Edision Trojan

ο δεκτης κανει προγραμματισμενη εγγραφη μονο μεσω epg ή εχει και manual χειρισμο?

οκ-το βρηκα.
το αναφερει ως "ρυθμιση ωρας"και το βρηκα τυχαια,αλλα...
προσπαθω να του πω,αυριο το πρωι 7 με 8 να γραψει ενα καναλι,με διαρκεια μια ωρα και μου βγαζει μηνυμα να βεβαιωθω οτι η ο προγραμματισμος δεν πρεπει να υπερβαινει τις 45 ημερες αναμονης και δεν με αφηνει να τον καταχωρησω.

ensure wait time don`t more than 45 days

why...?

Last edited by a moderator:
Re: Βοήθεια για EDISION TROJAN

γιατι εχω καθυστερημενο epg&information των καναλιων οταν ο δεκτης μεινει για αρκετες ωρες ανοιχτος?(με τελευταιο επισημο firmware).
εαν του κανω επανεκινηση,ερχεται στα ισα του...

πριν λιγο καταλαβα οτι δεν εχω περασμενα τα eurosport1&2 στο μπουκετο μου.(νοβα)
κανω ενα search,τα βλεπω αλλα μου γραφει "δεν υπαρχει σημα".
δηλωνω manual τον TP του eurosport (11240.00 V/27500),αλλα παλι τζιφος.η συχνοτητα δεν δινει σημα.
τι κανω?

Σβήσε τη συχνότητα από το δέκτη και κάνε πάλι σκανάρισμα μόνο σε αυτή...

την συχνοτητα δεν την ειχε καθολου περασμενη(!).την περσα manual.
κατσε να το ξαναπαλεψω...

Edit: δεν μου δινει καθολου σημα.
κανω λαθος την συχνοτητα?

ναι,αυτην περναω.
δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι..

Επεξεργασία:
αφου ειδα οτι στον δεκτη της pioneer βγαινει κανονικα η συχνοτητα,ψιλιαστηκα το splitter που εχω βαλει για να μοιραζω το δορυφορικο στους 2 δεκτες(λογω αδυναμου Loop του edision).
αφου κοτσαρα κατευθειαν την κεραια χωρις την παρεμβολη του splitter στον edision,η συχνοτητα βγηκε μια χαρα(+καποιες αλλες που στο search μου τις εβγαζε fail).
θα ψαξω να βρω κανα καλυτερο σπλιτερακι.

Απάντηση: Βοήθεια για EDISION TROJAN

Αν και έχει περάσει καιρός, για να μην ανοίγω καινούριο νήμα, ξέρει κανείς ποιό είναι το τελευταίο σωστό firmware;
Το ichliebe.tv δεν έχει για τον Trojan...

Απέκτησα χτές δύο trojan για το εξοχικό και θέλω να τους φέρω στα ίσια...

Κυκλοφορουν μονο παλια λογισμικα απο οσο ξερω και το πιο καλο για μενα ηταν το.... EDI.trojan.ILTV.sky.10.07.09
και το ειχε στο www.satgrekco.gr

Καλησπέρα.
Μια ερώτηση: παιδιά, πώς ανοίγω αρχείο με επέκταση .abs; Πήρα από το www.ichliebe.tv το αρχείο αναβάθμισης του Edision Trojian, αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω.

Επεξεργασία:
SOS!!
Μετά από αναβάθμιση λογισμικού στον Edision Trojan μέσω USB, μετά την επανεκκίνηση δεν αναγνωρίστηκε καν η σύνδεση με την τηλεόραση. Σαν να μην έχει συνδεθεί δηλαδή ο δέκτης με την τηλεόραση (Samsung), στην οποία εμφανίζεται το μήνυμα: "HDMI 2 Δεν αναγνωρίζεται". Εννοείται ότι έλεγξα τις συνδέσεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Τι έχει γίνει, ρε παιδιά;

Οπότε δεν έχει πρόβλημα ο δέκτης. Κοίταξε μήπως χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι από το μενού του δέκτη αναφορικά με το hdmi.

H ρύθμιση αυτή βρίσκεται στο μενού "Έξοδος βίντεο"; Εκεί έχει δύο επιλογές: RGB και CVBS. Ποια είναι η σωστή;