Edision mini-triton + HD

Απάντηση: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Αν δεν πας MENU >>>>>>>>> INFO, και πατήσεις το INFO κατά την διάρκεια που είσαι σε ένα κανάλι... πάλι χαλάει την ταξινόμηση?

Όχι μόνο στο ΜΕΝΟΥ --> Επεξεργασία του προγράμματος --> και πατώντας το INFO.

Το EPG γιατί δεν το δείχνει σωστά;

Το EPG έχει πρόβλημα και στους Edision Mini που από κάποια στιγμή και μετά δεν ανανεώνεται και πρέπει να ανοίξεις ξανά τον δέκτη για να συνεχίσει.
Δεν ξέρω αν με τις νεότερες αναβαθμίσεις έχει λυθεί.

Από EPG δείχνει μόνο τι παίζει το τωρινό και το επόμενο γεγονός κι όχι όλης της εβδομάδας!

Re: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Όχι καμία σχέση! Τι είναι αυτή η ασχήμια; Το πρόβλημα είναι ότι δεν δείχνει το EPG της εβδομάδας αλλά μόνο το τωρινό και το επόμενο γεγονός. Έχω την εντύπωση ότι φταίει το νέο firmware!

Και στη τηλεόρασή μου και τον Dreambox DM8000 που έχω και σε συνάδελφό μου που έχει παλιό firmware γιατί εμφανίζεται;

Και στη τηλεόρασή μου και τον Dreambox DM8000 που έχω και σε συνάδελφό μου που έχει παλιό firmware γιατί εμφανίζεται;
Επειδή διαφορετικές συσκευές διαχειρίζονται διαφορετικά τα δεδομένα του EPG.
Και ο BOXHD μου το κάνει. Κάτι έχει να κάνει με το πως διαχειρίζεται τα δεδομένα του EPG το λογισμικό της Mstar στις όχι πολύ παλιές εκδόσεις.

Και ο Doop 100 είχε πρόβλημα με το EPG της Digea και είχαν πολλές επιστροφές, ώσπου ξαφνικά μια μέρα το πρόβλημα εξαφανίσθηκε. Κάτι κάνει η Digea και παίζει με το EPG.

Re: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

To δεκτάκι έτυχε να παίξω λίγο μαζί του σήμερα σε έναν φίλο που τον είχε σε μια 14άρα crt, πρώτες γρήγορες εντυπώσεις πολύ καλές, το epg εμφανίζεται κανονικά με το πλήκτρο ''edv'' πατώντας δύο φορές το info σου δείχνει πιο αναλυτικές πληροφορίες γι αυτό που βλέπεις, όπως και ποιότητα σήματος... Δοκίμασα και pvr function σε ένα απλό στικάκι, τα πήγε περίφημα και σε δυνατότητα shift, τον ψήνω να μου τον δώσει να τον τεστάρω στη δική μου tv με hdmi για να δω ποιότητα εικόνας και θα ενημερώσω... 99.9% φορούσε το τελευταίο firmware...

[edit] Να αναφέρω επίσης, ταχύτητα zap σε κανάλια digea γύρω στο 1,5 sec (χωρίς παγώματα), σε κανάλια ερτ, σκάρτο δευτερόλεπτο...

Last edited:

Στις εγγραφές οι Edision έχουν 100% επιτυχία. Δεν έχω ακούσει από κανέναν να έχει το παραμικρό πρόβλημα, ανεξάρτητα το μοντέλο δέκτη.
Δεν ξέρω τι γινόταν 3-4 χρόνια πριν, μιλάω για την τελευταία διετία.

Το μόνο bug που έχω δει, είναι πως έχουν πρόβλημα με δίσκους USB 3.0 τους οποίους δεν τους "βλέπουν", εκτός και αν φταίει το δικό μου μοντέλο HDD.

Το μόνο bug που έχω δει, είναι πως έχουν πρόβλημα με δίσκους USB 3.0 τους οποίους δεν τους "βλέπουν", εκτός και αν φταίει το δικό μου μοντέλο HDD.

Είναι σύνηθες πρόβλημα στους δέκτες. Δεν δίνουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν κάποιους πιο ενεργοβόρους δίσκους.
Είχα διαβάσει κάπου ότι συνήθως δίνουν 300-330mA, ενώ το στάνταρ λέει για 500.

Re: EDISION MINI TRITON HD

Ο καινούργιος με το "+Hd" τον έχει κανείς να μας πεί εαν κανει downmix dts? Και γενικώς πώς τα πάει στα mkv αρχεία όσον αφορά κολήματα κλπ

Είναι σύνηθες πρόβλημα στους δέκτες. Δεν δίνουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν κάποιους πιο ενεργοβόρους δίσκους.
Είχα διαβάσει κάπου ότι συνήθως δίνουν 300-330mA, ενώ το στάνταρ λέει για 500.
Τονίζω πως μιλάω μόνο για USB 3.0 καθώς με 5 διαφορετικά μοντέλα USB 2.0 (με τροφοδοσία από το USB) η αναγνωρισιμότητα τους είναι στο 100%.

Ο Triton HD+ στις εγγραφές είναι σαν τους άλλους Edision?
Γράφεις 1 και βλέπεις τα άλλα 3 από την ίδια συχνότητα, ενώ συνεχίζει και γράφει?