Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Οχι απαραίτητα.

Ειδικά τελευταία, εχω πετύχει πολλές ταινίες με τους υπότιτλους μεσα στο 2,35

...και κατι αλλες που οι μισοι υποτιτλοι ειναι εντος ταινιας και οι αλλοι μισοι εκτος! :p

και συντομα ολες θα εχουν ελεγχομενη θεση

...καλα μην το δενεις "σχοινί-κορδόνι" οτι θα γινει συντομα...
Χωρια που αυτο δεν θα μπορει να εφαρμοστει στους παλαιοτερους τιτλους (οσους εχουν κυκλοφορησει μεχρι σημερα..).

Σας ευχαριστω ολους-bye-
Απιστευτες γνωσεις και μερακι βλεπω σε καθε μηνυμα σας και ναι μεν μπερδευομαι αλλα μ'αρεσει..εμαθα πολλα σε αυτο το νημα.
Η επιλογη εγινε και το επομενο νημα θα αφορα review (κατι μου λεει οτι θα το ποσταρω σε νημα αλλου φιλου που περιμενει τον ιδιο)

Σας ευχαριστω και παλι ολους να ειστε ολοι καλα!

οταν λεω οτι εγινε η επιλογη εννοω οτι μετα απο πολλα pms,πολυ διαβασμα και ψαξιμο αποφασισα να παρω εναν προβολεα που θα κρατησω αρκετα χρονια.
θα κοιταξω λοιπον για DILA οταν κατεβω στην Αθηνα και θα προχωρησω
κορυφαιοι πρεπει να ειναι και οι epson και sony αλλα οσα διαβαζω στον ΗΧΟ ειναι εκπληκτικα και εχω πλεον πεισθει.
Δεν αποκλειω να αλλαξω μοντελο αλλα μονο αν δω με τα ματια μου κατι τρομερο

ΕΧΩ ΤΟΝ 100 HITACHI Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΞΕ ΜΕ ΣΗΜΑ HD ΣΤΑ 720 ΑΠΟ TOSHIBA XD-1 KATAΠΛΗΚΤΙΚΟΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Η ΛΑΜΠΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 700 ΩΡΕΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!

:drummer:
ΕΧΩ ΤΟΝ 100 HITACHI Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΞΕ ΜΕ ΣΗΜΑ HD ΣΤΑ 720 ΑΠΟ TOSHIBA XD-1 KATAΠΛΗΚΤΙΚΟΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Η ΛΑΜΠΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 700 ΩΡΕΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!