Το "Χορεύοντας Με Τους Λύκους" είναι ένα DVD; Δεν θυμάμαι πως έχει βγει κανονικά. Στις VHS ήταν 2 νομίζω.
Της εφημερίδας θα είναι σίγουρα ένα..
Μια έκδοση που εχει δώσει κάποια εφημερίδα (δεν γράφει ποιά στο εξώφυλλο, μάλλον η Καθημερινη ήταν) είναι έκδοση δύο δίσκων
(227' - DTS). Δεν αποκλείεται να την ξαναδώσουν αυτή, οπότε απλά βλέπεις τη διάρκεια πάνω στο κουτί και πράττεις ανάλογα.
Μια έκδοση που εχει δώσει κάποια εφημερίδα (δεν γράφει ποιά στο εξώφυλλο, μάλλον η Καθημερινη ήταν) είναι έκδοση δύο δίσκων (227' - DTS). Δεν αποκλείεται να την ξαναδώσουν αυτή, οπότε απλά βλέπεις τη διάρκεια πάνω στο κουτί και πράττεις ανάλογα.
Μια έκδοση που εχει δώσει κάποια εφημερίδα (δεν γράφει ποιά στο εξώφυλλο, μάλλον η Καθημερινη ήταν) είναι έκδοση δύο δίσκων (227' - DTS). Δεν αποκλείεται να την ξαναδώσουν αυτή, οπότε απλά βλέπεις τη διάρκεια πάνω στο κουτί και πράττεις ανάλογα.
ΥΓ: Αφού το VETO δίνει 2 ταινίες δεν νομίζω να το δώσουν στην 2πλή έκδοση.
ΥΓ: Αφού το VETO δίνει 2 ταινίες δεν νομίζω να το δώσουν στην 2πλή έκδοση.
Το πιθανότερο μάλλον...
"Τηλέραμα" (από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009):
"Εγκλήματα" [2 επεισόδια] ('99-2001) (DVD)
Σημείωση: Δεν αγοράζω την σειρά και δεν ξέρω κατά πόσο συνεχίζεται ο 1ος κύκλος ή μπήκαμε στον 2ο. Γι'αυτό και δεν βάζω σαιζόν και αριθμήσεις
επεισοδίων (τίτλους γενικά δεν πρέπει να έχουν, σ'αυτή την σειρά). Το μόνο σίγουρο είναι πως το περιοδικό κυκλοφορεί κανονικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.