Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Πάντως αν κατέβεις Βασίλη και κανονίσεις συνάντηση με τα παιδιά για να δείτε προβολείς τότε κάντε μου ένα Pm να έρθω και εγώ,έχω μπει σε σκέψεις αρκετό καιρό αλλά πρώτα προέχει ο ενισχυτής!

Εννοειται! Θα κανονισω ποτε θα κατεβω(τις επομενες μερες) και παμε μαζι να δουμε αλλωστε οποτε κατεβηκα κατι πηρα(απο ενισχυτη εως ηχεια):2thumb22sup:

ξερω οτι θα βγαλει προβολι η σονυ sxrd fullhd κτλπ γυρο στα 1400ε το σεπτεμβριο.(γεια τον ηχο ειναι λιγο κουφο να εχει review τον αλλο μηνα αλλα αν εχει θα το παρω)
εγω σου προτεινω με την εξης σειρα
vw60,vw40,dila,epson700

Συμφωνώ με τον tromb1 ότι αξίζει να ρίξεις μια ματιά στον Epson EMP-TW2000. Πολύ καλή απόδοση και σε καλή τιμή.

Αυτόν αγόρασα την προηγούμενη εβδομαδα. Ο πρώτος μου προβολέας :2thumb22sup:

Σχετικά reviews:
http://www.projectorreviews.com/epson/powerlite-home-cinema-1080ub/
http://www.projectorcentral.com/epson_cinema_1080_ub_review.htm
http://avreviews.avforums.com/index.php?reviewid=21&pageid=1

Re: Απάντηση: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

ξερω οτι θα βγαλει προβολι η σονυ sxrd fullhd κτλπ γυρο στα 1400ε το σεπτεμβριο.(γεια τον ηχο ειναι λιγο κουφο να εχει review τον αλλο μηνα αλλα αν εχει θα το παρω)
εγω σου προτεινω με την εξης σειρα
vw60,vw40,dila,epson700

Φίλε Βασίλη συμφωνώ απόλυτα με τον Johny.
Αν θέλεις να δεις 700άρη στείλε πμ και το κανονίζουμε. No Problem at all!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Re: Απάντηση: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Φίλε Βασίλη συμφωνώ απόλυτα με τον Johny.
Αν θέλεις να δεις 700άρη στείλε πμ και το κανονίζουμε. No Problem at all!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο.Υπαρχουν αρκετα ρευματα απ'οτι βλεπω.Απο την μια οι φιλοι του Jvc και απο την αλλη της Sony,καπου αναμεσα μπαινει η epson με 2 φτηνα αλλα πολυ καλα για τα χρηματα μηχανακια ενω η κατηγορια των dlp δειχνει λιγο εξασθενημενη πλεον.
Θα ηθελα να δω απο κοντα καποιον απο τους epson και τον Dila μιας και τους Σονυ δεν τους εχει καποιος απ'οσο εχω διαβασει.
Κατεβαινοντας στην Αθηνα θα κοιταξω για καταστηματα αλλα το σπιτι εχει αλλη ποιοτητα(οπως και με τις τηλεορασεις).
Επειδη παντως ειμαι καπως παρορμητικος με αυτα τα θεματα μπορει συντομα να εχετε νεα καθως (οπως εκανα και με την τηλεοραση αλλα και με ολα οσα εχω αγορασει) η επιλογη (μαλλον) θα ειναι στιγμιαια καθως δεν βγαζω ακρη και το μπερδεμα οδηγει σε καθυστερησεις....
Ασχημα λογια δεν εχω ακουσει για κανενα μηχανημα και απο αυριο θα κοιταξω για τον 2000 επσονα και τους dila που πουλανε τα παιδια.

Last edited:
Το να παίρνει κανείς σοβαρά τα περί 5-15% διαφοράς ποιότητας μεταξύ του Epson 700/2000 και του Dila είναι απλώς λάθος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Ξεχασα να σου προτεινω και το αλλο!

Αφου σου αρεσει η εγγυηση της Epson, και για να εχεις και 1080p, ΓΙΑΤΙ δεν παιρνεις τον Epson Tw-2000 ???

Έχει 2000 ευρω καινουργιος, και ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος κατασκευαστικα και σε φακο από τον 700αρη.... Επιπλεον ειναι 1080p, και εχεις και τα 3 χρονια εγγυηση της Epson... Και απο lumens ειναι πολυ φωτεινος, και απο ευκολια τοποθετησης ΑΡΙΣΤΟΣ, και στα ξενα φορα που τον συγκρινουν με τον Dila, λενε ότι η διαφορα μεταξυ τους ειναι της ταξης του 5% περιπου.... -bye-

Στα συν του, η πολυ καλη κινηση (ειδικα σε 24p), το ΑΡΙΣΤΟ μαυρο και το τελειο contrast 50000:1 !!!

