Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

ΤΟ ΒΗΜΑ Κυριακή 11/10

Κράμερ Εναντίον Κράμερ (1979)

avclub.jpg

Last edited:
"Ταινίες και Bιβλία του Σαββατοκύριακου"

ΣΑΒΒΑΤΟ (10/10)

Έθνος – Κινούμενα Σχέδια (Ο Βασιλιάς Αρθούρος)

Ελευθεροτυπία3D λεύκωμα: Τα Κλεμμένα της Ακρόπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ (11/10)

Έθνος CD με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη​

Πρώτο Θέμα CD με τραγούδια του Αντώνη Ρέμου​

Πρώτο Θέμα Lolita

Real News The Aviator

Real News CD με τραγούδια της Δέσποινας Βανδή​

Ελευθεροτυπία CD με τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου​

Παιδια, επειδη εχω κανενα χρονο να αγορασω dvd (με δωρο εφημεριδα), απο ποιοτητα εικονας και ηχου, αλλαξε κατι ή παλι όπως τους κατσει ειναι οι ταινιες?

Bήμα, Έθνος και Θέμα, ως επί το πλείστον, εδώ και δύο χρόνια, τα DVD που δίνουν είναι αυτά που είχαν κυκλοφορήσει κανονικά για αγορά, με κατασκευή και authoring εξωτερικού.

Των υπολοίπων είναι ελληνικής κατασκευής, άλλες φορές καλά, άλλες ό,τι κάτσει...

Περιοδικό "MAXIM"

Τεύχος Οκτωβρίου

Saw (2004) Saw II (2005) Saw III (2006)

dsc00033.jpg

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —​

Περιοδικό "PLAYBOY"

Τεύχος Οκτωβρίου

The Matador (2005)

dsc00034kc.jpg

Παιδια, επειδη εχω κανενα χρονο να αγορασω dvd (με δωρο εφημεριδα), απο ποιοτητα εικονας και ηχου, αλλαξε κατι ή παλι όπως τους κατσει ειναι οι ταινιες?

Σχετικά με Χίτσκοκ που δίνουν ΤΑ ΝΕΑ, όπως και η προηγούμενη προσφορά από ΤΟ ΒΗΜΑ, είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας.
Όσο για τα ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ του Kieslowski από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ...
Καρασυμπίεση του Καρακερατά!
Σκεφτείτε ότι το κάναν πιο μικρό από ότι χωράει ένας δίσκος single!

Εμ..την προηγούμενη προσφορά με τις 4 ταινίες του Alfred Hitchcock τις είχε δώσει η "Ισοτιμία" και όχι το "Βήμα". ;)

Re: Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Εμ..την προηγούμενη προσφορά με τις 4 ταινίες του Alfred Hitchcock τις είχε δώσει η "Ισοτιμία" και όχι το "Βήμα". ;)

Πέρισυ τέτοιον καιρό είχε δώσει το "Βήμα" μία συλλογή 7 ταινιών του Hitchcock (ανάμεσα στις οποίες το "Ψυχώ" και "Τα Πουλιά"), ελληνικής κατασκευής μεν, από άψογα φρέσκα ψηφιακά master δε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Πέρισυ τέτοιον καιρό είχε δώσει το "Βήμα" μία συλλογή 7 ταινιών του Hitchcock (ανάμεσα στις οποίες το "Ψυχώ" και "Τα Πουλιά"), ελληνικής κατασκευής μεν, από άψογα φρέσκα ψηφιακά master δε...

Οι ταινίες που είχε δώσει τότε (14 Σεπτεμβρίου 2008) το Βήμα:

1. The Birds
2. The Man Who Knew Too Much
3. Psycho
4. Rope
5. Family Plot
6. Shadow of a Doubt
7. The Trouble With Harry
.

Απλά η πρόσφατη προσφορά σε ταινίες του Alfred Hitchcock ήταν της "Ισοτιμίας" με επίσης box set θήκη και επίσης 4 ταινίες στο σύνολο. Συνεπώς θεώρησα πως μιλάς γι'αυτήν την έκδοση. ;) Μάλιστα! Δηλαδή είχαν κυκλοφορήσει απ'το "Βήμα" κι άλλες που δεν έχω δει..! Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα... :/ Το κυριότερο που με χαλάει σε τέτοιες προσφορές βρε παιδιά είναι η θήκη... Πολύ βασικό! Αν κουμπώναν τα δισκάκια επάνω δεν έχω πρόβλημα. Αλλά αυτό το συνεχές τρίψιμο τα καταστρέφει... Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Απορια βασικη εαν ξερει καποιος θετικα να μου πει: Στην εδρα του ΔΟΛ παλιοτερα ειχα βρει καποιες προσφορες (εξ επιστροφης εννοειται) σε cds ή βιβλια, τα οποια δεν ειχα προλαβει στα περιπτερα...
Ισχυει τωρα το ιδιο και με τα καλης ποιοτητας οπως λετε DVDs ταινιων;