ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΩ!!!

Νικόλ said:
:confused: ένα βλέπω εγώ που δεν έχει τίποτα έξω.... είναι στην κατηγορία Round 3.

Καλή μου και αθώα Νικόλ για πάτα πάνω στην φωτό που βλέπεις για να σου λυθεί η απορία.

Σεραφείμ said:
τί κρίμα και η δική μας πολιτική "κόβει" το site...

όταν πάω σπίτι θα το μελετήσω

Και η δικη μας!!!!!:( :(

Λες να θελουν το καλό μας???

Αυτά βλέπω πάντως και αναρωτιέμαι, σε 15 χρονάκια (και πολλά λέω) που η κορούλα (άντε βγες καρδούλα από την μαμά σου να σε πάρω αγκαλίτσα) θα είναι σε ηλικία εφηβικής αναζήτησης, τι θα έχει μείνει από ύφασμα σε μαγιό?

ποντιος δυσκολο πραγμα η κορη. Σε βλεπω με το δικανο στις παραλιες και να κοιτας απ τις γωνιες. Αχ...

Οποιος ποσταρε το site να απολογηθει αμεσως. Δεν μπορει να μας κανεις τετοια ζημια ρε γαμτο... Λυπησου μας. Βλεπουμε εξω βλεπουμε κι εδω;;;

konnos said:
ποντιος δυσκολο πραγμα η κορη. Σε βλεπω με το δικανο στις παραλιες και να κοιτας απ τις γωνιες. Αχ...
Μπα μην το λες, και γιο να χεις μ' όλα αυτά τα σούργελα που πλασάρονται ως πρότυπα πάλι φοβάσαι τι θα σου βγει...

Πάντως κοιτάω τα μαγιώ, τα ξανακοιτάω και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο ταιριάζει στη δικιά μου! Ωχ έρχεται... Alt+Tab σωτήριο...

Σταμάτης Μπ said:
Μπα μην το λες, και γιο να χεις μ' όλα αυτά τα σούργελα που πλασάρονται ως πρότυπα πάλι φοβάσαι τι θα σου βγει...

Πάντως κοιτάω τα μαγιώ, τα ξανακοιτάω και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο ταιριάζει στη δικιά μου! Ωχ έρχεται... Alt+Tab σωτήριο...

χαχαχαχα!!! :D

Και μια που το'φερε η κουβέντα:

Γιαααααα, πείτε μας τώρα, άντρες αυτού του φόρουμ:

Θα αφήνατε τη γυναίκα σας να φορέσει ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιώ? Εντάξει, ας μη πάρουμε το άκρο-άκρο (εκείνα που είναι σκέτα κορδόνια), ας μιλήσουμε για κάποιο το οποίο να έχει κάποια...κάλυψη.

Ε????

Κακαλιός Στέργιος said:
Και μια που το'φερε η κουβέντα:

Γιαααααα, πείτε μας τώρα, άντρες αυτού του φόρουμ:

Θα αφήνατε τη γυναίκα σας να φορέσει ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιώ? Εντάξει, ας μη πάρουμε το άκρο-άκρο (εκείνα που είναι σκέτα κορδόνια), ας μιλήσουμε για κάποιο το οποίο να έχει κάποια...κάλυψη.

Ε????
Γιατί, θα με ρωτήσει νομίζεις; (την έχω σκίσει τη γάτα, ε; )

Πρώτον: εάν το φόραγε δεν νομίζω ότι θα άντεχα πολύ πριν την βάλω κάτω και της ...... πω πόσο μου αρέσει ως άνθρωπος.
Δεύτερον: εμένα μην μου πει να βάλω κάτι τέτοιο και δεν έχω θέμα.
Τρίτον: τώρα με την κοιλιά της εγκυμοσύνης να δω εαν θα φαίνεται καν.

Για μας με τα "φιλτρα προστασιας" δεν γινεται τιποτα? Πως θα πουμε την γνωμη μας γμτ κρτ μου!!!

Εντάξει βρε Άγγελε,δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Απλές καθημερινές κοπέλες είναι οι οποίες πηγαίνοντας διακοπές,φόρεσαν τα "μαγιώ" της εταιρείας και τα φωτογράφησαν.
Απλά οι φωτογραφίες είναι λίγο μεγάλες σε μέγεθος,άρα αποδίδουν με μεγάλη ακρίβεια τα φυσικά κάλλη των κοριτσιών´.
Το κακό βέβαια είναι ότι χάνεις την ευκαιρία να διαλέξεις κάποιο από αυτά για την καλή σου.