Edision Optimuss Underline

Ναι τωρα το ειδα αλλα με το 'παντρεμα' που εχει πεσει τι να το κανεις.Οποιος εχει παρει τον συγκεκριμενο δεκτη ας μας πει εντυπωσεις...

Είναι σαν τον Edision Mini Highspeed αλλά σε πιο μαζεμένο και απλό (εμφανισιακά) μηχάνημα.
Εμένα, αν και τους συμπαθώ πολύ τους Edision, δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. Μιλάω μόνο σαν εμφάνιση και όγκο.

και κάρτα παίρνει και καλός είναι και 2 usb έχει και με seting έχει μενού στα κανάλια σαν του θρυλικού χuμy 5400.

Καλημερα,σκεφτομαι να παρω τον καινουργιο δεκτη της EDISION τον OPTIMUSS.Αξιζει να τον παρω βαση των δυνατοτητων του κ λογω της τιμης του(γυρω στα 70 ευρω);

Last edited by a moderator:
Αν θα έπαιρνες και τον Highspeed (αν έδινες τα παραπάνω χρήματα)... και αν από τον Optimuss δεν σε ενοχλεί που είναι τόσο μικρός και χωρίς display...
ΝΑΙ, εγώ σου τον προτείνω.

Πιθανως να ειναι καλος, αλλα 300 miliamper στην εξοδο του LNB
ειναι πολυ πιθανον να αποδειχτουν λιγα για να κινησουν ενα σιδερενιο
πιατο του 1,1 μετρου με ενα συνηθισμενο μοτερ diseqc.

Με unofficial λογισμικο την διαβαζει......Επισης αποψη μου ειναι οτι με τοσο μικρο τροφοδοτικο καλο ειναι να μη μπαινει σε εγκαταστασεις με μοτερ γιατι και να δουλεψει καλα σε καποια στιγμη που θα ζοριζεται... μπορει να παθει ζημια.....

καλησπέρα σε όλους!Παιδιά απέκτησα πρόσφατα τον εν λόγω δέκτη,πολύ καλή η εικόνα του, αλλά πολλές φορές αργεί πολύ να μου δώσει σήμα στο hdmi ή δεν μου δίνει καθόλου (ένδειξη "χωρίς σήμα εικόνας" στην τv) και πρέπει να τον βγάλω απ την τροφοδοσία και ξανά power και λέω μη τυχόν έχει πρόβλημα ο δέκτης..Μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ανάλυση εικόνας που του δίνω?το έχω στο αυτόματο..
σημ.: έχω περασμένη την τελευταία αναβάθμιση απο το http://www.ichliebe.tv/...καμιά ιδέα κανείς?

Αυτό που μπορώ να σου πω, βγάλε το αυτόματο και ρύθμισε ανάλυση με το χέρι.
Κλείσε τον δέκτη για να σώσει σίγουρα τις ρυθμίσεις και μετά άνοιξε τον ξανά.
Αν στο ξανακάνει πες το μας και θα δούμε άλλα παιδιά που τον έχουν αν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα.

Αν για κάποιον λόγο χρησιμοποιείς κάποιο HDMI SWITCH, να συνδέσεις τον δέκτη απευθείας στην TV.

Καλό είναι να τον δοκιμάσεις και σε κάποια άλλη TV.

μου το χει κανει κ εμενα κανα δυο φορες, αλλα δεν το θεωρησα σημαντικο κ δεν ασχοληθηκα,
τραβηξα το καλωδιο κ καθαρισα

οχι το hdmi βρε, του ρευματος εννοουσα, το εβγαλα κ το ξαναβαλα επι τοπου κανα δυο φορες ολες κ ολες,
δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν, αλλα σπανιες τις θεωρω σε σχεση με τις φορες που το ανοιξα κ δεν παρουσιασε προβλημα