EDISION ARGUS VIP2

Προσπαθώ να κάνω επεξεργασία τα κανάλια με το channel editor για το VIP2 και μου βγάζει πρόβλημα.
Μπορεί να είναι και θέμα της έκδοσης του channel editor,από που μπορούμε να το κατεβάσουμε το channel editor;

καλησπερα παιδια εχω τον dekti ton pemium ο οποιος ειναι καλος και βλεπω και νοβα και θελο να παρω τον edision ton vip 2 esis με αυτον βλεπεται νοβα και πως μεσω κατεβασμα απο ιp ....

Mε την τελευταία αναβάθμιση (1.2.80) παρατήρησα ότι ο δέκτης μετά από λίγο κολλάει ,και πρέπει να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις στο ρεύμα.

Δοκίμασα χτες τις εγγραφές στον VIP2 .
Γράφει δυο αναξάρτητα κανάλια ,δοκίμασα από διαφορετικούς δορυφόρους ,και μπορείς να βλέπεις κάποιο τρίτο.

Δεν ήξερα να πω την αλήθεια ότι έχει αυτήν την δυνάτοτητα και το κοίταξα επειδή το ρώτησε ο Σάκης σε άλλο θέμα.

Ακόμα εκτός τις πολλαπλές εικόνες(μωσαϊκά) 4,8,16 και το pip του είναι πολύ καλό.
Μπορείς την δεύτερη εικόνα, στο pip ,να την μετακινήσεις όπου θέλεις αριστερά ,δεξιά, πάνω, κάτω, αλλά και να την μεγαλώσεις ή να την μικραίνεις όσο θέλεις.

Ακόμα έχει και pap η οθόνη χωρίζεται στην μέση και βλέπεις δυο κανάλια.
Το pip και το pap τα κάνει στον ίδιο αναμεταδότη.

Ο δέκτης έρχεται με ένα δορυφορικό και ένα επίγειο tuner ,εγώ πήρα ακόμα δυο,ένα δορυφορικό και ένα επίγειο tuner και μπορώ να τα αλλάξω και να έχω δυο δορυφορικά ή δυο επίγεια tuner.

Δεν τα διατύπωσα σωστά πριν.
Μπορεί να κάνεις εγγραφές δυο διαφορετικά κανάλια από τον ίδιο αναμεταδότη και να βλέπεις κάποιο τρίτο από τον ίδιο αναμεταδότη ή μπορείς να δεις οποιαδήποτε άλλο,από τι άλλο tuner (το επίγειο).

Μπορείς ακόμα να γράφεις ένα κανάλι από το ένα tuner (δορυφορικό) και να γράφεις δεύτερο κανάλι από το άλλο tuner (επιγειο) και να περιηγήσε μέσα στους δυο αναμεταδότες που κάνεις εγγραφές.

Οι εγραφές του δέκτη σε τι μορφή είναι? Είναι μήπως *.ts?. Με ενδιαφέρει να τις μεταφέρω σε ένα NAS και να παίζουν δικτυακά στα media players.

Το κάθε tuner πόσο κάνει, για τον VIP2 ?

Σάκη βρήκα μόνο εδώ tuner για τον VIP2:

http://www.techmarket.gr/eshop/doryforika-epigeia-doryforiki-lipsi-dyktes-doryforikoi-edision-tuner-epigeio-tuner-mpeg4-dekti-p-2034.html?cPath=25_31_46_530&osCsid=63a400c80c6004d9287e6ce8f07641f1

Εγώ πήρα τον δέκτη καινούριο και δυο tuner(δορυφορικό, επίγειο) σε πάρα πολύ καλύτερη τιμή από αλλού.

Για το άλλο που ρώτησες Σάκη:
Μπορεί ο δέκτης στο PIP/PAP να έχεις στην μία εικόνα ένα καναλι από το ένα tuner (δορυφορικό ) και στην άλλη από το αλλο tuner (επίγειο).Όπως βέβαια και από τα κανάλια της ίδιας συχνότητας έχεις PIP/PAP.

Το θέμα εδώ είναι όταν έχει PIP/PAP μπορείς να βγάλεις την λίστα καναλιών που είσαι.
Θα μπορούσαν να συναπάρχουν δορυφορικά και επίγεια κανάλια στην λίστα ΟΛΑ ή σε μια λίστα αγαπημένων.
Δεν μπορείς πατώντας τον αριθμό του καναλιού να πας το κανάλι ,οπότε τα κανάλια πρέπει να είναι κοντά.
Γιατί άν είσαι στην λίστα ΟΛΑ και το ένα κανάλι είναι στην θέση 1 και το όλα στην θέση 3.000, υπάρχει πρόβλημα.

κύριοι μια βοήθεια κ σε μένα. είμαι μεταξύ vip k vip2 τι να προτιμήσω μια κ δεν με ενδιαφέρουν τα επίγεια ψηφιακά. κάποιο καλό κατάστημα-φθηνό-που να στέλνει επαρχία.ευχαριστω

οποτε απο Δευτερα παω για vip σκετο ας γλυτώσουμε κ ενα 30αρι.ευχαριστω για τη βοηθεια