Εφυγε μικρη...

Και ο Κοκοτας εδώ που τα λέμε δεν απέχει και πολύ από την Whitney...Μέσα στην άσωτη ζωή....Γιατί ζωή χωρίς να είναι άσωτη δεν έχει νόημα...
Αλίμονο σε αυτόν που πεθαίνει υγιής αλλά στερημένος..

Μέχρι και στον Παράδεισο καψόνια θα του κάνουν...

2692-1_L.jpg

Last edited:
εγώ, θα τον πώ Θεό, μόνο αν δηλώσει πως η κάτω γνάθος πρέπει να είναι ελαφρώς προτεταμένη.
ο προγναθισμός ειδικά της κάτω γνάθου, σ αυτούς που Ξέρουν, λέει πολλά.
δυστυχώς είμαι ανεπαρκής και δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής.
θα καταλάβουν Τι ακριβώς λέω, μόνο όσοι μπορούν να ακούσουν το Sweet Bonnie Brown με ανοιχτό μυαλό.
από το 1969 Live.
Μόνο αυτοί.

1277464001_cover-6.jpg

Και ο Κοκοτας εδώ που τα λέμε δεν απέχει και πολύ από την Whitney...Μέσα στην άσωτη ζωή....

μου το γ.μησες τώρα: εγώ πάω να την πώ εμμέσως στον supersonic για το Las Vegas που μας παρουσίασε εδώ, και βγαίνεις εσύ και μου λές ότι οι μεταξένιες φαβορίτες (sic) έκαναν ...άσωτη ζωή.
Αρχίδια άσωτη ζωή έκανε.
Βόλεψε και τον γυιόκα του.
Οικογενειοκρατία αγόρι μου.
Αυτό είναι η Σύγχρονη Ελλάδα.
οι Πολιτικοί, κάνουν τους γυιούς τους Πολιτικούς.
οι Τραγουδιστές, κάνουν τους δικούς τους Τραγουδιστές.
Βλέπε και Σερ Μπιθί.
και οι υπάλληλοι, κάνουν τους δικούς τους γυιούς υπάλληλους.
όπου Γαμώ το φελέκι μας.
και μετά, αναρωτιόμαστε Τι φταίει.

Ποιοί μαλάκες είναι αυτοί που θέλουν να γδύνουν τις γυναίκες;
Η γυναίκα, σου έρχεται σαν συσκευασία δώρου.
τα έχει προσέξει και τα έχει φροντίσει όλα πάνω της.
και συ; της λές 'γδύσου' ;
Φτου σας ταγάρια.
δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν βγαίνουν Velvet Underground στις μέρες σας.

Βόλεψε και τον γυιόκα του.
Οικογενειοκρατία αγόρι μου.

Χα χα...Κι όμως...κυκλοφορεί κάπου στον Νεο Κοσμο με ένα παπί σαράβαλο...Στα ζάρια τα έφαγε...

Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο...Είναι η αξιοκρατία που λέγαμε...
Και μετά έχουμε παράπονο που μας στήνουν στα πέντε μέτρα..

Τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο υιός Κοκοτας τον άκουσε τον δόλιο του πατέρα..
Ας έκανε κι αλλιώς...

ο Ζηλος εγραψε καποτε για την αντιπαθητικη γαιδουριλα στην
φωνη του springsteen
μεγαλο προβλημα αυτο οταν αντι να τραγουδαει καποιος -α γκαριζει
ακουστε οι πιο νεοι λιγο την suzi quatro το πλεον αντιπροσωπευτικο δειγμα
ΑΥΤΟ ηταν το βασικο προβλημα της μακαριτισσας , συν το μετριο υλικο.

In many ways, the work of a critic is easy. We risk very little, yet enjoy a position over those who offer up their work and their selves to our judgment. We thrive on negative criticism, which is fun to write and to read. But the bitter truth we critics must face, is that in the grand scheme of things, the average piece of junk is probably more meaningful than our criticism designating it so.

Anton Ego (Ratatouille)

Ας πάρει ο Ζήλος το όφωνο, ας βγει σε εκατομμύρια κόσμο μπροστά και ας τραγουδήσει με φωνί "μέλι" σαν των αδελφών Κατσάμπα, τζαβάρα, παπάρα κλπ χωρίς την γαιδουρίλα του Springsteen:flipout:

Μια χαρά φωνή!Με προσωπικότητα, αναγνωρίσιμη, στιβαρή....

και το κυριότερο, με ελλατώματα,
..........................

ποτέ δεν γούσταρα την Shirley Basey (για παράδειγμα)
Υπερβολικά τέλεια φωνή
Την ακούς και νιώθεις οτι φοράς δεκαπέντε προφυλακτικά

In many ways, the work of a critic is easy. We risk very little, yet enjoy a position over those who offer up their work and their selves to our judgment. We thrive on negative criticism, which is fun to write and to read. But the bitter truth we critics must face, is that in the grand scheme of things, the average piece of junk is probably more meaningful than our criticism designating it so.

