Edision Argus Pingulux

Το έχω διαβάσει αλλά δεν επανέρχεται σε μηδενική βάση ο δέκτης, όσες φορές και αν έκανα εγκατάσταση. Πχ στο Portal οι εφαρμογές παραμένουν ως είχαν πριν την εγκατάσταση.

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα τα φωτα σας γιατι εσβησα ολα τα καναλια ωστε να κατεβασω τα καναλια του OTE TV και τελικα δεν μου κατεβαζει κανενα ουτε στον Hotbird ουτε στον eutelsat 9. Καμια ιδεα;

Να τα εχω για να βλεπω το προγραμμα τους. Και σε αυτον τον δορυφορο υπαρχει το TF1 που θελω να βλεπω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαζει κανενα καναλι σε κανενα δορυφορο ενω εχει σημα Full.

Ειναι ενταξει οι ρυθμισεις. το diseqc1.ο ειναι στον δορυφορο και το diseqc1.1 ειναι στο νουμερο 2.

Ο diseqc1.0 ειναι ρυθμισμενος στον δορυφορο Hotbird με το γραμμα Β και ο diseqc1.1 ειναι ανενεργος.

Ναι αυτο το ξερω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κατεβαζει καναλια ουτε στον Hotbird με τη σαρωση παει μεχρι το 2 τις εκατο κ μετα σταματαει.

Έχεις κινητό ή σταθερό κάτοπτρο; Αν έχεις σταθερό με παραπάνω από ένα lnb, πρέπει να τα ρυθμίσεις στο δέκτη όπως είναι και στο διακόπτη DiSEqC.

Εχω σταθερο κ τα εχω ρυθμισει οπως πρεπει. Με εναν αλλον δεκτη παλιο κατεβαινουν κανονικα, μαλλον ο δεκτης κατι εχει κ δεν ειναι θεμα ρυθμισεων νομιζω.

Δε γνωρίζω τον pingulux αλλά, αν είναι εύκολο, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Συνήθως λύνει τέτοια προβλήματα.

Το εκανα αλλα παλι τπτ. Ισως θελει καποια αναβθμιση οπως μου ειπε καποιος.

Ναι αυτο το ξερω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κατεβαζει καναλια ουτε στον Hotbird με τη σαρωση παει μεχρι το 2 τις εκατο κ μετα σταματαει.

Μήπως στο 2% "κολλάει" η σάρωση σε κάποια συχνότητα? Μάλλον θέλει αλλαγή το αρχείο sat.xml ή απλά σβήνεις αυτή την συχνότητα από το αρχείο xml.

Καλημερα nigi78 ναι αυτο μου κανει μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος για το τι πρεπει να κανω;