Εφαρμογές για κινητά linux ?

ichaltou

AVClub Enthusiast
πρόσφατα επεσε στα χέρια μου το καινούργιο samsung H1 το οποίο για λειτουργικό χρησιμοποιεί linux. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω εφαρμογές για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα ?

Από όσο γνωρίζω καθυστέρησε αρκετά η διανομή ενός SDK για αυτή την πλατφόρμα (πχ από όσο ξέρω σε java δεν υπάρχει ακόμη), έτσι δεν έχουν εμφανιστεί αρκετές εφαρμογές για αυτή. Οπότε προς το παρόν νομίζω ότι η μόνη σου διέξοδος είναι το www.360.com (το site είναι της vodafone που πατρονάρει το Η1). Πήγαινε σε ένα κατάστημα της vodafone για να σου ανοίξουν λογαριασμό και μετά μπορείς να κατεβάζεις από εκεί εφαρμογές σε στυλ iTunes.

Από όσο γνωρίζω καθυστέρησε αρκετά η διανομή ενός SDK για αυτή την πλατφόρμα (πχ από όσο ξέρω σε java δεν υπάρχει ακόμη), έτσι δεν έχουν εμφανιστεί αρκετές εφαρμογές για αυτή. Οπότε προς το παρόν νομίζω ότι η μόνη σου διέξοδος είναι το www.360.com (το site είναι της vodafone που πατρονάρει το Η1). Πήγαινε σε ένα κατάστημα της vodafone για να σου ανοίξουν λογαριασμό και μετά μπορείς να κατεβάζεις από εκεί εφαρμογές σε στυλ iTunes.

Δεν χρειάζεται να πάει σε κατάστημα, το 360.com είναι ελεύθερο προς χρήση από όλους... Κάνει εγγραφή κατευθείαν. Ομως δεν βλέπω να έχει και πολλά πράγματα ακόμη για κατέβασμα... Παιχνίδια βλέπω...

πάντως ειναι απο τα πιο γρήγορα τηέφωνα που εχω δεί. Καμμιά σχέση με windows, ισάξιο του iphone ( πάντα σε ταχ'υτητα). Πολύ ωραίο, λειτουργικό μενού αλλα εαν δεν υπάρξουν εφαρμογές δεν θα προχωρήσει.