Edision Argus Vip 2 HDTV

Από σήμερα κάτοχος του συγκεκριμένου δέκτη με δύο δορυφορικά tuner. Πρώτες εντυπώσεις άψογες! Καμία σχέση με την παταταsat που είχα! Δεν έχω προλάβει να τον ψάξω ακόμη, αλλά όλα μια χαρά για αρχή! Θα επανέλθω για νεότερα.

Καλησπέρα σε όλους. Νέος χρήστης δορυφορικής εδώ! Σκέφτομαι ν' αγοράσω το συγκεκριμένο δέκτη αλλά έχω μια απορία: Αναφέρθηκε ότι δεν έχει CI (Common Interface) αλλά στα specs του, διάβασα ότι έχει 2x Common Interface Conax Embeded... Εδώ μπερδεύτηκα... Φταίει και το ότι δεν έχω ιδέα τι σημαίνει "Conax Embeded" :) Είναι η ίδια πόρτα αλλά ας πούμε, με άλλο πρωτόκολλο επικοινωνίας; Σημαίνει ότι δε θα λειτουργούν modules, πχ. Diablo Cam κλπ; Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: Edision Argus Vip 2 HDTV

Σημαίνει ότι δε θα λειτουργούν modules, πχ. Diablo Cam κλπ;
Αυτό! Ο δέκτης δεν μπορεί να πάρει μοντούλες. Κάρτες δέχεται.
Το Conax Embeded που αναφέρει, μέσω ανεπίσημων αναβαθμίσεων διαβάζει τις περισσότερες κάρτες.

Εικόνα που βρήκα στο ίντερνετ και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις.
index.php

Last edited:
Μάλιστα... Και πως θα ξεχωρίζω εάν ο δέκτης που θέλω να πάρω θα έχει το, ας το πούμε, κλασσικό Common Interface (αφού στην εμφάνιση είναι ίδιες!); Όσοι έχουν αυτό το "conex embeded" το CI τους είναι ασύμβατο; Και στην τελική, τι συνδέει κανείς σ' αυτές τις περίεργες CI;!

Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά δεν μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο... Ναι, τώρα κατάλαβα! Ότι να 'ναι φωτο είχαν στο site που διάβαζα την παρουσίαση. Μάλλον από τον VIP1 πρέπει να ήταν, αλλιώς δεν εξηγείται! Φαινόντουσαν καθαρά τα CI κάτω από τα card readers... Και στα specs έγραφαν 2x common interface, οι τραχανάδες! Τέλος πάντων, στο edision.gr γράφουν οι άνθρωποι, 2x conax, καθαρά. Ευχαριστώ πολύ!

Τον είχα τον δέκτη ,έχει 2x conax.
Του δοκίμασα με δυο κάρτες μαζί και έπαιζε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Δεν έχει common interface ,κάτι που πιστεύω έπρεπε να έχει.

Είναι από τους πιο καλούς δέκτες που έχουν περάσει από τα χέρια μου ο Vip 2.
Η χωρητικότητα των 6.000 καναλιών και η έλειψη common interface ήταν τα μόνα που δεν μου άρεσαν στον δέκτη.

για σας παιδια μια ερωτιση τα firmware πρεπει να κανουμε απντειτ συνεχεια για ποιο λογο ...