Anton Ego (Ratatouille)

ο Anton Ego ποτέ στη ζωή του δεν είχε ακούσει ροκ'ν'ρολ.
Ποτέ του δεν ένιωσε πως η αποστολή του ήταν, στην ουσία, να γίνει εκτιμητής πολύτιμων λίθων.
ο Anton Ego ποτέ του δεν ένιωσε να καίγεται από τη λάμψη της Λατρείας του Γαλάζιου Στρειδιού.
φτωχέ Anton Ego.
πόσο σε λυπάμαι.

http://www.youtube.com/watch?v=XykyGqz5Mxs

ο Anton Ego ποτέ στη ζωή του δεν είχε ακούσει ροκ'ν'ρολ.
Ποτέ του δεν ένιωσε πως η αποστολή του ήταν, στην ουσία, να γίνει εκτιμητής πολύτιμων λίθων.
ο Anton Ego ποτέ του δεν ένιωσε να καίγεται από τη λάμψη της Λατρείας του Γαλάζιου Στρειδιού.
φτωχέ Anton Ego.
πόσο σε λυπάμαι.

Δεν είμαι πολύ βέβαιος πως δεν έχει ακούσει ροκ'ν'ρολ

The world is often unkind to new talents, new creations. The new needs friends. Last night, I experienced something new; an extraordinary meal from a singularly unexpected source. To say that both the meal and its maker have challenged my preconceptions about fine cooking, is a gross understatement. They have rocked me to my core. In the past, I have made no secret of my disdain for Chef Gusteau's famous motto, "Anyone can cook". But I realize — only now do I truly understand what he meant. Not everyone can become a great artist, but a great artist can come from anywhere. It is difficult to imagine more humble origins than those of the genius now cooking at Gusteau's, who is, in this critic's opinion, nothing less than the finest chef in France. I will be returning to Gusteau's soon, hungry for more.

Το ποντίκι ο καλύτερος μάγειρας της Γαλλίας,
θέλει πολύ ροκ'ν'ρολ για να το πεις αυτό!

Ας πάρει ο Ζήλος το όφωνο, ας βγει σε εκατομμύρια κόσμο μπροστά και ας τραγουδήσει με φωνί "μέλι"

δεν είναι αυτή η δουλειά του Ζήλου.
ο Ζήλος είναι preacher.
και από τους καλύτερους.
Παγκοσμίως εννοώ.

δεν είναι αυτή η δουλειά του Ζήλου.

όπου συγγνώμην δηλαδή.
σε λίγο θα μας πείτε ότι αν δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε ένα καλό πιάτο, δεν έχουμε και το δικαίωμα να το εκτιμήσουμε;
Γνώμην θα κατέχουν μόνον ...οι γνωρίζοντες;
Τι μας λέτε καλέ; :Banane0:

Σε αντίθεση με όλους σας εδώ το όνομα Ζήλος δεν μου έλεγε τίποτα μέχρι που μπήκα εδώ......
Και καλύτερα δηλαδή,
γιατί αν τον συναντούσα πουθενά live και τον θεωρούσα ενδιεφέροντα τύπο, θα έμπαινα στη διαδικασία να του λέω μαλακίτσες τύπου "Κυριε Ζήλο σας διάβαζα, έισασταν το φως μέσα στο σκοτάδι" και λοιπά που δεν θα βοήθαγαν καθόλου ούτε εμένα αλλά ούτε και αυτόν επίσης, κυρίως αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να γίνουμε κολλητάρια!

Εξάλλου εγώ και συγχώρα με κιόλας είμαι και λίγο πιο "συμπαντικός"
Η φράση ο Ζήλος είναι Preacher παγκοσμίως είναι απόλυτα σημαντική με τα γήινα δεδομένα, αλλά με σημείο αναφοράς το σύμπαν είναι περίπου ισοδύναμη με το "Η κυρία Τούλα έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον καθαρισμό καρότων"

Επειδή όμως ζούμε στην γη, και ως άνθρωποι έχουμε δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια και κυρίως δύο φρύδια, θα επιχειρήσω και εγώ κάτι που γενικώς το αποφεύγω αν και είναι απείρως διασκεδαστικό!Θα σηκώσω λοιπόν το ένα φρύδι και θα σου πω πως
Δεν με αφορά η γνώμη κανενός παγκόσμιου Preacher κυρίως δε, αν το αντικείμενο του είναι έξω από τις δικές μου αναζητήσεις!

Δεν με αφορά η γνώμη κανενός παγκόσμιου Preacher κυρίως δε, αν το αντικείμενο του είναι έξω από τις δικές μου αναζητήσεις!

Δεκτό.
εσύ όμως προχώρησες ένα βήμα παρακάτω: το ...επιχείρημά σου 'άς πάρει κι αυτός το άφωνο να δούμε αν μπορεί να τραγουδήσει'.
Μόνο οι ...γνωρίζοντες δηλαδή.
δικαιούνται δια ...να ομιλούν.

ε τότε να το βουλώσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
να σου εξομολογηθώ κάτι;
όσο το σκέφτομαι, όλο και περισσότερο μου αρέσει.