Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
ΔΕΝ καλύφθηκε.
Το laptop έχει εγγύηση 1 έτους. Βέβαια η HP έχει κάτι προγράμματα "επέκτασης της εγγύησης", με καταβολή κάποιου ποσού. Φυσικά, δεν εγγράφηκα.
Στο Πλαίσιο μου είπαν ότι, άν είχα πάρει "σκέτο" το δίσκο, αυτός θα είχε εγγύηση. Όμως μαζί με το laptop πάει κι ο δίσκος. Άρα, τζίφος.
Πήρα απ' το Πλαίσιο ένα νέο δίσκο (μικρότερο κατά 150Gb) τον οποίο τοποθέτησα στο laptop. Είχα backup σε Windows Home Server και επανέφερα το laptop (ολική επαναφορά, όπως λέμε).
Αυτός ο νέος δίσκος, Samsung 500Mb, έχει φυσικά την εγγύηση Πλαίσιο για 2 χρόνια (αν θυμάμαι καλά).
Έτσι απλά...
Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Το έχω ψάξει (και το έχουν ψάξει πολύ περισσότερο και τα καταστήματα που τους καίει). Είναι ιδιόμορφο το καθεστώς. Αφού στο αναφέρουν κατά την αγορά καλύπτονται. Και ειδικά όταν αυτές οι εγγυήσεις προέρχονται από τον κατασκευαστή (ΗΡ στην συγκεκριμένη περίπτωση).όλα τα ηλεκτρονικά βάσει ευρωπάικού νόμου έχουν 2 χρόνια. έτσι και το laptop.
μήπως να τους έκανες μια καταγγελία για να ζοριστούν λίγο και να στο αλλάξουν ?
http://www.ekatanalotis.gr/?cat=57
Συμφωνώ απόλυτα και στα δύο....
Αν δεν το κάνεις όμως δεν θα στρώσουν ποτέ.
Εγώ προς το παρόν αρνούμαι να αγοράσω ότι γράφει πάνω του 1 χρόνο εγγύηση (και ας μην ισχύει)
Αποκωδικοποιητής (Turbo-X-HD-1000) με καμμένη πλακέτα όπως είπαν στο Πλαίσιο (οι ίδιοι είπαν ότι το μοντέλο αυτό έβγαζε συνεχώς καμένες πλακέτες). Αγορασμένος Ιανουάριο του 2012 δεν καλύπτει η εγγύηση λένε. Πως τους συμπεριφέρομαι; Δεν δικαιούμαι 2 έτη;
Απλως εκμεταλλευεται το brand που εχει χτισει τοσα χρονια και πουλάει πλέον Κινεζιές (από τις οποίες βγάζει και σοβαρά λεφτά - γιατί τα περιθώρια κέρδους στα επώνυμα / ''σοβαρα'' ειναι μηδαμινά).Δυστυχως η επελαση των turbo x εχει σαν αποτελεσμα να σταματησει να συνεργαζεται με αρκετες σοβαρες εταιριες...