Εφυγε μικρη...

R.I.P από εμένα...

Για όσους είναι λίγο πιο μεγάλοι, θυμόσαστε την "κόντρα" μεταξύ Whitney και Μαντόνα, όπου η πρώτη πλασαριζόταν ώς το "καλό παιδί" ενώ η Μαντόνα ώς πιο σεξυ, κλπ κλπ.

Ειρωνία, η μια πέθανε απο ναρκωτικά ενώ η άλλη το έχει ρίξει στην καμπάλα την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή...

(Αλλο ένα κεφάλαιο της νιότης μας κλείνει)

ξεφωνίστρω....
.

ακόμα και γι' αυτό, πρέπει να έχεις φωνή.
Και φωνή είχε.
Κατά την γνώμη μου, από τις καλύτερες.
Ψάξτε τώρα εσείς τις Νόρες αν θέλετε.
Τα τραγούδια της ίσως την αδίκησαν. Όχι ίσως, σίγουρα...

δεν είχα ποτέ δίσκο της και δεν ξέρω ούτε ένα της τραγούδι.
τη θεωρούσα σταρ-γραμμής παραγωγής, απ αυτές που οι εταιρείες παλιότερα παρήγαγαν με το καντάρι.
με dancing lessons, acting lessons κι ένα σωρό παρατρεχάμενους γύρω γύρω να της γράφουν τραγούδια και ενορχηστρώσεις.
η pop της επίσης μου έφερνε προς assembly-line crapola.
το 'καλή φωνή', Δεν μου λέει τίποτα δυστυχώς.
η Nora Jones έχει καλύτερη φωνή και διαλέγει πολύ πιο προσεκτικά τι θα τραγουδήσει.

τη θεωρούσα σταρ-γραμμής παραγωγής, απ αυτές που οι εταιρείες παλιότερα παρήγαγαν με το καντάρι.
με dancing lessons, acting lessons κι ένα σωρό παρατρεχάμενους γύρω γύρω να της γράφουν τραγούδια και ενορχηστρώσεις.
η Nora Jones έχει καλύτερη φωνή και διαλέγει πολύ πιο προσεκτικά τι θα τραγουδήσει.

ακριβως τα ιδια...
δεν ειπε ουτε ενα σημαντικο τραγουδι
ουτε βεβαια ειχε καμια φωναρα , μη τρελλαθουμε κιολας...
δηλαδη η donna summer τι ειχε ?

Αρχές δεκαετίας 80, λίγο πριν καλά καλά κλείσει τα είκοσι, άγνωστη τελείως τότε, στρατολογήθηκε από τον Bill Laswell στο lp "One Down". όπου και ερμήνευσε υποδειγματικά συνοδευόμενη από τον Archie Shepp το Memories των Soft Machine! Μάλλον τα αυτιά των Laswell και Shepp δεν ήταν καλά κουρδισμένα και δεν αντιλήφθηκαν ότι η πιτσιρίκα ξεφώνιζε, άσε που επειδή ήταν και τελείως έξω από τα καλλιτεχνικά πράγματα δεν είχαν χρόνο και πληροφορία για να επιλέξουν κάποια άλλη...

Λίγα χρόνια αργότερα η ματαιοδοξία της, το Αμερικάνικο όνειρο και οι δισκογραφικές την έκανα σταρ πρώτου μεγέθους.
Όπως και οι Beatles (σας), έτσι και αυτή δεν πούλησε τυχαία 170 εκατομμύρια δίσκους!

Μουσικά δεν έψησε ούτε εμένα, αλλά η απώλεια αναλογιζόμενοι το εύρος και την ποιότητα της φωνής της είναι πολύ μεγάλη!
Ευτυχώς βέβαια η σύγχρονη mainstream μουσική έχει την Adelle :flipout: και μπορεί να κοιμάται ήσυχη

R.I.P

http://www.youtube.com/watch?v=X_rId-X64hg

Ας μην γινονται συγκρισεις που δεν οδηγουν πουθενα.
φωνη ειχε αλλα οδηγηθηκε σε λαθος δρομο και χρησιμοποιηθηκε λαθος.
δεν ειναι κακο να μην μας αρεσει.
Κακο ειναι το μανατζαρισμα που της εγινε και την εστιψε σαν λεμονοκουπα

εγω παιρνω τους Beatles Μου
με μεγαλη χαρα και τιμη Γιωργο...:ernaehrung004:

Εγώ 10 και πολλά λέω κομμάτια συνολικά και από τους δύο ( Beatles + Houston). Αυτό όμως είναι προσωπική επιλογή και δεν έχει να κάνει καθόλου ενδεχομένως με το πόση αξία έχουν ή όχι.
Κατά την γνώμη μου, δεν δικαιολογούνται τέτοιου ύψους πωλήσεις αν είσαι μόνο "κατασκεύασμα"
Κάτι υπάρχει.....

Υπάρχει.
το ξεφώνισμα.
Δεν είναι τυχαία η λέξη που χρησιμοποιώ.
Αυτό το ατέλειωτο ααααα που χρησιμοποιούσε η μακαρίτισα όπως η επίσης ιδιαιτέρως μου απεχθής Celine Dion.
Λες και έπρεπε να περάσουν εξετάσεις στο να η ευκαιρία.

Είχε μιά αξιολογότατη φωνή που οδηγήθηκε σε λάθος δρόμους.
3η φορά που το λεω σήμερα.
Κρίμα. Γιατί η δική της προσωπική επιλογή στο τι έκανε στην ίδια της τη ζωή ήταν από ελάχιστη έως μηδαμινή.
Τεσπά....rip....

Εγώ 10 και πολλά λέω κομμάτια συνολικά και από τους δύο ( Beatles + Houston). Αυτό όμως είναι προσωπική επιλογή και δεν έχει να κάνει καθόλου ενδεχομένως με το πόση αξία έχουν ή όχι.
Κατά την γνώμη μου, δεν δικαιολογούνται τέτοιου ύψους πωλήσεις αν είσαι μόνο "κατασκεύασμα"
Κάτι υπάρχει.....

το οτι τους τοποθετεις μαζι εντος της παρενθεσεως... τι να πω

στο τελος θα βαλουμε stones και Τiffany

το οτι τους τοποθετεις μαζι εντος της παρενθεσεως... τι να πω

στο τελος θα βαλουμε stones και Τiffany

Η παρένθεση δεν μπήκε για να τους τοποθετήσω μαζί, αλλά για να δοθεί έμφαση στο ότι δέκα συνολικά κομμάτια μου αρέσουν και από τους δύο μαζί....
Η Tiffany δεν μου άρεσε...Προτιμούσα την Debby Gibson και την Martika :aetsch::ernaehrung004:

It is spelled Norah...:ADFADF1:

Last edited:
Καλο της ταξιδι.

Εμενα μου αρεσε το I Wanna Dance With Somebody απο τα 80's , ηξερα και τη γνωστη μπαλαντα απο την ταινια,περαν απο αυτα δεν ειχα ασχοληθει βεβαια ιδιαιτερα.

´Αλλη μία μεγάλη φωνή έφυγε άδικα,ήταν πολύ νέα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.Κρίμα πολύ κρίμα καλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς να φεύγουν με αυτόν τον τρόπο αν και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι συνήθες γεγονός.
Καλό ταξίδι whitney.