pontios
Μέλος Σωματείου
Νικόλ said:ένα βλέπω εγώ που δεν έχει τίποτα έξω.... είναι στην κατηγορία Round 3.
Καλή μου και αθώα Νικόλ για πάτα πάνω στην φωτό που βλέπεις για να σου λυθεί η απορία.
Νικόλ said:ένα βλέπω εγώ που δεν έχει τίποτα έξω.... είναι στην κατηγορία Round 3.
pontios said:Καλή μου και αθώα Νικόλ για πάτα πάνω στην φωτό που βλέπεις για να σου λυθεί η απορία.
Σεραφείμ said:τί κρίμα και η δική μας πολιτική "κόβει" το site...
όταν πάω σπίτι θα το μελετήσω
Μπα μην το λες, και γιο να χεις μ' όλα αυτά τα σούργελα που πλασάρονται ως πρότυπα πάλι φοβάσαι τι θα σου βγει...konnos said:ποντιος δυσκολο πραγμα η κορη. Σε βλεπω με το δικανο στις παραλιες και να κοιτας απ τις γωνιες. Αχ...
Σταμάτης Μπ said:Μπα μην το λες, και γιο να χεις μ' όλα αυτά τα σούργελα που πλασάρονται ως πρότυπα πάλι φοβάσαι τι θα σου βγει...
Πάντως κοιτάω τα μαγιώ, τα ξανακοιτάω και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο ταιριάζει στη δικιά μου! Ωχ έρχεται... Alt+Tab σωτήριο...
Γιατί, θα με ρωτήσει νομίζεις; (την έχω σκίσει τη γάτα, ε; )Κακαλιός Στέργιος said:Και μια που το'φερε η κουβέντα:
Γιαααααα, πείτε μας τώρα, άντρες αυτού του φόρουμ:
Θα αφήνατε τη γυναίκα σας να φορέσει ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιώ? Εντάξει, ας μη πάρουμε το άκρο-άκρο (εκείνα που είναι σκέτα κορδόνια), ας μιλήσουμε για κάποιο το οποίο να έχει κάποια...κάλυψη.
Ε????
Σταμάτης Μπ said:Γιατί, θα με ρωτήσει νομίζεις; (την έχω σκίσει τη γάτα, ε; )
Ε, καλά μην τρελλαθούμε, δεν θα το φόραγε έτσι κι αλλιώς!Κακαλιός Στέργιος said:Καλά, αυτό είναι άλλο θέμα.![]()
Πως θα αισθάνεσαι όμως εσύ αν φορέσει κάτι τέτοιο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.