Εφθασαν τα πρώτα HD-DVD

Και ως συνηθως ο "Ελληνας" εμπορος , χτυπησε κατευθειαν 30αρι..........αντε να μην πω τιποτα παλι.......χοντρο !

Re: Απάντηση: Εφθασαν τα πρώτα HD-DVD

Για άλλη μια φορά την λύση την έδωσε το EBAY :music-smiley-005: :award:

"Χτύπησα" ένα από Hong-Kong 205ευρώ τελική με τα μεταφορικά, και τελείωσε και άσε τα e-shops να το ψάχνουν...

ποιό πήρες έχεις το link του ebay ?

-bye-

Από αυτόν το πήρα: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....tToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

Αλλά υπόψιν , εγώ το χτύπησα σε δημοπρασία 97 λίρες και όχι με buy it now και τα μεταφορικά για ελλάδα τα είχε 40 λίρες και όχι 54.88 που λέει.

Είναι όπου σε πιάσουν. Κλασσική περίπτωση που βγάζει λεφτα από τα μεταφορικά. Κλασσικότατη!

Βρε Τάσο τα έχουμε πει τόσες φορές…όταν με το καλό κατά το 2008-9 έρθουν για τα καλά τα HDD / Blu Ray players στην Ελλάδα και ελληνικά θα δούμε και πτώση τιμών κλπ κλπ κλπ …σήμερα πόσοι θα αγοράσουν Blu Ray / HDD player στα 1000-1400 και ποια video club θα προχωρήσουν σε νέα επένδυση αγοράς τίτλων που έχουν σε DVD… (για τον ένα πελάτη που θα ζητάει… ;) ) εδώ στο America τα πράγματα πάνε αργά με τη συγκεκριμένη ιστορία (200-250 τίτλοι και τα δυο format δεν μαζεύουν) … άντε να βγει το PS3 και σιγά σιγά να πέσουν οι τιμές στα drives για να τα βάλει στο pc του ο κόσμος και ίδωμεν… μέχρι τότε enjoy your SD DVD… ;)

Επειδή συμφωνώ γι αυτό και έδωσα 200 ευρουλάκια για να κάνω την πλάκα μου μέχρι το 2008-9

By the way, μόλις αφίχθη από Hong-Kong χωρίς τελωνεία χωρίς τίποτα η γιαπωνέζικη έκδοση χωρίς την ταινία King-Kong. Αρα αξιόπιστος ο πωλητής για όποιον ενδιαφέρεται -bye-

Re: Απάντηση: Εφθασαν τα πρώτα HD-DVD

Από αυτόν το πήρα: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....tToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

Αλλά υπόψιν , εγώ το χτύπησα σε δημοπρασία 97 λίρες και όχι με buy it now και τα μεταφορικά για ελλάδα τα είχε 40 λίρες και όχι 54.88 που λέει.

Είναι όπου σε πιάσουν. Κλασσική περίπτωση που βγάζει λεφτα από τα μεταφορικά. Κλασσικότατη!

αα του xbox εννοούσες ...
νόμιζα άλλη συσκευή..
εγώ ευτό το έχω πάρει απο amazon.co.uk εδώ και 3 βδομάδες..
:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Εφθασαν τα πρώτα HD-DVD

Παντως το King Kong εχει Ελληνικους υποτιτλους ( http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=12;-1;-1;-1&sku=575330 )...αραγε στο play εχουν ξεχασει να το αναφερουν;
Υπαρχει αλλο HD-DVD με Ελληνικους υποτιτλους;

...και γιατί εμείς μαζί με τον Τάσο δεν τους βρίσκαμε προχθές;

Δεν εχω ιδεα.
Το κουτι του king kong γραφει πως εχει Greek subtitles?
Εαν οχι μηπως μιλαμε για αλλη εκδοση;

Last edited:
Εγώ πήρα απ το Μόναχο την Γερμανική έκδοση HD King Kong,η οποία αναφέρει στο κουτί ελληνικούς υπότιτλους.
Ελπίζω κάποιος να με καλέσει μια άλλη φορά να το τεστάρουμε..

και να σκεφτεις το απλο ντι βιντι στη γερμανια ειναι χωρις ελληνικα .........:slapface: :slapface:

αλλα εχουν ΟΛΕΣ τις ασχετες γλωσες ομως !!!

γεια σας παιδια περιμενω και εγω το HD DVD για το xbox360 να ρθει ,θπαρχει τελικα καποια ταινια με ελληνικους υποτιτλους και αν ναι
που ?

παιδια μολις μου ηρθε και εμενα το HD DVD του XBOX 360, επειδη ειμαι επαρχια μηπως μπορει να που καποιος που μπορω να βρω δισκακια απο αθηνα καπου? να μου τα στειλουνε αν ξερει καποιος τηλ η καταστημα ας μου πει ευχαριστω