟΝ στο κωδικοποιημένη κλειδωμένη εγγραφή?

Προβλημα με εγγραφες στα κωδικοποιημενα καναλια με τον δεκτη Argus miniplus highspeed

Αντιμετωπιζω προβλημα οταν κανω εγγραφη απο τον δεκτη που γραφει και ο τιτλος αλλα μονο στα κωδικοποιημενα...π.χ. κανω εγγραφη μεσω usb σε ενα απλο ελευθερο καναλι αποσυνδεω το στικακι απο τον δεκτη το βαζω στο pc και με το vlc media player παιζει κανονικα το αρχειο του βιντεο ενω αμα κανω εγγραφη ενα κωδικοποιημενο καναλι συγκεκριμενα ενα απο τα Aljazeera sports κανει κανονικα την εγγραφη στον δεκτη αλλα οταν το ανοιγω με το vlc μια μαυρη μαυριλα δε βαζει βιντεο.....τι να κανω για να ανοιγω ολα τις εγγραφες απο καναλια κωδικοποιημενα στο pc ξερει κανεις κανενα κολπο?

Re: Απάντηση: Argus miniplus highspeed κανει εγγραφη αλλα δε παιζει τα αρχεια

Παιδια σορυ το εγραψα παλι γιατι νομιζα οτι χαθηκε το ποστ.... Saki ναι ειναι στο ΟΝ λογικα εκει δε πρεπει να ειναι? αλλα και παλι δεν ανοιγουν τα βιντεο απο τα κλειδωμενα καναλια....με vlc τα ανοιγω στο pc.......

Στο OFF πρέπει να είναι.
Δοκιμασα και στο OFF το ιδιο πραγμα ακριβως μαυριλα οταν παιζω το βιντεο ....και ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω...πριν κατι μερες εβαλα το τελευταιο firmware απο το ichliebe ολα καλα μονο που τωρα δε μου ανιχνευει κανενα απο τα επιγεια ψηφιακα καναλια....τι να φταιει αραγε?

Εχεις ακομα ενεργα τα +9 και +10;;;;;; Με εντυπωσιαζεις, οπου εχω διαβασει (σε φορουμ εννοω), δεν υπαρχει κανεις που να ενεργοποιησε την υπηρεσια το καλοκαιρι (δεν ξερω αν κατι διαφορετικο ισχυει για τις τελευταιες ημερες του '11) και να εχει ακομα ενεργη συνδρομη στα δυο αυτα καναλια!!!! Παρακαλω επιβεβαιωσε το κι αν υπαρχει καποιος ακομα συμφορουμιτης που εχει επισης ενεργα τα +9, +10 με την παλια συνδρομη, θα ηθελα να μου το πει.
.
Λοιπον φιλε μου εχω την Full συνδρομη μαζι μα τα HD την εκανα Δεκεμβριο του 2011 δηλαδη πριν αλλαξουν τα πακετα ....την καρτα την εχω στον ομωνυμο δεκτη που λεει και ο τιτλος ....εγω τα +9,+10 τα εχω ακομα ανοιχτα.....δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αυτο πρεπει να το επιβεβαιωσει καποιος αλλος.Λογικα αν εκανες φουλ συνδρομη πριν το 2012 επρεπε να τα ειχες ανοιχτα....

Πηρα σημερα το νεο δεκτη Edision Argus Mini Highspeed μου κανανε και το unofficial update απο το ichliebe μα οταν δοκιμασα την καρτα Αλτζαζιρα στο σπιτι μου δεν ανοιγουν τα καναλια βαζω τη καρτα και μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Irdeto no access" και υστερα ενα αλλο που γραφει "κωδικοποιημενο" τι πρεπει να κανω?? να πω επισης πως των αφησα επι 6 λεπτα σε ενα απο τα καναλια της Αλτζαζιρα αλλα παλι τιποτα δεν εγινε δεν ανοιξαν οποτε δε νομιζω οτ ειναι θεμα χρονου..καμια ιδεα?

εμενα μολις πηρα τον Edision Argus Mini Highspeed 2 σε 1 και του εβαλα ενα ιρδετο μοδουλ και την οριγιναλ καρτα νοβα την πρωτη φορα δουλεψε αμεσως ολα κανονικα!!!
την αλλη μερα που ανοι3α τον δεκτη μου εδειχνε πρωτα την αναγνωριση του μοδουλ και μετα μου εβγαζε το μυνημα "κωδικοποιημενο" ??? εκει εκανα αλαγες καναλιων μηπως και γινει κατι, εκλεισα τον δεκτη και ξανα τον ανοιξα εβγαλα την καρτα και ξανα την εβαλα στο μοδουλ και τεσπα σε καποια φαση παλι δουλεψε η καρτα !!!! τωρα με τις λιγες δοκιμες που εκανα που οφειλεται αθτο κατα 99% λεω εγω..

1. μπορει στην βερσιον !!!!!
2. στο μοδουλ οχι γιατι αλαξα την καρτα σε δυο διαφορετικα μοδουλ και εβγαζε το ιδιο σφαλμα "κωδικοποιημενο" !!!!!!
3. στην καρτα αποκλειεται διοτι σε μενα ισως αυτο ηταν το χαραχτηριστικο τοτε που πηρα την καρτα την ενεργοποιησα στον Ηυμαχ ,και σκεφτηκα τωρα αφου μου βγαυει αυτο το λαθος "κωδικοποιημενο" κατσε να την δοκιμασω στον Ηυμαχ η καρτα αμεσως και σφαιρα δουλεψε εκει δυχως προβλημα !!!! την δουλεψα λοιπον κανα δεκαλεπτο στον ηυμαχ την οριγιναλ καρτα της νοβα και μετα την ξαναεβαλα στον Edision Argus Mini Highspeed 2 σε 1 στο μοδουλ μεσα στο ιρδετο που ειχα και πριν ,ολως διολος δουλεψε αμεσως σφαιρα !!!!!!!!! παραξενο , εδω οφειλο να πω οτι διορθωσα και λιγο το καλωδιο απο πισω που παει στη εισοδο του ΛΝΒ !!!!!!

Όταν η κάρτα βρίσκεται σε module, μόλις ενεργοποιείς το δέκτη, αργεί λίγο να ανοίξει. Είναι φυσιολογικό δηλαδή. Επίσης, όταν ανοίγεις το δέκτη, να συντονίζεσαι σε novacinema1 ή mega και θα βλέπεις εικόνα πιο γρήγορα.

εβαλα την βερσιον 1. 4.23 GR παρα πολυ καλη εχω τωρα την οριγιναλ καρτα νοβα στο κοναχ που εγινε μουλτι ολα καλα αλλα που και που μου βγαζει μυνημα στην οθονη Irdeto :you have received an email ???????? Τι ειναι αυτο και πως απενεργοποιειται ????????

Απάντηση: Edision Argus mini Highspeed προβλημα με καρτα Aljaze

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ USB ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟ PC?.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus mini Highspeed προβλημα με καρτα Aljaze

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ USB ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟ PC?.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Εαν κάνεις εγγραφή απο κλειδωμενο κανάλι, το αρχείο παιζει μονο στον δεκτη δυστυχως.
Δες στο αντίστοιχο νήμα του δέκτη στα τελευταια ποστ.