Εγγραφή NOVA με tv-tuner TV4ALL

chrisch

New member
26 October 2010
3
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Έχω ένα tv-tuner της πλάκας (Crypto TV4ALL) και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να κάνω εγγραφή της NOVA στο laptop από τον Panasat 1110. Προσπάθησα με την εξής συνδεσμολογία αλλά απέτυχε:
Από τον Panasat 1110 στο tuner με καλώδιο SCART σε 3RCA αρσενικό και 3RCA θηλυκό σε 7pin S-VIDEO (δηλαδή τελικά SCART σε S-VIDEO). Έπειτα συνέδεσα κανονικά το tv-tuner στο laptop με καλώδιο usb και προσπάθησα να δω εικόνα με τα προγράμματα Sony Vegas Movie Studio 9 και Debut Video Capture Software αλλά μάταια... Τι φταίει; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπω εικόνα στο laptop; Σας ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος

Γενικά τι tuner χρειάζομαι να να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με το laptop για να κάνω εγγραφή; Μόνο σε dvd recorder γίνεται να εγγράψεις προγράμματα; Αυτό που θέλω δηλαδή είναι να έχω εικόνα και ήχο από τα ψηφιακά κανάλια (είτε Εθνικά είτε Συνδρομητικά) για να κάνω record στο λάπτοπ με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής.

Επέλεξε τη σωστή πηγή στο πρόγραμμα που λειτουργείς! Οι επιλογές πηγής που σου δίνονται πρέπει να είναι από το tuner (antenna/cable) και την είσοδο (RCA/SVIDEO)
Επιβεβαίωσε πως λειτουργεί σωστά η συνδεσμολογία σου (SCART->SVIDEO)
Δοκίμασε να συνδέσεις το Panasat μόνο στις RCA του tuner!

Έχε στο νου σου πως οι περισσότερες αναλογικές συνδέσεις υποστηρίζουν το σύστημα προστασίας εγγραφής Macrovision που δεν επιτρέπει αναλογικές εγγραφές. Δεν ξέρω αν ο Panasat έχει τέτοιο θέμα!