J johann69 Senior Member 27 December 2007 359 27 October 2019 #1 Τα γνωρίζεται τα παρακάτω μοντέλα?? Τι λένε;; Διάβασα σε κάτι φόρουμ ότι τα χρησιμοποιούν σε iptv στο εξωτερικό. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα γνωρίζεται τα παρακάτω μοντέλα?? Τι λένε;; Διάβασα σε κάτι φόρουμ ότι τα χρησιμοποιούν σε iptv στο εξωτερικό. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billpeppas Supreme Member 23 October 2013 7,915 Athens 28 October 2019 #2 Κάνουν κανονικότατα τα πάντα, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως εδώ μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για ΝΟΜΙΜΑ πακέτα IPTV ( στην Ελλάδα... μάλλον κανένα δηλαδή )
Κάνουν κανονικότατα τα πάντα, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως εδώ μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για ΝΟΜΙΜΑ πακέτα IPTV ( στην Ελλάδα... μάλλον κανένα δηλαδή )
J johann69 Senior Member 27 December 2007 359 28 October 2019 #3 Από ότι βλέπω παίζουν και το νέο σύστημα Τ2 αλλά και δορυφορική;; Είναι κάτι σαν dreambox; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι βλέπω παίζουν και το νέο σύστημα Τ2 αλλά και δορυφορική;; Είναι κάτι σαν dreambox; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billpeppas Supreme Member 23 October 2013 7,915 Athens 28 October 2019 #4 Ναι. Linux λειτουργικό φοράνε. Και ανάλογα το μοντέλο παίζεις τα πάντα, δεν έχουν όλα και επίγειο δέκτη, διαφοροποιούνται ανάλογα το μοντέλο.
Ναι. Linux λειτουργικό φοράνε. Και ανάλογα το μοντέλο παίζεις τα πάντα, δεν έχουν όλα και επίγειο δέκτη, διαφοροποιούνται ανάλογα το μοντέλο.
J johann69 Senior Member 27 December 2007 359 28 October 2019 #5 Πώς φορτώνεται η λίστα;; Με στικάκι;;; Εγκυκλοπαιδικά ρωταω Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς φορτώνεται η λίστα;; Με στικάκι;;; Εγκυκλοπαιδικά ρωταω Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billpeppas Supreme Member 23 October 2013 7,915 Athens 29 October 2019 #6 Με πολλούς τρόπους. FTP. SSH / telnet. USB stick. Enigma2 Plugin.