Εφυγε η παλιά....πάμε για νέα. Ποιά??

lampater

New member
Η crt 29” των 50 κιλών μας άφησε χρόνους (λέτε λόγω πάχους?) και η αναζήτηση άρχισε.
Η επιλογή είναι plasma.
Το ποσό είναι περί τα 1300 ευρώ.
Η απόσταση θέασης 3-3,5 m.
Χρήση 80% τηλεοπτικό, 20% ταινίες dvd.
Επειδή η tv είναι στο σαλόνι και θα βλέπεται και πλαγίως κατέληξα σε plasma 46” λόγω θέσης.
Με ενδιαφέρει να μη φαίνονται διπλά είδωλα υπό γωνία, η αντοχή στο IR και η αντι-αντανακλαστική επιφάνια.
Δεν με ενδιαφέρουν δικτυακές δυνατότητες και 3D, απλά να μπορώ να δω φωτογραφίες και video από camera.
Και φυσικά θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα και πιστότητα στα χρώματα. Ζητάω πολλά ??
Λόγω δε και επαγγέλματος «παππούς baby sitter» άντε παιδιά φίλοι συμφορουμίτες ρίξτε καμιά καλή ιδέα να ξεκουραζόμαστε τα βράδια απολαμβάνοντας ένα διαφορετικό πλάσμα!!!
Εχω διαβάσει αρκετά, αλλά θα εκτιμούσα την άποψή σας.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας​

Καλησπέρα.

Κατα την γνώμη μου, οι 46'' είναι πολύ λίγες για την απόστασή σου (παθών) ακόμα και στην δική σου περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει το HD. Είναι κρίμα σε κάνα χρόνο να ψάχνεις για μεγαλύτερη οπότε πας σε 50'' και θα είσαι κομπλέ.Επίσης σωστά έκρινες Plasma όσον αφορά την γωνία θέασης κ.λ.π.

Θα σου πρότεινα τις εξής
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59791
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59452

Αν ανέβεις λίγο παραπάνω σε budget παίρνεις και αυτήν βέβαια η οποία είναι καλύτερη και απο τις 2 παραπανω, αλλά και με καλύτερη ανακλαστική επίστρωση.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58830

Last edited:
Κοίτα και Samsung PS50c6500, είναι στα χρήματα σου και έχει και όμορφη σχεδίαση.

Ενα απο τα αρνητικα των Samsung ειναι οτι δεν φημιζονται για την αντοχη τους στο image retention...ακριβως το αντιθετο απο τις Panasonic δηλαδη...

Γεια και χαρά σας. Επιστροφή από εκδρομούλα και έχουμε και λέμε:
συνειδητοποίησα οτι 46άρες έχει μόνο η panasonic σε 46S20 και 46G20. Σέβομαι την γνώμη σας για 50" αλλά λόγω θέσης, όρασης και συζύγου θα πάω για 46άρα που νομίζω με καλύπτει οριακά.
Σε άλλο νήμα διάβασα οτι η g20 σε χώρο με φως δείχνει το μαύρο σαν γκρί. Σε σαλόνι που θα έχει κάποιο φως τι θα λέω στους φίλους , οτι έπλυνα την οθόνη και ξέβαψε?? Χωρίς πλάκα πήγα στα village Π. Φαλήρου και είδα την 42G20 να παίζει από ένα BD65 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και το μαύρο της μου φάνηκε εντάξει αν και θα ήθελα να ξέρω τι ρυθμίσεις είχε η συγκεκριμμένη tv, της οποίας όμως η εικόνα μ' 'αρεσε, και πως θα φαινόταν σε σύγκριση μαζί με μια S20. Ετσι πριν πάω στα αντιστοιχα νήματα θα ήθελα την γνώμη σας για την 46S20 και την 46G20 σε σχέση με εικόνα, τιμή και το θέμα του μαύρου.

Σε άλλο νήμα διάβασα οτι η g20 σε χώρο με φως δείχνει το μαύρο σαν γκρί. Σε σαλόνι που θα έχει κάποιο φως τι θα λέω στους φίλους , οτι έπλυνα την οθόνη και ξέβαψε??

Αυτα ειναι υπερβολες...εδω δεν δειχνουν αλλες πλασμα το μαυρο γκρι , θα το δειχνει η G20 που θεωρειται οτι εχει απο τα καλυτερα αντιανακλαστικα φιλτρα....

Σε άλλο νήμα διάβασα οτι η g20 σε χώρο με φως δείχνει το μαύρο σαν γκρί. Σε σαλόνι που θα έχει κάποιο φως τι θα λέω στους φίλους , οτι έπλυνα την οθόνη και ξέβαψε??

Mην ανησυχείς γι' αυτό, φίλε lampater, η 29άρα των 50 κιλών "γκρίζαρε" περισσότερο...