εγγραφή GIGANEWS

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
έχω κάνει εγγραφή στο GIGANEWS.COM, τι πρέπει να κάνω ή σε ποιο σύνδεσμο πρέπει να μπω για να κάνω download. Μέλη που έχουν κάνει συνδρομή ας βοηθήσουν την κατάσταση γιατί είμαι καινούργιος στο είδος.:computer::gossip:

Last edited by a moderator:
http://www.nzbsrus.com/nzbbrowse.php?cat=90

Βρες ενα client η χρησιμοποιησε αυτο που σου δινει η giganews, βαλε τα στοιχεια σου μεσα στον client, κανε τις απαραιτητες ρυθμισεις (ποσα connections εχεις, τι retention εχεις), κανε εγγραφη στο site που σου δειχνω πιο πανω και εισαι ετοιμος..

Αν κατεβάζεις το newsgroup reader τον NEWSBIN που προτείνει το giganews, δεν χρειάζονται ρυθμίσεις για τους server του giganews. Είναι ενσωματωμένα έτοιμα. Εννοείται ότι το αγοράζετε το newsbin , νομίζω έχει 20-25 δολλάρια.

Re: Απάντηση: εγγραφή GIGANEWS

Αν κατεβάζεις το newsgroup reader τον NEWSBIN που προτείνει το giganews, δεν χρειάζονται ρυθμίσεις για τους server του giganews. Είναι ενσωματωμένα έτοιμα. Εννοείται ότι το αγοράζετε το newsbin , νομίζω έχει 20-25 δολλάρια.
Τασο εννοεις ακομα 20 εκτος τα
20 του μηνα στη giganews?

Το newsbin pro για μενα ειναι το καλυτερο. Τα εχω δοκιμασει ολα. Μπορεις βεβαια αμα δεν θελεις να δωσεις λεφτα για τον client (μια φορα τα δινεις εννοειται..) να κατεβασεις το grabit απο εδω. Ειναι τσαμπεογλου και μια χαρα δουλιτσα κανει..

Last edited:
Μην αγχώνεσαι μια από τα ίδια κι εδώ. Μετά από μια μελέτη που έκανα (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) για να κάνεις donwload ταινίες και άλλα διάφορα 8ές:

1. Giganews registration ($25 το μήνα ή $30 το μήνα με SSL)
κάτι αντίστοιχο με το rapidshare account αλλά καμία σχέση σε ταχύτητα και άλλα...πληρώνεις με πιστωτικές, χρεωστική και paypal

2. Newsbiz registration (£1.20 εβδομάδα εώς £7.80 το χρόνο)
για να βρίσκεις το link από αυτό που θες με τεράστια ποικιλία...πληρώνεις με πιστωτικές, χρεωστική

3. Newsleecher ή κάποιο αντίστοιχο
πρόγραμμα για να σου κατεβάζει τα link που βρήκες παραπάνω.

Σημείωση για όσους κάνουν registration στο giganews υπάρχει προσφορά και το newsleecher είναι free αλλιώς πλωρώνεις περίπου $20-$25.

Last edited:
http://www.nzbsrus.com/nzbbrowse.php?cat=90

Βρες ενα client η χρησιμοποιησε αυτο που σου δινει η giganews, βαλε τα στοιχεια σου μεσα στον client, κανε τις απαραιτητες ρυθμισεις (ποσα connections εχεις, τι retention εχεις), κανε εγγραφη στο site που σου δειχνω πιο πανω και εισαι ετοιμος..
Αυτο που μου υποδειξες μια χαρα ειναι.Δεν εχω καταφερει να βρω εκει ομως bluray rip....:violent-smiley-030:

Κάνεις ένα απλό registration στον newzbin (και όχι newsbin που είπα παραπάνω) χωρίς να πληρώσεις τίποτε και με ένα απλό search 8α βρείς τα ΠΑΝΤΑ. Φυσικά με την πληρωμή 8α δείς και τα Link (υπο8έτω δεν την έκανα ακόμη την πληρωμή)

μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο? πηγα στο newzbin , και δεν μπορω να γραφτω. μου λεει οτι πρεπει καποιο μελος να μου στειλει προσκληση στο μαιλ μου. τωρα τι μπορω να κανω? μπορει καποιος να μου στειλει?

το mail EINAI [email protected]

ευχαρηστω πολυ!!!

επαναφερω το θεμα γιατι , ψαχνω ενα σαιτ η προγραμμα το οποιο να κανεις search και να σου βρισκει αυτα που ψαχνεις σε newsgroups. Ξερετε ποιο ειναι το καλυτερο με την μεγαλυτερη ποικιλια?