Εγγραφή image από Blu-Ray σε Blu-Ray!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ LG GGW H2OL ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ DL .ΗΔΗ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΑ 50 GB ΔΙΣΚΑΚΙ (ΚΛΑΠΣ 32 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ) ΚΑΙ ΕΝΑ 25 GB (ΠΑΛΙ ΚΛΑΠΣ)KAI EXV KATAΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 25 GB

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ LG GGW H2OL ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ DL .ΗΔΗ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΑ 50 GB ΔΙΣΚΑΚΙ (ΚΛΑΠΣ 32 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ) ΚΑΙ ΕΝΑ 25 GB (ΠΑΛΙ ΚΛΑΠΣ)KAI EXV KATAΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 25 GB

Μήπως ξερεις αν παιζουν στο PS3 αυτα που εχεις γραψει ???

Προφανώς κανείς δεν πρέπει να τσεκάρει specs από καταστήματα (και ειδικά Ελληνικά).

Το καλυτερο μεχρι στιγμής, που τα γραφει ΟΛΑ, πρεπει να ειναι αυτό εδώ της PIONEER!

Αλλά από τιμή δεν ξερω ποσο παει... :grandpa:

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1980121,00.asp
Εκτός του ότι ειναι παλιό μοντέλο, δεν βλέπω τι παραπάνω βλέπεις να εχει σε σχέση με το LG.

Μάλλον λιγότερα κάνει.

To LG, όπως ήδη σου είπαμε, γράφει κανονικά DL (εκτός του ότι παίζει HD DVD).

Αδίκως ψάχνεις, προς το παρόν, για καλύτερο αλλού.

Οκ Σείριε, σε ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Απλα ειχα την εντυπωση ότι το pioneer ηταν πιο καινουργιο...

Παντως, η δυνατοτητα αναπαραγωγής HD-dvd ειναι ουσιαστικά άχρηστη τώρα που καταργήθηκε το φορμά!

Μου αρκει αν κανει καλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα... ΜΑλλον θα το παρω μολις πεσουν λιγο ακομα οι τιμες από τα αδεια δισκάκια! :2thumb22sup:

Εγώ σήμερα αγόρασα το LG αλλά στο Nero (8.3.2.1) μου αναγνωρίζει ταχύτητα εγγραφής 1χ...
Ακόμα δεν έχω γράψει κάτι αλλά κάνω Rip 2 νοικιασμένα BD που έχω σπίτι... Με το νέο anydvdHD που κατέβασα trial (υπάρχει κάπου κάποιο serial? αν ναι pm please!) περνάνε κανονικά στο δίσκο και μάλιστα είδα εικόνα από το αρχείο στο δίσκο με το Power DVD 7 Ultra...
Μόλις γράψω στο RE που δίνει μαζί το LG θα το δοκιμάσω στο S300 να σας πω τι γίνεται.... ας ελπίσουμε να παίζει γιατί αλλιως μάλλον τσαμπα το αγόρασα καθώς το PC δεν είναι HTPC (ένας Athlon 3800 με nvidia 7600GT και 2GBRAM είναι) αλλά τουλάχιστον και τα 2 BD που έβαλα έπαιξαν άμεσα σε μία sony 26S2030 που έχω συνδέση μέσω VGA στο PC με το PowerDVD... to θέμα βέβαια είναι να απολαμβάνουμε τα BD στη μεγάλη TV με το home cinema και όχι μπροστά το PC!

Έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα ότι αντίγραφο ταινίας 25GB, γραμμένο στο LG 20L με το Nero Express 8 (επιλογή Copy Blu-Ray), έπαιξε κανονικά στο PS3.

Ανασταίνω και πάλι το θέμα για να ενημερωνόμαστε τώρα που πέρασε ο καιρός....

Με τα σημερινα δεδομενα και τιμες, ΤΙ παιζει ?
  • Ποιο ειναι το πιο φθηνό (και σχετικα καινουργιο) double layer Blu-ray recorder σημερα?
  • Υπαρχει προγραμμα για full backup απο Blu-ray σε Blu-ray (ή έστω κάποιο Shrink ? )
  • Μπορουμε να κανουμε με καποιο προγραμμα Blu-ray Authoring και να φτιαξουμε μια ταινια κρατώντας ΜΟΝΟ το αρχικο βιντεο (από κάποιο rip πχ) , και προσθέτωντας υπότιτλους και δικό μας μενού ???
  • Mπορουμε να κανουμε authoring σε Blu-ray πολλα επισοδια από μια σειρά σε μορφή AVCHD ή αντίστοιχα αρχεία από HD καμερα, και να φτιαξουμε δικα μας μενου κλπ ???
  • Ποσο κοστίζουν τωρα τα αδεια δισκάκια ? (single και double layer) ???
Πολλές ερωτήσεις, αλλά φαντάζομαι ότι καλύπτουν κι αλλους απο εδώ, οπότε όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να απαντήσει... :a0210:

Ανασταίνω και πάλι το θέμα για να ενημερωνόμαστε τώρα που πέρασε ο καιρός....

