EDITORS - An end has a start

υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν οι Kinks????????????????????????????????????????????

σοβαρα ρωταω. δεν εχω πετυχει κανεναν...:nounder:

Re: Απάντηση: Re: EDITORS - An end has a start

Oποιος δεν έχει τουλάχιστον 4 από τα βασικά άλμπουμ των Kinks δεν μπορεί να έχει άποψη πάνω στο θέμα. Είναι σαν να του διαβάζουν Κομφούκιο στα Κινέζικα και μετά να τον ρωτούν αν είναι καλός :flipout:

δεν ξέρω που πάει το σχόλιο, αλλά είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να διαβάσω ανάμεσα από τις γραμμές ....

α) σου αρέσουν οι editors ?
β) μοιάζουν με kinks ?
γ) όποιον του αρέσουν οι kinks θα του αρέσουν κι αυτοί ?
δ) κάνω καλά που περνάω από το απέναντι πεζοδρόμιο ?
ε) ανήκω σ αυτούς που δεν έχουν ακούσει τουλάχιστον 4 βασικά kinks, (ασχέτως αν δεν έχω) ?

-bye-

υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν οι Kinks????????????????????????????????????????????

σοβαρα ρωταω. δεν εχω πετυχει κανεναν...:nounder:

Εχω το Preservation Act One. Το έχω ακούσει μιά φορά . Ξέρω το Lola και το βαριέμαι αφάνταστα και ξέρω και το You really got me που είναι τραγουδάρα. Αλλο τίποτα από αυτούς δεν γνωρίζω , οπότε ίσως να είμαι κοντύτερα στο ανθρωποειδές :flipout: που περιγράφεις . Αλλά δεν ξέρω τι να πάρω από αυτούς . Πάντα είχα την αίσθηση ότι είναι δευτεράντζες . Είμαι ανοιχτός στο να αναθεωρήσω .

Mετά το 1969 δεν υπάρχουν πιά Kinks. Τέλειωσαν με το Arthur που σήμερα δεν θα σου πεί τίποτα anyway. Αυτό που αναφέρεις βγήκε το 1973. Το όνομα είναι ίδιο, αλλά ο Ray είναι πιά βαριεστημένος και προβλέψιμος.

Απάντηση: Re: EDITORS - An end has a start

Mετά το 1969 δεν υπάρχουν πιά Kinks. Τέλειωσαν με το Arthur που σήμερα δεν θα σου πεί τίποτα anyway. Αυτό που αναφέρεις βγήκε το 1973. Το όνομα είναι ίδιο, αλλά ο Ray είναι πιά βαριεστημένος και προβλέψιμος.

πριν 7 η 8 χρονια ο Λυκαβητος δεν ηταν γεματος
αυτος μονος με μια κιθαρα [και αλλη μια πισω του ]
αν ησουν μεσα δεν θα ελεγες ποτε βαριεστημενος και προβλεψιμος
2 ωρες περασαν σαν δυο λεπτα
ριξε μια ματια να βρεις το storyteller
ηταν διπλα μας μας μιλαγε μας ελεγε ανεκδοτα κοροιδευε την αγγλικη αυτοκρατορια και τραγουδουσε
εκπληκτικη συναυλια ....

ιδρωτας ανατριχιλα βουρκωμα RAY DAVIES
πρπει να ηταν 1998 ...

.

.

Δεν είχα ποτέ την τύχη να τον δώ live και είμαι σίγουρος πως η συγκινησιακή φόρτιση θα μου ήταν τουλάχιστον αφόρητη.
Στους δίσκους , όμως, δεν μου μιλάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια...

Α: την αγγλική αυτοκρατορία την κοροϊδεύει αλλά είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν το απαρτχάϊντ: πήγε και έπαιξε στο Γιοχάνεσμπουργκ τότε που ήταν ακόμα φυλακισμένος ο Μαντέλα.
Αυτό δεν του το συγχώρησα.
Ούτε και θα του το συγχωρήσω.

πλάκωσε και το hardcore :rolleyes:
θάρθει το βράδυ κι ο γιατρός και θα θυμηθεί τις Ηπειρωτικες ρίζες του :silly:
Ωιμέ :blush:

ρε...που πηγε το μήνυμα του Λάζαρου;

Γιατί ρε σύ.Τι κακό έχουν οι ρίζες μου??
Πειράζει που θεωρώ τον Πετρολούκα,μεγάλο μουσικό??
Aσε που τα ημιτόνια τών Δυτικών κλαριτζήδων αυτός τάχει για πλάκα,μιά και η βυζαντινή μουσική που την κατέχει,είναι πολύ πιό δύσκολη.-bye- -bye-

πριν 7 η 8 χρονια ο Λυκαβητος δεν ηταν γεματος
αυτος μονος με μια κιθαρα [και αλλη μια πισω του ]
αν ησουν μεσα δεν θα ελεγες ποτε βαριεστημενος και προβλεψιμος
2 ωρες περασαν σαν δυο λεπτα
ριξε μια ματια να βρεις το storyteller
ηταν διπλα μας μας μιλαγε μας ελεγε ανεκδοτα κοροιδευε την αγγλικη αυτοκρατορια και τραγουδουσε
εκπληκτικη συναυλια ....

ιδρωτας ανατριχιλα βουρκωμα RAY DAVIES
πρπει να ηταν 1998 ...

ημουν εκει. μια απο τις 5-6 συναυλιες που εχω παρακολουθησει μονος μου. πρεπει να ηταν μετα το 2000 ομως, αλλα ισως να κανω λαθος.

θεωρώ τον Πετρολούκα,μεγάλο μουσικό
Aσε που τα ημιτόνια τών Δυτικών κλαριτζήδων αυτός τάχει για πλάκα,μιά και η βυζαντινή μουσική που την κατέχει,είναι πολύ πιό δύσκολη

...και πάλι πρώτοι οι Ελληνες :award:
Πρώτοι παντού μιλάμε -bye-

Δεν πά νά'χουν οι άλλοι Μότσαρτ:blink:
εμείς έχουμε Ρωμανό Μελωδό και ξεκινάμε με γκόλ απ τα αποδυτήρια :popcorn: :p

Last edited:

ημουν εκει. μια απο τις 5-6 συναυλιες που εχω παρακολουθησει μονος μου. πρεπει να ηταν μετα το 2000 ομως, αλλα ισως να κανω λαθος.

καλά ρε συ Πέτρο , τι μόνος σου μας λές , αφού ήταν κι ο Stelios Papa εκεί ...Ησασταν τουλάχιστον δύο ...

...και πάλι πρώτοι οι Ελληνες :award:
Πρώτοι παντού μιλάμε -bye-

Δεν πά νά'χουν οι άλλοι Μότσαρτ:blink:
εμείς έχουμε Ρωμανό Μελωδό και ξεκινάμε με γκόλ απ τα αποδυτήρια :popcorn: :p

Eίδες που τα ξέρεις ?:worshippy: Και Κουκουζέλη έχουμε.
Φαντάζεσαι ότι τα κοντσέρτα για κλαρινέτο τού Weber θάχαν καμιά δυσκολία για μερικούς ´βλάχους´??
Χλωμό το βρίσκω.-bye-