εφαρμογή που αρχειοθετεί κωδικούς;

zisis1985

Established Member
19 September 2007
299
ψαχνω καποια αξιόλογη εφαρμογή (δωρεάν ακόμα καλύτερα!) που να μπορώ να αρχειοθετώ τους κωδικούς που έχω για διάφορα sites (γιατί πραγματικά έχει αρχίσει να γίνεται χαμός, ενα μυαλό το χουμε..), καθώς και κωδικούς από άλλες δραστηριότητες (π.χ. κωδικος Pc, κωδικός&όνομα λογαριασμού σε διάφορες υπηρεσίες κτλ..). Όποιος έχει ασχοληθεί παρακαλώ ας βοηθήσει.Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ χρησιμοποιώ απλά ένα Excel, με τις εξής στήλες
  • Service (πχ AVClub)
  • Web Address (πχ www.avclub.gr/forum)
  • UserID (πχ my_userid)
  • Password (πχ my_passwd)
  • Given e-mail (πχ my_e@mail)
  • Notes (ότι νομίζετε)
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλες στήλες, πχ Join Date κλπ

Απάντηση: Re: εφαρμογή που αρχειοθετεί κωδικούς;

Εγώ χρησιμοποιώ απλά ένα Excel, με τις εξής στήλες
  • Service (πχ AVClub)
  • Web Address (πχ www.avclub.gr/forum)
  • UserID (πχ my_userid)
  • Password (πχ my_passwd)
  • Given e-mail (πχ my_e@mail)
  • Notes (ότι νομίζετε)
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλες στήλες, πχ Join Date κλπ
:a0210::a0210::a0210:
Και είναι και ακίνδυνο!

τελικά δοκίμασα και με βόλεψε το keepass password...google it ειναι και freeware..

τελικά δοκίμασα και με βόλεψε το keepass password...google it ειναι και freeware..
Έχει προστασία με master password αυτό ??? Και υποστηριζει δημιουργια accounts για περισσότερους από έναν χρήστες ???

Χρησιμοποιώ το ιδιο PC με ατομα της οικογένειάς μου (laptop) και δεν θελω να ξερουν τους δικούς μου κωδικούς, και ούτε και εγώ τους δικούς τους φυσικά.... :grandpa:

Last edited:
προστασία με mastercode έχει αλλα για διαφορετικά accounts η λύση είναι δημιουργία καινούριας database με mastercode που θα τον ξέρει μόνο άλλος χειριστής του Η/Υ...η μονη ανησυχία μου με αυτού του είδους τα προγράμματα είναι μη τυχόν και έχουν κανένα backdoor και στέλνουν τους κωδικούς στους δημιουργούς τους....

Αυτο χρησιμοποιω και εγω.

Εχει επισης διπλη ασφάλεια: Και master password και key file (αρχείο).

Οσο για το backdoor / security, όπως λένε και οι ίδιοι:

Is it really free?
Yes, KeePass is really free, and more than that: it is open source (OSI certified). You can have a look at its full source and check whether the encryption algorithms are implemented correctly.

Λογικόν.

Φυσικά δεν μπορείς να είσαι ποτε σίγουρος για τίποτα.

υπάρχει και επίσημη Portable έκδοση για Usb stick κτλ. αλλά και ανεπίσημες εκδόσεις για symbian, iphone, macOs, linux, pocketPc κτλ κτλ..