ΕΦΕΤ - ΗΛΙΕΛΑΙΟ- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,700
Βαρυμπόμπη
Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ κ σημερινή ενημέρωση, τα παρακάτω προϊόντα ανακαλούνται.

Η λίστα καταλήγει ως εξής : "Παρακαλούνται όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω προιόντα να μην τα καταναλώσουν.
Ο ΕΦΕΤ συνεχίζει τους ελέγχους.
Με κάθε νέα σχετική εξέλιξη, θα υπάρξει και άμεση ενημέρωση των καταναλωτών ενώ ο παραπάνω κατάλογος θα
επικαιροποιείται.
"

Πηγή : http://www.efet.gr/docs/Lista_anakaloumenwn.pdf

Attachments

Ω τι ωραία, έχω μία από τις μαγιονεζούλες KRAFT που αναφέρει ο ΕΦΕΤ, και έχω ήδη φάει τη μισή. Με την υπόλοιπη να φτιάξω μια σαλατούλα του σεφ να τους την στείλω κερασμένη.

Απάντηση: Re: ΕΦΕΤ - ΗΛΙΕΛΑΙΟ- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ω τι ωραία, έχω μία από τις μαγιονεζούλες KRAFT που αναφέρει ο ΕΦΕΤ, και έχω ήδη φάει τη μισή. Με την υπόλοιπη να φτιάξω μια σαλατούλα του σεφ να τους την στείλω κερασμένη.

Χε χε... Τοτε πρεπει να πας αμεσα στο συνεργειο για .....αλλαγη λαδιων & φιλτρων.

Τασο αμα το ορυκτελαιο σου ειναι πολυ χοντρο για τις καυσεις σου να το αλλαξεις με κανα πιο λεπτο μην παθει ζημια το συστημα ρε συ...

Μπορώ να τη βάλω και για λιπαντικό στους μεντεσέδες, αλλά θα γεμίσω μύγες, τώρα που έρχεται και το καλοκαίρι. Χώρια που παίζει να τη φάνε και να μεταλλαχθούν. Κοίτα την αφιλότιμη τη φύση. Τα ζουζούνια τα τρώνε αυτά και μεταλλάσσονται και δεν τα πιάνει το φλιτ και το μπαϊγκόν, εμείς τα τρώμε και βγάζουμε καρκίνο.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ!!!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ εξέδωσε δελτίο τύπου σήμερα τις 5:00 ώρα Ελλάδας και...

συνιστά την χρήση φίλτρου λαδιού

H926_3X-120x120.jpg

σε συνδιασμό με το ηλιέλαιο

Sol-1lt.jpg

για την ανώδυνη κατανάλωσή του.

Τα φίλτρα λαδιού θα διατίθενται από αύριο δωρεάν στους πολίτες μέσω των Κ.Ε.Π. προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς του προιόντος.

Αυτό είναι φίλτρο αέρα ρε μάστορα!

Όχι πως θα πάει χαμένο κάποια στιγμή.....:HTEHETH63:

Πόσα άραγε από όλα αυτά που έχουν αγοραστεί ήδη από επιχειρήσεις έτοιμου φαγητού ή ταχυφαγίας θα πεταχτούν; Πόσα πατατάκια γαριδάκια τυρόπιτες σουβλάκια κ.α..... θα μαγειρευτούν με αυτά τα λάδια; Πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουν μέσα μας από χίλιους δύο πλάγιους δρόμους.

Δέν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ απο χθές που έφαγα κάτι τηγανητές πατάτες πάω σφαίρα στην ανηφόρα, έχω ένα τράβηγμα άλλο πράμα. Όταν δεν έχω τι να κάνω ανεβοκατεβαίνω συνέχεια και αδικαιολόγητα τις σκάλες.
Τό απόγευμα φρίκαρα το γείτονα με το Ιmpreza, που να με πιάσει ο μαύρος!!
Τελικά (ευτυχώς) κατέληξα να φύγω σε μια στροφή και να πέσω στη θάλασσα όπου και μου κόπηκε η φόρα.
Τρέμω όμως στην ιδέα του τί θα γίνει μόλις στεγνώσω!!!!:flipout::flipout:

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ!!!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ εξέδωσε δελτίο τύπου σήμερα τις 5:00 ώρα Ελλάδας και...

συνιστά την χρήση φίλτρου λαδιού

H926_3X-120x120.jpg

σε συνδιασμό με το ηλιέλαιο

Sol-1lt.jpg

για την ανώδυνη κατανάλωσή του.

Τα φίλτρα λαδιού θα διατίθενται από αύριο δωρεάν στους πολίτες μέσω των Κ.Ε.Π. προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς του προιόντος.

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοός!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΕΦΕΤ - ΗΛΙΕΛΑΙΟ- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αυτό είναι φίλτρο αέρα ρε μάστορα!

Όχι πως θα πάει χαμένο κάποια στιγμή.....:HTEHETH63:

Εεε δεν φταίω εγώ... φίλτρα λαδιού τα έλεγε στο site που έκλεψα την φώτο!!! :smash:

Φίλτρο λαδιού είναι.

Από τα πιο ακριβά μάλιστα, τα χάρτινα.
Απλώς σ' αυτά δεν πετιέται το "κουβούκλιό" τους...

Απάντηση: Re: ΕΦΕΤ - ΗΛΙΕΛΑΙΟ- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μας αλλάξανε τα λάδια........

Μας τα "ταϊσανε τα λαδια"
θα μας αλλαξουνε τα πετρελαια, (δες,1,50 το λιτρο), τα τηλεφωνα (ΠΩΛΗΘΗΚΕ),
τα φωτα (και επεται συνεχεια.........)
:damnyou::slapface::damnyou::slapface:

Πηγή : http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/20/1514321.htm

Απόσυρση όλων των εισαχθέντων από την αρχή του έτους ηλιελαίων

Ο νέος πρόεδρος του ΕΦΕΤ Αντώνης Ζαμπέλας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε διευκρίνισε πως η απόσυρση γίνεται γιατί «δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν έχει διοχετευθεί στην ελληνική αγορά και νέα ποσότητα ηλιελαίου που περιέχει ορυκτέλαιο, εκτός από όσες έχουν ήδη εντοπιστεί».

Ερωτηθείς για την νέα επιμολυσμένη ποσότητα που χθες αποκαλύφθηκε ότι εισήχθη στην Ελλάδα, ο κ. Ζαμπέλας ανάφερε πως ο ΕΦΕΤ προέβη στις απαραίτητες ενέργειες αμέσως μετά την ενημέρωσή του από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου σημείωσε πως το ηλιέλαιο που βρέθηκε προβληματικό είναι μη κανονικό και όχι επικίνδυνο για την υγεία, ενώ αναφερόμενος γενικά στο θέμα που έχει ανακύψει με τις επιμολυσμένες ποσότητες, τόνισε πως δεν πρόκειται για ελληνικό πρόβλημα αλλά για ευρωπαϊκό.