Busoni
Supreme Member
αλήθεια ο διακόπτης που πάει στο MM η στο MC?
Τα υπόλοιπα homework, τέρμα το μάθημα :grandpa:
Τα υπόλοιπα homework, τέρμα το μάθημα :grandpa:
Με γειά σου και να περάσεις καλά μαζί τους.
Καλοάκουστα
Πριν απ τον advance με τι άκουγες το stanton?το phono επιτελούς στήθηκε και άρχισε η ακρόαση...GROVER WASHINGTON Jr. για αρχη με το then and now...
μια ηχογράφηση του 1988 που συμπαθώ ιδιαίτερα,,σε παραγωγή του ιδίου του WASHINGTON...
απ οτι έχω ακούσει μέχρι τώρα και με την φτωχή,,,,,, μου εμπειρία σε συνδυασμό με το stanton t60 που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν πηγή,,,ο ήχος του advance είναι σαφώς πιο "γλυκός" απ ότι το cd με πλήρη διαχωρισμό των οργάνων στον χώρο με το βάθος να έχει αυξηθεί σημαντικα...
σαφώς η μεσαία και χαμηλή περιοχή είναι πιο πάνω σε σχέση με το cd αλλά μην ξεχνάτε ότι το cd player συνεργάζεται με το E.Q. της μπερυ.....
οπότε σαν άκουσμα μου φαίνεται πιο ισορροπημένο.....θα ήθελα πάντως μια μεγαλύτερη δυναμική στα τύμπανα που χάνουν λίγο....
αυτά τα ολίγα για το phono του ADVANCE...:ears:
Πριν απ τον advance με τι άκουγες το stanton?
Σε ρωτάω γιατί είμαι λίγο δυσαρεστημένος απ το phono του advance. Για πηγή έχω το ''φτηνό'' της denon dp29 f το οποίο έχει δικό του phono και ακούγωντας απ' αυτό παίρνω καλύτερο αποτέλεσμα απ αυτό του advance.με TECHNICS προ και τελικό
Σε ρωτάω γιατί είμαι λίγο δυσαρεστημένος απ το phono του advance. Για πηγή έχω το ''φτηνό'' της denon dp29 f το οποίο έχει δικό του phono και ακούγωντας απ' αυτό παίρνω καλύτερο αποτέλεσμα απ αυτό του advance.
Σε ρωτάω γιατί είμαι λίγο δυσαρεστημένος απ το phono του advance. Για πηγή έχω το ''φτηνό'' της denon dp29 f το οποίο έχει δικό του phono και ακούγωντας απ' αυτό παίρνω καλύτερο αποτέλεσμα απ αυτό του advance.
Δεν νομίζω να ρυθμίζεται Στέργιετο phono stage του advance ρυθμίζεται? Μήπως φταίει το ματσάρισμα με την κεφαλή?
Το ψάξατε καθόλου?
Σε σχέση με τον cav δεν μπορώ να σου απαντήσω αφού δεν τον έχω ακούσει. Υπάρχουν πάντως αρκετές παλαιότερες αναφορές για τον advance και απο άλλα μέλη. Τώρα στον ένα μήνα που είμαστε μαζί, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σου δίνει την αίσθηση ότι ακούς απο ακριβότερο ενισχυτή και σίγουρα δεν κομπλάρει με δύσκολα κι απαιτητικά ηχεία στα συν του πρέπει να προστεθεί και το dac που αναβαθμίζει αισθητά την πηγή σου. Με ένα ''καλό'' ηχείο πιστεύω θα είσαι ήσυχος για αρκετό καιρόκατά τα άλλα τι λεει ο Advance ? χροιές? δύναμη? εικόνα ? Πχ παιζει καλύτερα η χειρότερα απο εναν CAV A10?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.