EDISION ARGUS VIP2

Εγώ πάντως που δεν με ενδιαφέρουν οι μοντούλες και οι κάρτες, τα 30 ευρώ παραπάνω θα τα έδινα για τον VIP2.

Δοκίμασε χτες να δω τι ποιότητα εικόνας δίνει ο VIP2 από component.
Aπό component η ποιότητα εικόνας που δίνει είναι πάρα πολύ καλή,ισάξια(μπορεί και καλύτερη) θα έλεγα με αυτήν από hdmi.

Αγόρασα την Πέμπτη τον δέκτη και σήμερα κατάφερα να τον κολλήσω.....ενώ περνούσα την αναβάθμιση στην μέση της διαδικασίας, σταμάτησε, έκλεισε και έκτοτε το μόνο σημάδι ζωής είναι το ρολόι στην οθόνη του δέκτη......
Προσπάθησα σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικό λειτουργικό, με δύο διαφορετικά null καλώδια, αλλά δυστυχώς δεν επανέρχεται ο δέκτης....κανένα σημάδι επικοινωνίας με τους υπολογιστές μέσω της rs232....
μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί το επόμενο βήμα είναι η αποστολή του στην εταιρεία.

Δεν ξερω τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα σε καποιους παλιοτερους που ειχα επρεπε να κανω "force" φλασαρισμα οταν γινονταν με null δηλαδη ενω πατουσα "κλικ" στο pc να ξεκινησει το φλασαρισμα ταυτοχρονα εδινα ρευμα στον δεκτη ,ειτε βαζοντας τον στην μπριζα, ειτε με τον διακοπτη ρευματος (αν ειχε) και μονο τοτε επικοινωνουσαν μεταξυ τους,απλα ηθελε πολλες προσπαθειες για να πετυχω συνχρονισμο.

Πρώτη φορά μου τυχαίνει....μέχρι τώρα σε όποιες αναβαθμίσεις είχα κάνει είτε παλιότερα σε tecview, είτε πρίν λίγο καιρό στους spiderbox, δεν είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.....θα προσπαθήσω με τον τρόπο που μου είπες, αλλά πιο πολύ ελπίζω στην τύχη, παρά σε κάτι άλλο....
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Kαι σε εμένα έτυχε να έχει έχει πρόβλημα κατά την διαδικασία μιας αναβάθμισης;,αλλά ο δέκτης ξανάνοιξε με την παλιά αναβάθμιση.

Έφυγε ταξίδι ο δέκτης, αφού ότι και αν προσπάθησα, αρνιόταν πεισματικά να μου απαντήσει.......αλλά 18Ε μεταφορικά?????!!!!

Για να χρησιμοποιήσω τις PVR δυνατότητες του δέκτη τί πρέπει να έχω; Σκληρό δίσκο ή usb μνήμη; Που θα συνδεθούν; Μπορεί να γράψει και hd;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις greek. Επίσης, θα ήθελα να μάθω με τις νέες εκδόσεις των επίσημων software τί αλλάζει στον δέκτη; (δηλ. κάτι σαν release notes).
Οπως και με τα ανεπίσημα λειτουργικά αν απενεργοποιούνται κάποιες δυνατότητες του δέκτη και ποιές.
Ευχαριστώ...

Οι 2.5" σκληροί δίσκοι δουλεύουν άριστα με τους Argus. Έχω χρησιμοποιήσει 3 τέτοιους HDD χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Και όλοι σε NTFS!

Όπως είπε και ο greekgreek, φυσικά και γράφει και HD κανάλια.

Οι ανεπίσημες αναβαθμίσεις έχουν ότι και οι επίσημες + πατς + επιπλέον δυνατότητες δικτύου.

Όχι, αναφορές για το τι βελτιώνει η κάθε νέα αναβάθμιση, δεν υπάρχουν.

Αυτός ο δέκτης έχει ενσωματομένη λίστα καναλιών ή όχι?
Συνήθως τα παλιά μοντέλα με κάθε αναβάθμιση είχανε και έτοιμες λίστες καναλιών.

Έχουνε τον astra και νομίζω των hot bird με την αναβάθμιση και αρκετές λίστες αγαπημένων.
Κάτι παρόμοιο με τα παλιά μοντέλα.

Εκτός απο´το στικάκι σε NTFS που δεν αναγνώρισε ο VIP2, δεν αναγνώρισε και 3.5" σκληρό δίσκο σε NTFS (το δοκίμασα πριν λίγο).

Επιβεβαιώνω το ανώτερο. Ο δέκτης ως pvr τί αρχεία video μπορεί να παίξει; Γιατί δοκίμασα αρχεία high definition με κατάληξη .m2ts και δεν μπόρεσα να τα παίξω. Εχω την τελευταία έκδοση του επίσημου firmware.

Τελικά ο VIP2 έχει την δυνατότητα στο PIP να μεγαλώσει την δεύτερη οθόνη ,φτάνει μέχρι περίπου το 1/4 της οθόνης(το ξανακοίταξα είναι ακριβώς 1/4 και όχι 1/3 που είχα αναφέρει παλιότερα ) και να την μικραίνεις όσο θέλεις (στο μέγεθος ένα κινητού τηλεφώνου).