ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ AVCLUB

Status
Not open for further replies.
Χμμμ, δηλαδή θα μπορώ να λέω τα πάντα? θα περνώ μέρος σε συζήτησης με τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ? για πείτε μου? ποσα χρήματα είναι η εγγραφή σας μέλος? άρε γλέντια που θα έχουμε......όσες ποιο πολλές φωνές θα είμαστε, τόσο το καλύτερο για εμάς τους απλούς.

Χμμμ, δηλαδή θα μπορώ να λέω τα πάντα?

Τα παντα οχι. Και στο σωματειο υπαρχει κωδικας συμπεριφορας.

θα περνώ μέρος σε συζήτησης με τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ?

Ναι.

ποσα χρήματα είναι η εγγραφή σας μέλος?

100 ευρω ειναι η εγγραφη και 30 η ετησια εισφορα.

άρε γλέντια που θα έχουμε......όσες ποιο πολλές φωνές θα είμαστε, τόσο το καλύτερο για εμάς τους απλούς.

Δεν προκειται για γλεντι παντως. Αλλα για μια υπευθυνη συμμετοχη που δεν ειναι παντα διασκεδαστικη.

Οσο για αυτο που λες για την πολυφωνια ετσι ειναι .

Re: Απάντηση: ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ AVCLUB

Ε τοτε ντου λοιπον. Αν γινω μελος, παλι θα παω για μπανια?

μα...βεβαίως...:grinning-smiley-043

Μια,δυο......τωρα που το πας εσυ?

Τι το ψειρίζεις ρε συ Τόλη? Πάρε το καταστατικό και άμα συμφωνείς κάνε αίτηση.
Κακό πάντως δε μπορείς να κάνεις. Ίσα ίσα υποστηρίζεις και το χώρο που σου δίνεται η ευκαιρία να γράφεις.

οff topic
Ρε συ στα Βρασνά έχω και καλό κονέ και έχω παραθερίσει και πριν χρόνια... Λες να σου' ρθω να με μάθεις και jet ski?

-bye-

edit: άντε μπράβο... Μαζί γράφαμε...

Τι το ψειρίζεις ρε συ Τόλη? Πάρε το καταστατικό και άμα συμφωνείς κάνε αίτηση.
Κακό πάντως δε μπορείς να κάνεις. Ίσα ίσα υποστηρίζεις και το χώρο που σου δίνεται η ευκαιρία να γράφεις.

οff topic
Ρε συ στα Βρασνά έχω και καλό κονέ και έχω παραθερίσει και πριν χρόνια... Λες να σου' ρθω να με μάθεις και jet ski?

-bye-

edit: άντε μπράβο... Μαζί γράφαμε...
Ελα, ελα και δεν θα χασεις μπρε. Τωρα θα ειμαι και στο σωματείο.....

Ελα, ελα και δεν θα χασεις μπρε. Τωρα θα ειμαι και στο σωματείο.....

Θα ανέβει το prestige σου, ε? :flipout::flipout:

Είναι πάλι φλού οι διακοπές μου. αν περάσω από την περιοχή θα βρεθούμε σίγουρα. Θέλω να δω και 2-3 ακόμα φιλαράκια από εδώ...

Άντε τσατ το κάναμε πάλι... Θα σου στείλω pm αν γίνει κάτι!

-bye-

Το δικό μου πάντως (prestige), δεν ανυψώθη άμα τη εγγραφή στο σωματείο.
Η προσφορά από άλλο μετερίζι είναι σημαντική, στηρίζουμε ένα χώρο από καθαρά χομπίστικη διάθεση προσφέροντας στο μέτρο και το βαθμό που καθένας μπορεί ώστε ο χώρος να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και μακρυά από συμφέροντα μαγαζιών.

Το δικό μου πάντως (prestige), δεν ανυψώθη άμα τη εγγραφή στο σωματείο.
Η προσφορά από άλλο μετερίζι είναι σημαντική, στηρίζουμε ένα χώρο από καθαρά χομπίστικη διάθεση προσφέροντας στο μέτρο και το βαθμό που καθένας μπορεί ώστε ο χώρος να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και μακρυά από συμφέροντα μαγαζιών.

Έτσι ακριβώς είναι Τόλη.....

Όσο για τα μπάνια δεν..... όλοι ακολουθούμε τον κανονισμό του χώρου που μας φιλοξενεί.

Απάντηση: Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ AVCLUB

Έτσι ακριβώς είναι Τόλη.....

Ρε συ Αντώνη πλακίτσα του κάνω επειδή έγραψε

"Ελα, ελα και δεν θα χασεις μπρε. Τωρα θα ειμαι και στο σωματείο....."

Εννοείτε ότι η συμετοχή αξίζει για τη προσφορά στο χώρο που σε φιλοξενεί, όπως μπορεί ο καθένας. Δεν υπήρξε αιχμή.

-bye-

Δεν απάντησα σε σένα Νίκο, απλά πήγα να γράψω και είδα ότι με κάλυψε αυτό που έγραψε ο Σίμος...

Status
Not open for further replies.