Εγγύηση κλοπής της intersys

Μόνο για Canon; Αν ξέρει κανείς γενικά για ασφάλεια εξοπλισμού στο δρόμο κατά κλοπής κλπ (στο σπίτι υπάρχουν ένα σωρό) γιατί καιγόμαστε...
Κάθε μέρα την πέφτουν σε πιτσιρικάδες και τους αποσπούν τα κινητά με την απειλή μαχαιριού... φαντάσου να πάρεις την D3 (ή όποια άλλη) και να στην κλέψουν μαζί με τους φακούς...

Κάθε μέρα την πέφτουν σε πιτσιρικάδες και τους αποσπούν τα κινητά με την απειλή μαχαιριού... φαντάσου να πάρεις την D3 (ή όποια άλλη) και να στην κλέψουν μαζί με τους φακούς...

Το τρίποδό μου μαζί με την κεφαλή μπάλας, ζυγίζει περί τα 2,5 κιλά. Τελευταίως με πιάνω να το κουβαλώ κρατώντας το από τα διπλωμένα πόδια, δίκην ροπάλου (ή, χειρότερα, κεφαλοθραύστη). Ελπίζω να μην χρειαστούμε τέτοια ασφάλεια...

Απάντηση: Re: Εγγύηση κλοπής της intersys

Το τρίποδό μου μαζί με την κεφαλή μπάλας, ζυγίζει περί τα 2,5 κιλά. Τελευταίως με πιάνω να το κουβαλώ κρατώντας το από τα διπλωμένα πόδια, δίκην ροπάλου (ή, χειρότερα, κεφαλοθραύστη). Ελπίζω να μην χρειαστούμε τέτοια ασφάλεια...

Σε αυτή την περίπτωση ένα καλό (γερό) μονόποδο κάνει δουλειά ;)

Απάντηση: Re: Εγγύηση κλοπής της intersys

μονόποδο την λες τώρα τη γκλίτσα?

:flipout::flipout::flipout:

Υπάρχει και η χοντρή γκλίτσα, "κοπάνι" την λένε εδώ στην Εύβοια.:FSGSFGS4:

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με την intersys με ενημέρωσαν οτι δεν ισχύει πια η εγγύηση κλοπής...
Κρίμα και είχα χαρεί λιγο. Μου έκλεψαν την μικρή ψηφιακή απο το αμάξι προχθες και είχα σπαστεί γιατι μου άρεσε πολυ η μηχανούλα μου (και μετα σου λένε μην δένεσαι με άψυχα αντικείμενα...)

Λέτε να υπάρχει καμιά ασφαλιστική του εξωτερικού που να μπορεί να μας ασφαλίσει; Σκέφτομαι ότι θα είναι πιθανό αν έχει κάποια συγγένεια με πολυεθνική ασφαλιστική που έχει παράρτημα εδώ... (Ακόμα και σ' αυτό είμαστε πίσω στην Ελλάδα.. που μάλιστα έχουμε λιγότερη εγκληματικότητα από τις άλλες χώρες που ασφαλιζουν!)