Εφιαλτης με το Mobile Enhancer!!!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,326
Παλλήνη
Μου εχουν σπασει τα νευρα...
Με εχουν "αγγαρεψει" να ξεκλειδωσω 4 (!!) Iphones...
Στα 1 ολα καλα, ελληνικα κλπ μεσω Greek iphone.com.
Στα αλλα 2 μεχρι στιγμης δεν περνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το ρωσικο πληκτρολογιο!!
Παρατηρησα τις διαφορες και στο ενα που δουλεψε το Mobile enhancer ειναι εκδοσης 1.0α3 ενω στα υπολοιπα 1.0α4...
Υποθετω οτι αυτο ειναι το προβλημα..
Ξερει κανεις που θα βρω την παλαιοτερη 1.0a3 να την περασω μπας και ξεκολλησει το @#$πληκτρολογιο??!!!!

(Φυσικα εχω κανει δεκαδες ριμπουτ και εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα τζιφος..)

Το δικό μου mobile enhancer είναι 1.0a3

Λοιπόν, μόλις έκανα refresh τον installer και μου έβγαλε update για τον Mobile enhancer 1.0a4 !!!

Εννοείται ότι δεν το κάνω update. Είσαι άτυχος που δεν ήρθαν νωρίτερα τα τηλέφωνα που υπήρχε η 1.0a3. Μάλλον την έκανε πάλι ο Ρώσος....

Μόνο ο piratx αν μπορεί να σε βοηθήσει....

Ελα ομως που χθες εκανα virginize το δικο μου, και περασε τα ελληνικα κανονικα με installer 10a3!!!!

Ι have an idea :idea:

Μπες με winscp στο κινητό και σβήσε το directory του Mobile Enchancer. Και μετά βάλτον από τον installer ....

μμμ...και πως θα το κανω αυτο? Αφου ετσι και αλλιως απο τον Installer εβαλα το mobile enchancer (greek iphone group)..

μου εχουν γινει τα νευρα τσανταλια...
Αναθεμα την ωρα που ειδε ο διευθυνων συμβουλος το iphone στα χερια μου!!

μμμ...και πως θα το κανω αυτο? Αφου ετσι και αλλιως απο τον Installer εβαλα το mobile enchancer (greek iphone group)..

Το ξέρω.

Αλλά αν δοκιμάσεις αυτό που σου λεω, πιστεύω κάτι μπορεί να γίνει.

Καταρχήν δες αν έχεις το BSD Subsystem και OpenSSH εγκατεστημένα (Από installer).
Μετά κατεβάζεις το winscp (http://winscp.net/eng/download.php)
και συνδέεσαι στο iphone με root/alpine (username/password)
Βρήσκεις το directory MobileEnchancer
στην τοποθεσία
Root/Library

Έτσι στα γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο. I got to go!

Τακη ο καινούργιος mobile enhancer είναι πιθανό να δουλεύει απροβλημάτιστα με το νέο ελληνικό πληκτρολόγιο που βγήκε σήμερα στο greek-iphone και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου. Για δες το άλλο θέμα.

Οντως το εκανα πριν απο ενα 2ωρο και επαιξε!
Βεβαια τις χαμενες εργατοωρες μου δεν θα τις παρω πισω...
Απιστευτη γκαντεμια να πεσω στην μεταβαση..