ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΕΡΟΥΚΗΣ

19 June 2006
8,661
Ένας σπουδαίος άνθρωπος, εραστής του καλού ήχου, έφυγε από κοντά μας.
Τον γνώρισα στο καμαράκι του σε μία επίσκεψη με τον Πύργα.
Πράος, γλυκομίλητος, σεμνός με κέρδισε άμεσα.

Για όσους δεν ξέρουν, απλά να πω πως ο Μάκης έχει κατασκευάσει ορισμένα εξαιρετικά ενισχυτικά, που πολλοί φίλοι έχουν στην κατοχή τους.

Κρίμα.

Καλό ταξίδι.

δεν τον γνώρισα, γνώρισα τα μηχανήματά του...
έργα τέχνης

Ακουστά μόνο τον είχα, από τα μηχανήματά του. Ο Κακαλιός νομίζω παίζει με έναν προενισχυτή του.

O Mάκης Γερούκης μας άφησε...

Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίζω προσωπικά, ήξερα ομως τους ενισχυτές του καθώς και ότι ήταν εξαιρετικός άνθρωπος που δεν επεδίωκε ούτε την προβολή, ούτε το κέρδος. Κρίμα να φεύγουν τετοιοι άνθρωποι... Ας μείνει το ήθος του παράδειγμα για όλους μας.

Last edited:
Re: O Mάκης Γερούκης μας άφησε...

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και προσωπικά αλλά και μέσα απ τις δημιουργίες του. Τον αποχαιρετώ με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Πράγματι ο Μάκης ήταν πρώτης τάξης τεχνικός και πολύ καλός άνθρωπος. Τον θυμάμαι στην παλιά δουλειά του στο Studio 82, θυμάμαι και τους ενισχυτές του (πχ έναν με 211 που είχε εντυπωσιάσει και τον vd Hull σε μια έκθεση στο Ιντερκοντινένταλ), θυμάμαι την ιγκουάνα που είχε για κατοικίδιο, θυμάμαι και τις συζητήσεις για το ψάρεμα. Πάντα πράος και ευγενικός. Δυστυχώς δεν τον είχα δει τα τελευταία χρόνια και αυτό το νέο με έθλιψε πάρα πολύ.
Αντίο Μάκη.

Κρίμα!
Εξαίρετος τεχνικός και εξαίρετος άνθρωπος....
Καλό ταξίδι......

Κρίμα.

Από τα λίγα καλά και φιλότιμα παιδιά. Με ήθος και απεριόριστη αγάπη για αυτό που έκανε.

Πολύ καλός στις κατασκευές - επισκευές λαμπάτων ενισχυτικών και ένας άνθρωπος που δεν έλεγε σχεδόν ποτέ όχι...

Και πάνω από όλα? Οι τιμιότατες κοστολογήσεις του. Όλες του οι κατασκευές άξιζαν τα χρήματά τους μέχρι τελευταίου cent...

Μια μεγάλη απώλεια για τον χώρο μας.

Φίλε Μάκη αναπαύσου εν ειρήνη.

Toν γνώρισα στο studio82.
Ηταν συμπαθητικός, γλυκομίλητος και πραγματικός γνώστης.
Καλό ταξίδι Μάκη.

Τον ειχα γνωρισει ..συλλυπητήρια στους δικους του.

Το τελευταιο αντιο εδωσα και εγω στον φιλο Μακη οποιος κηδευτηκε σημερα και ωρα 4:00μ.μ απο το κοιμητηριο Καλλιθεας .Εχω να πω τα καλυτερα για αυτον τον ανθρωπο!
Απο την δεκαετια του 80´με τους πομπους,απο την δεκαετια του 90´ και του 2000´με τα καλυτερα μηχανιματα πανω στο audio !
Τις ψαρευτικες μας εξορμησεις και τις ατελειωτες ωρες στο καμαρακι με τα πουλια στην συντροφια μας...
Ενα δειγμα απο την δουλεια του μεγαλου μαστορα Μακη Γερουκη....

DSC00188.jpg

DSC00189.jpg

Ειναι τιμη μου να εχω αυτον τον ενισχυτη
2ΧΕL34 PUSH PULL ,2 X 35Watt in Class A per Channel

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Θα τον θυμόμαστε.

Μέσα στον τελευταίο χρόνο,χάσαμε πολλούς κι εξαιρετικούς επαγγελματίες που κοσμούσαν τον χώρο...

Κριμα - εφυγε ενας πολυ καλός ανθρωπος και πραγματικός τεχνίτης ! Εχω ακουσει καποια υλοποιήση του πολυ παλια (θυμαμαι πριν απο αρκετα χρονια σε ενα απο τα πρώτα Hi end show του Ηχου ) - εξαιρετικη ποιοτητα και κατασκευή.

καλο ταξιδι και συλλυπητήρια στους οικιους του

Δεν τον γνωρισα ποτέ όμως πολλά για αυτόν έχω ακούσει, τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του.

Θα ήταν 1992 αν θυμάμαι καλά, όταν ήρθα σε πρώτη επαφή με μηχάνημα του Μάκη, όταν ο φίλος Δημήτρης έπαιζε με τον μεγάλο ολοκληρωμένο του Μάκη Γερούκη με τα B&W silver signature....

αντίο φίλε....