το εκανα αυτο.το προβλημα μου ειναι με το ενιγμα.ενω πριν με το ιδιο ιματζ μου εμενε ελευθερος χορος γυρο στα 15mb τωρα εχω μονο 2mb και χωρις να εχω εγκαταστησει καποιο plugin
Επειδή τα .xml αρχεία είναι λίγο δύσκολο να τα δουλέψεις χωρίς μορφοποίηση, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προγραμματάκι της microsoft για μορφοποίηση και εύρεση πιθανών λαθών στη σύνταξη.
Επίσης θα θελα να ρωτήσω κάτι: Εχει κανείς καταφέρει να μεταφέρει τη λίστα καναλιών από το Spark στο Ε2; Η λειτουργία E2 Data Transformer βγάζει κάποια αρχεία αλλά πέραν τούτου καμιά άλλη ενημέρωση για την διαδικασία!
Καλησπέρα παιδιά ,
Με ενδιαφέρει να αγοράσω τον Pingulux Plus . Σαν δέκτης ειναι καλός ? Βασικά ποιο πολυ για μπισκότα τον θέλω. Λεει σαν δέκτης ? 119 τον βρίσκω μαζι με το Wifi Stick .
Ευχαριστώ..
Χτες το έβαλα, αλλά δεν είδα καμία διάφορα. Λέγεται ότι το YouTube παίζει πλέον πιο σταθερά με αυτή την αναβάθμιση.
@Lovis: δύσκολη η ερώτηση σου, γιατί υπάρχουν πολλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα. Πάντως έχει πολύ καλή εικόνα, παίρνει λειτουργικό Enigma2 και έχει πολλές δυνατότητες, πέρα από τα κλειδάκια.
και με την 1.2.72 αργος ειναι.
εχει πολυ αργο ζαππινγκ, εχει λυσει καποιος το προβλημα?
εχω και τον optimuss και ειναι πολυ γρηγοροτερος στο ζαππινγκμ πως γινεται αυτο?