Στα πλην του, η κλασσικη περιπτωση μικρης ανομοιομορφιας που εχουν καποια LCD μηχανακια.... (την οποια πιθανοτητα ΔΕΝ θα την αποφυγεις, αφου ετσι κι αλλιως δηλωνεις απο τωρα οτι ΔΕΝ θα πας σε DLP μηχανημα.... )

Που αναφερονται αυτες οι βλακειες; Κοντραστ 50:000 προς 1 λεει η Epson.. Στην πραγματικοτητα ειναι περιπου 6.000 προς 1..
Ο Epson ειναι καλο μηχανακι για τα λεφτα του..

αγαπητοι φιλοι, ειμαι ασχετος με τα προβολικα,

εχω ομως τον epson 700 και σε συγκριση με τον D-ila (ή αλλιως Ν-ιλα)...

ο D-ila ειναι 70% καλυτερος σε συγκριση με τον 700 (αφου θελουμε να βαζουμε ποσοστα...)

βεβαια, ο Ντιλερ:grinning-smiley-043 ειναι πιο ακριβος και γι αυτο θα περιμενω καποια χρονια να λιωσω τον επσονα και μετα ισως αγορασω κατι αναλογο του πρωτου σε πολυ καλη τιμη.

Καλη λυση του 8720 ως μεταχειρισμενου, ΑΛΛΑ αυτος που τον εχει να ειναι... πολυ ψειρας - να μην εχει γεμισει σκονη ή καπνο τσιγαρου.

γεια σου Babis K.!
-bye-

ναι αυτο ειναι εντελως κουφο ακου εκει 50000/1 ουτε oled..
Που αναφερονται αυτες οι βλακειες; Κοντραστ 50:000 προς 1 λεει η Epson.. Στην πραγματικοτητα ειναι περιπου 6.000 προς 1..
Ο Epson ειναι καλο μηχανακι για τα λεφτα του..

Εγω θα σου πρότεινα αυτό που λένε και οι παλιοί εδω...
Δες τους με τα ματάκια σου και μετά αποφάσισε... αν και κατά την ταπεινή μου άποψη πιθανόν θα πάθεις ότι έπαθα κι εγώ....
Αν δεις τον dila. .. δεν γυρνάς πίσω...
είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.
Αν σε φέρνει ο δρόμος Λάρισα θα τον έχω εδω την Πέμπτη...:beatnik2:

-bye-

DILA -> 60%
TW2000 -> 40%

Mετα απο ολονυχτιο διαβασμα.3 ερωτησεις:

1)Που πουλανε τον πιο φτηνο καινουριο DILA?
2)ποσο εχει μια λαμπα(αν παρω μεταχειρισμενο δεν υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξω λαμπα)
3)Γεμιζει 120'' ποιοτικα?

Αλλος ο προβολεας των 2000Ε, αλλος των 4000Ε και αλλος των 750Ε.

Αν βλεπεις απο τα 5 μετρα που λες, τα 1080 πανε περιπατο.

Στις 120" επισης, οτι προβολεα αυτης της κατηγοριας και να παρεις, οι "λεπτομερειες" που κανουν τη διαφορα εξανεμιζονται σε μεγαλο ποσοστο.

Οπότε τι μενει? Ο καλος και οικονομικος 700ρης στα... 700Ε

vasdar o 60 ειναι καλητερος του νιλα κακια
και κανει και vertical stretch απο οτι καταλαβα ως ψαγμενος που εισαι με αυτα θα το χρειαστεις

Το καλύτερος είναι σχετικό...
η προσωπική εκτίμηση είναι αποδεκτή.. διαφορετικά τα κριτήρια του καθενός.
Αν αναφέρεσαι στις απόψεις των ειδικών.... δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω γιατί παγκοσμίως θεωρείτε ο προβολέας που έφερε την ανατροπή....

Το καλύτερος είναι σχετικό...
η προσωπική εκτίμηση είναι αποδεκτή.. διαφορετικά τα κριτήρια του καθενός.
Αν αναφέρεσαι στις απόψεις των ειδικών.... δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω γιατί παγκοσμίως θεωρείτε ο προβολέας που έφερε την ανατροπή....

Κι έλεγα κι εγώ... Βρέ τί αγόρασε... :chinscratch: Τί αγόρασε... :chinscratch:

:flipout: