Ναι... εννοείται...απλά να ξέρεις ότι σταμάτησε να παράγεται πλέον.Ο συγκεκριμένος δέκτης παίζει τα ελληνικά κανάλια; Θέλω να τον βάλω σε μια Panasonic ST60.
Ναι... εννοείται...απλά να ξέρεις ότι σταμάτησε να παράγεται πλέον.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κοιτα μηπως εχει θεμα το τροφοδοτικοπαιδια εχω παρει τον T265, ακριβως πριν 1 χρονο, και ξαφνικα χτες... τραβηξε χειροφρενο. ανοιγει το λογοτυπο, αλλα δεν προχωραει ουτε σε μενου, ουτε σε τηλεοραση, ουτε υπακουει τηλεκοντρολ. υπαρχει καποιος τροπος για RESET μπας και ξεκολλησει...? η θα παει για επιστροφη..?
παιδια εχω παρει τον T265, ακριβως πριν 1 χρονο, και ξαφνικα χτες... τραβηξε χειροφρενο. ανοιγει το λογοτυπο, αλλα δεν προχωραει ουτε σε μενου, ουτε σε τηλεοραση, ουτε υπακουει τηλεκοντρολ. υπαρχει καποιος τροπος για RESET μπας και ξεκολλησει...? η θα παει για επιστροφη..?
κοιτα μηπως εχει θεμα το τροφοδοτικο
Ευχαριστω.....οχι δεν θα εχει προβλημα, μπορω να πω θα ειναι και καλυτερα ... προσωπικα πιστευω οτι αν τα Αμπέρ ειναι λιγο πιο πανω δεν θα εχει θεμα ... αν τα Αμπέρ ειναι πιο χαμηλα, τοτε ναι θα εχει θεμα ... ή θα καψει το τροφοδοτικο (καποια στιγμη) ή θα κανει τον δεκτη slow σαν να κολλαει
Ειχα δοκιμασει τα διπλα Αμπέρ σε modem/router και ειχε καλυτερο boot (μεχρι να αναψουν ολα τα φωτακια και να ειναι ετοιμο πχ το ασυρματο, μιλαμε για μικρη διαφορα 10-20 δευτερολεπτων) και ενα πολυ ελαχιστο πιο γρηγορο στα μενου ... αλλα μεχρι 1.5Α θα ειναι οκ στο edision ... και υποψην καποια φτηνα τροφοδοτικα λενε οτι ειναι σαν παραδειγμα 1Α αλλά δεν τα βγαζουν ... οποτε και με λιγα Α πιο πανω δεν θα εχει θεμα
Αυτο που λές δεν το προσεξα, το μονο που προσεξα ειναι οτι με το 1.3.09 οταν ειμαι σε ενα καναλι και πατησω το epg, τοτε αν παω σε αλλο καναλι (διαβαζει το epg του αλλου καναλιου χωρις να αλλαξουμε και να παμε επανω του) δεν διαβαζει το epg με το 1.3.09 ... με το 1.1.07 δεν ειδα τετοιο θεμα, παντα γραφει το epg και χωρις αλλαγη καναλιου3. Επίσης έχει αναφερθεί, αλλά είναι χαζό που δεν μπορείς να δεις τα προγράμματα που αρχίζουν μετά τα μεσάνυχτα στο EPG. Βέβαια, technically, έχει αλλάξει η μέρα αλλά... Ωστόσο δεν παρατήρησα πρόβλημα στο να αρχίσει μια εγγραφή μετά τα μεσάνυχτα που έχει αναφερθεί σαν bug σε κάποιους δέκτες (και σ’ αυτόν σε κάποια firmwares ίσως) .
Δεν προσεξα κατι τετοιο με το 1.1.07 θα δοκιμασω καποια στιγμη που θα τον βαλω επανω, αλλά μπορει να φταιαει καποιο συγκεκριμενο λογισμικο4. Πολύ βολικό να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του προγράμματος (παρμένο από το EPG) στην εγγραφή αλλά δυστυχώς υπάρχει bug και για αδιευκρίνιστο λόγο τις μισές τουλάχιστον φορές, παρόλο που στο EPG εμφανίζεται το σωστό πρόγραμμα (δεν είναι δηλαδή ότι έχει καθυστερήσει να τελειώσει μια εκπομπή και απλά το EPG δείχνει την επόμενη βάση ώρας), στο αρχείο της εγγραφής φαίνεται η σωστή ώρα αλλά ο τίτλος από το επόμενο πρόγραμμα. Πολύ ενοχλητικό γιατί αν έχεις παραπάνω από μια εγγραφές (το έχεις σταματήσει στις διαφημίσεις πχ.) η σειρά τους είναι ότι να ‛ναι και έχει ήδη οδηγήσει στο να διαγράψω κάτι που ήθελα να κρατήσω αφού έχει λάθος τίτλο προγράμματος. Πρέπει οπωσδήποτε να το διορθώσουν γιατι έτσι όπως είναι τώρα θα ήταν καλύτερα να μην έγραφε καν το όνομα της εκπομπής αν είναι να είναι λάθος.
αυτο μου το κανει ακριβως το ιδιο ενα ferguson Τ265 με hdmi ... δεν εχω βρει λυση και δοκιμασα αρκετες ρυθμισεις και στην tv με το hdmi αλλα και στον δεκτη διαφορα ... κοιτα αν βαλεις την αναλογια εικονας σε Πληρη οθονη6. Είναι ο πρώτος δέκτης που συνδέω με scart με την τηλεόραση και ενώ την ενεργοποιεί και αυτήν όταν τον ανοίγω, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο κλείσιμο. Επίσης, παρόλο που η τηλεόραση ανοίγει μαζί του, ανοίγει σε 16/9 ratio (είναι 4/3 οπότε έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω) και πρέπει κάθε φορά να πατάω το πλήκτρο AV (το «κανάλι» στο οποίο είναι το σήμα του δέκτη δηλαδή) για να αλλάξει το ratio σε 4/3 και να φύγουν οι μπάρες. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση στο μενού είτε της τηλεόρασης είτε του δέκτη (αγνοείται η επιλογή στο v format ή η επιλογή του aspect ratio στις ρυθμίσεις του δέκτη και πρέπει κάθε φορά να πατάω το πλήκτρο). Μήπως έχει να κάνει με κάτι που είχε γράψει ο Tolias πως δεν υποστηρίζει composite/RGB σήμα;
με το 1.1.07 δεν προσεξα κατι τετοιο και εχω επανω 128gb στικακι ... ισως το συγκεκριμενο λογισμικο7. Παρατήρησα σε κάποιο σημείο πως για 2-3 sec η εικόνα άρχισε να κινείται σε slow motion λες και ο επεξεργαστής ζορίζεται. Πολύ περίεργο και δεν το έχω ξαναδεί σε δέκτη. Ευτυχώς, αν δεν κάνω λάθος, δεν πρέπει να πέρασε και στην εγγραφή που έκανα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.