ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Senior Member
- 18 June 2006
- 434
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ LG GGW H2OL ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ DL .ΗΔΗ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΑ 50 GB ΔΙΣΚΑΚΙ (ΚΛΑΠΣ 32 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ) ΚΑΙ ΕΝΑ 25 GB (ΠΑΛΙ ΚΛΑΠΣ)KAI EXV KATAΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 25 GB
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ LG GGW H2OL ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ DL .ΗΔΗ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΑ 50 GB ΔΙΣΚΑΚΙ (ΚΛΑΠΣ 32 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ) ΚΑΙ ΕΝΑ 25 GB (ΠΑΛΙ ΚΛΑΠΣ)KAI EXV KATAΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 25 GB
Εκτός του ότι ειναι παλιό μοντέλο, δεν βλέπω τι παραπάνω βλέπεις να εχει σε σχέση με το LG.Το καλυτερο μεχρι στιγμής, που τα γραφει ΟΛΑ, πρεπει να ειναι αυτό εδώ της PIONEER!
Αλλά από τιμή δεν ξερω ποσο παει... :grandpa:
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1980121,00.asp
Ρωταω και κατι πιο ενδιαφερον για αρκετούς :Ανασταίνω και πάλι το θέμα για να ενημερωνόμαστε τώρα που πέρασε ο καιρός....
Με τα σημερινα δεδομενα και τιμες, ΤΙ παιζει ?
Πολλές ερωτήσεις, αλλά φαντάζομαι ότι καλύπτουν κι αλλους απο εδώ, οπότε όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να απαντήσει...
- Ποιο ειναι το πιο φθηνό (και σχετικα καινουργιο) double layer Blu-ray recorder σημερα?
- Υπαρχει προγραμμα για full backup απο Blu-ray σε Blu-ray (ή έστω κάποιο Shrink ? )
- Μπορουμε να κανουμε με καποιο προγραμμα Blu-ray Authoring και να φτιαξουμε μια ταινια κρατώντας ΜΟΝΟ το αρχικο βιντεο (από κάποιο rip πχ) , και προσθέτωντας υπότιτλους και δικό μας μενού ???
- Mπορουμε να κανουμε authoring σε Blu-ray πολλα επισοδια από μια σειρά σε μορφή AVCHD ή αντίστοιχα αρχεία από HD καμερα, και να φτιαξουμε δικα μας μενου κλπ ???
- Ποσο κοστίζουν τωρα τα αδεια δισκάκια ? (single και double layer) ???
κάψιμο με το imageburn.
Κατι downloads που είχα δεν παίζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.