Efi Thodi goes to disco ("You are just too good to be true")

Οχι. Εχουμε γεμισει καραγκιοζηδες τραγουδιστες... Και άιντε... η καΘωδη ειναι κοριτσι του λαου. Αλλα κατι τυπακια σε Dream Show και τοιαυτα...

Υπάρχει πως να το κάνουμε μια βαριά επαρχιακή προφορά που παραπέμπτει αυτόματα σε κάτι μεταξύ Τρικάλων και Μετσόβου.
Αυτό όμως που πρέπει να κρατήσουμε ότι η Εφη έχει guts, περιμένω με αγωνία το I will survive, και τα μυαλά στο μπλέντερ.

Eki_65 said:
Υπάρχει πως να το κάνουμε μια βαριά επαρχιακή προφορά που παραπέμπτει αυτόματα σε κάτι μεταξύ Τρικάλων και Μετσόβου.
Αυτό όμως που πρέπει να κρατήσουμε ότι η Εφη έχει guts, περιμένω με αγωνία το I will survive, και τα μυαλά στο μπλέντερ.

βρε συ πηγες στο Μουσειο που σου λεγα ;;;;;;

αν δεν πηγες πες να να σε βαρεσω ...... :damnyou:

Όταν το είδα στις ειδήσεις δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω.... ήθελα να ήξερα ποιός είχε την ιδέα να πει τέτοιο τραγούδι!!!!! Το' χουμε χάσει μου φαίνεται...

Eki_65 said:
Σε ποιό Μουσείο εννοείς?

στο Μουσειο μοντερνας Τεχνικης !!!!!!

το οποιο ειναι στο κεντρο !!

εχει τα παντα Τρενα αεροπλανα ραδια ασυρματους αργαλειους τυπογραφεια ....... οτι μπορεις να φανταστεις ...

εγω επαθα πλακα πριν 4 χρονια .....

Eki_65 said:

Κοντά έπεσες... Απο χωριό της Καρδίτσας είναι.
icon12.gif

gureto said:
Υπάρχει και η άλλη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Έφης: "Η αγάπη σου έχει γίνει γκόρντιος δεσμός..."
Πολύ γέλιο...

Αυτό είναι της Έφης;
Πάντως εγώ προτιμώ το "Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί"... Unπαίχταμπλ...:Banane0: