Εγω θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο θεμα.Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να παθει κατι ο δεκτης απο λογισμικο?
θελω τα χαπια μου παιδια.......αλεξ που εισαι?χαχαχαχαχαχα
Βεβαίως και υπάρχει, γιατί το λογισμικό είναι το firmware, δηλαδή καθορίζει πως θα λειτουργήσει το hardware. Αν λειτουργήσει έξω από τα όριά του τότε μπορείς μέχρι και να κάψεις κάτι. Ας πούμε, ένα παράδειγμα για τα PC είναι με λογισμικό να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή τόσο πολύ που από τη θερμότητα να τον κάψεις. Δύσκολο, αλλά γίνεται.
Οπότε οι εταιρίες συνήθως λένε: αν προκαλέσει πρόβλημα το δικό μου το λογισμικό (λόγω bug), τότε αναλαμβάνω την ευθύνη και θα στον φτιάξω ή θα τον αντικαταστήσω. Αν όμως βάλεις λογισμικό άλλου, δεν έχω ευθύνη γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί.
Δεν είναι τελείως παράλογο...
Βεβαίως και υπάρχει, γιατί το λογισμικό είναι το firmware, δηλαδή καθορίζει πως θα λειτουργήσει το hardware. Αν λειτουργήσει έξω από τα όριά του τότε μπορείς μέχρι και να κάψεις κάτι. Ας πούμε, ένα παράδειγμα για τα PC είναι με λογισμικό να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή τόσο πολύ που από τη θερμότητα να τον κάψεις. Δύσκολο, αλλά γίνεται.
Οπότε οι εταιρίες συνήθως λένε: αν προκαλέσει πρόβλημα το δικό μου το λογισμικό (λόγω bug), τότε αναλαμβάνω την ευθύνη και θα στον φτιάξω ή θα τον αντικαταστήσω. Αν όμως βάλεις λογισμικό άλλου, δεν έχω ευθύνη γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί.
Δεν είναι τελείως παράλογο...
Γεια και χαρά! Στο νησί μου είμαστε μια παρέα η οποία έχει αγοράσει μαμουδάκια από το .s@ky@[email protected] Όποτε αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα [με την παραλαβή είχαμε εγγυηση ] μας εξυπηρέτησαν άνευ χρημάτων. Κάποιοι άλλοι φίλοι μας που είχαν αγοράσει τους δέκτες από άλλο κατάστημα και δεν διέθεταν εγγυηση πλήρωσαν το κόστος επισκευης Το site του συγκεκριμένου καταστήματος αναφέρει,,<< Στα μηχανήματα εντός εγγύησης η αντικατάσταση είναι δωρεάν.
Το κόστος εκτός εγγύησης είναι 25 .
Αναλαμβάνουμε επισκευές DM 500 αγορασμένα από άλλα καταστήματα >>
Ευχομαι στους φιλους να μην αντιμετωπισουν ποτε προβληματα επισκευης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.