Με τα σημερινα δεδομενα και τιμες, ΤΙ παιζει ?

• Ποιο ειναι το πιο φθηνό (και σχετικα καινουργιο) double layer Blu-ray recorder σημερα?
  • Υπαρχει προγραμμα για full backup απο Blu-ray σε Blu-ray (ή έστω κάποιο Shrink ? )
  • Μπορουμε να κανουμε με καποιο προγραμμα Blu-ray Authoring και να φτιαξουμε μια ταινια κρατώντας ΜΟΝΟ το αρχικο βιντεο (από κάποιο rip πχ) , και προσθέτωντας υπότιτλους και δικό μας μενού ???
  • Mπορουμε να κανουμε authoring σε Blu-ray πολλα επισοδια από μια σειρά σε μορφή AVCHD ή αντίστοιχα αρχεία από HD καμερα, και να φτιαξουμε δικα μας μενου κλπ ???
  • Ποσο κοστίζουν τωρα τα αδεια δισκάκια ? (single και double layer) ???
Πολλές ερωτήσεις, αλλά φαντάζομαι ότι καλύπτουν κι αλλους απο εδώ, οπότε όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να απαντήσει...
Ρωταω και κατι πιο ενδιαφερον για αρκετούς :

Έχω το Dark Knight 1080p @12mbit/sec , DTS 5.1 @ 1500kbit/sec σε μορφή .mkv και με ανάλυση ακριβώς 1920*1080 ...

To αρχειο ειναι 14GB οπότε ΔΕΝ μπορω να το κανω AVCHD και να το καψω σε DVD-R DL ...

• Αν εχω Bluray recorder και δισκάκι 25gb (single layer) υπάρχει πρόγραμμα Authoring να το κάνω σε μορφή Blu-ray, να προσθέσω τους Ελληνικούς υπότιτλους και ενα υποτυπωδες δικό μου custom μενου και να το καψω σε Blu-ray με σκοπό να παίζει σε standalone players και PS3 ? :grandpa:

Last edited:
Παιδιά οδηγό για εγγραφή σε blu-ray δεν έχουμε ακόμα;

Έχω γράψει 2 Br-25 (αρχεια σε folder [BWM etc] οχι image) τα πέταξα στο Nero 8.3 και το δισκάκι που δημιουργήθηκε δεν παίζει στο Power DVD...

Το αρχείο mts δεν έχει κανένα πρόβλημα, ανοίγει και παίζει μια χαρά, προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη δομή των αρχείων.

Κάτι μου είπανε για το IMGBurn, ότι γράφει πιο γρήγορα αν απενεργοποιήσεις το error correction Μήπως ξέρετε τίποτα;

άντε να οργανωνόμαστε...

Βασικά, ο εύκολος τρόπος είναι rip με AnyDvd-HD σε iso και εγγραφή μετά με nero (νομίζω όμως πως μόνο η πλήρης έκδοση γράφει bluray).
Όμως, έτσι δεν έχεις δυνατότητα να συμπιέσεις το αρχικό BR (που συνήθως είναι DL-50Gb) ώστε να χωρέσει σε BR-25Gb, κάτι αντίστοιχο με το θρυλικό Shrink δηλαδή. Και τα DL προς το παρόν στοιχίζουν περισσότερο από να αγοράσεις ξανά την ταινία που θέλεις να κάνεις backup. Οπότε...

με την ελευση vista sp2 θα μπορεις να το γραψεις με τα windows ,,,send to disk

Εγώ έχω πάρει επαναγράψιμα 50GB και έχω καταφέρει να παιξω και στο PS3 και στο Samsung BD-P3500 αλλά μόνο καινούρια rips που έχω κάνει με το AnyDVD και κάψιμο με το imageburn.

Κατι downloads που είχα δεν παίζουν.

Απάντηση: Re: Εγγραφή image από Blu-Ray σε Blu-Ray!

κάψιμο με το imageburn.

Κατι downloads που είχα δεν παίζουν.

Το InstantBurn της Cyberlink λες ή το ImgBurn?

Σου είναι εύκολο να γράψεις έναν οδηγό με τα βέλτιστα settings?

Έχω βρει αυτό εδώ αλλά στο κομμάτι που αφορά την εγγραφή του image απο το σκληρό στο br δε λέει και πολλά.