Ευχαριστώ.Ναι sakis, μόλις το τσέκαρα...
Επίσης κάνει και εγγραφή απ' ευθείας από epg...
Δεν υπάρχει θέμα δίωρων εγγραφών. Δύο giga ίσως αλλά όχι δύο ωρών.Για όσους ρώτησαν για το αν σπάει το αρχείο σε εγγραφή 2 ωρών, η απάντηση είναι όχι, βγάζει ένα και μόνο αρχείο 3,94GB με κατάληξη .mts, το οποίο είναι πλήρως αναγνώσιμο σε win7 από τον default wmp...
Ορίστε ένα site με βιντεάκια δοκιμαστικά με ήχους dolby και dts για δοκιμές ήχου. Είναι αρχεία vob αλλά δεν ξέρω αν παίζει τέτοια ο δέκτης.δυστυχώς δεν είχα εύκαιρο αρχείο dts για να δω αν κάνει downmix, επιφυλάσσομαι για το μέλλον...
Είναι σίγουρο ότι δεν το έχει άλλος; Για το απλό μοντέλο το έχω αναφέρει εδώ.Το μόνο "κακό" ποιο ήταν... και εδώ θέλω την βοήθεια σας.
Έβαλα τα κανάλια σε σειρά, έκανα επίτηδες νέα αναζήτηση και ο δέκτης τα μπερδεύει. Και με χειροκίνητη και με αυτόματη!
Για να λέτε κάποιοι πως αυτό έχει λυθεί, κάποια ρύθμιση στην αναζήτηση την έχω λάθος. Εσείς που δεν έχετε το πρόβλημα τι ρυθμίσεις βάζετε?
Είναι σημαντικό ο δέκτης να κρατά τη σειρά των καναλιών μετά από ανίχνευση μιας νέας συχνότητας και να βάζει τα νέα στο τέλος της λίστας. Το θέμα είναι αν το κάνει κάποιος δέκτης αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.