taksidiotis Established Member 30 January 2015 237 31 May 2023 #21 Ηταν φοβερή.καλό της ταξίδι. Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,377 Ελλαδα 2 June 2023 #22 superfly said: Πρέπει να είναι πάντως το πιο άκυρο παρατσούκλι που έχει βγεί για μουσικό.... Και η ίδια πρέπει να γέλαγε μ'αυτό. Click to expand... νομιζω μονο στην Ελλαδα ειχε αυτο το παρατσουκλι και φυσικα δεν ηταν Ροκ τι δισκαρα ειναι αυτη ! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
superfly said: Πρέπει να είναι πάντως το πιο άκυρο παρατσούκλι που έχει βγεί για μουσικό.... Και η ίδια πρέπει να γέλαγε μ'αυτό. Click to expand... νομιζω μονο στην Ελλαδα ειχε αυτο το παρατσουκλι και φυσικα δεν ηταν Ροκ τι δισκαρα ειναι αυτη ! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 17,703 Αγιοι Αναργυροι 6 June 2023 #23 Stellios papa said: νομιζω μονο στην Ελλαδα ειχε αυτο το παρατσουκλι και φυσικα δεν ηταν Ροκ τι δισκαρα ειναι αυτη ! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Click to expand... νομίζω απ'έξω πήραν το παρατσούκλι οι δικοί μας "σχετικοί" με το αντικείμενο.. σταθερή αξία το κομμάτι που διάλεξες.. αποδεκτό ακόμα και από ..χεβιμεταλάδες
Stellios papa said: νομιζω μονο στην Ελλαδα ειχε αυτο το παρατσουκλι και φυσικα δεν ηταν Ροκ τι δισκαρα ειναι αυτη ! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Click to expand... νομίζω απ'έξω πήραν το παρατσούκλι οι δικοί μας "σχετικοί" με το αντικείμενο.. σταθερή αξία το κομμάτι που διάλεξες.. αποδεκτό ακόμα και από ..χεβιμεταλάδες