ΕΓΚΑΙΝΙΑ 11/12/10

Καλές δουλειές!
Είσαι πολύ άμεσος και επικοινωνιακός!
Νομίζω ότι θα γίνεις απαραίτητος στη γειτονιά σου..

Ελπίζω να σκεφτείς και το delivery.. Ειδικά για τις εφημερίδες την Κυριακή το πρωί και το γάλα, που ξεχνούν οι μανάδες, αργά το βράδυ!

Να την ακούς τη Σοφία! ( το λέει και το όνομά της!) -bye-

Tζανέτο σου εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα δουλειά και πάντα με υγεία... όλα τα άλλα γίνονται!

καλημερα σας εγκαρδιοι φιλοι μου.....
προβλεπω σημερα αντι για εγκαινια να παιζουμε χιονοπολεμο μιας και εχουν αρχισει οι πρωτες νυφαδες να πεφτουν...
σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας μου δινουν μεγαλο κουραγιο και μεγαλη χαρα ξεροντας πως με στηριζουν εστω και ψυχολογικα καποια ατομα που κατ' ουσιαν ειναι αγνωστοι αλλα τελικα αποδεικνειονται γνωστοι μονο και μονο για το πως αγκαλιαζουν τον οποιοδηποτε νεο....

δεν θα ειμαι υπερβολικος αλλα ενα δακρυ χαρας κυλησε απο τους οφθαλμους μου και πηρα πιο πολυ θαρρος και ορεξη για δουλεια....

σας ευχαριστω λοιπον ολους και εναν εναν προσωπικα και βασιλη ναι ... οπως λεει και ενας θειος μου" κουμαντο στο σπιτι μου κανω εγω ...!! (και συμπληρωνει ψυθιριστα) μετα την γυναικα μου....)

ζητω συγνωμη που δεν αναφερομαι σε ολους αλλα τωρα εχει κολλησει το μυαλο....
παντως ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω...
αααα και καποιος ειπε το που ειναι το μαγαζακι μου.. ειναι στον πειραια στην οδο σερφιωτου 40 περιοχη καλλιπολη......
δεχομεθα παραγγελειες κρατησεις κλπ χαχαχαχαχαχαχα
πλακα κανω ....

και παλι σας ευχαριστω απο καρδιας...
και ελπιζω να σας καταφερω να σας δω σε καποια φαση...

Προλαβαίνω να ευχηθώ;;
Προλαβαίνω!

Καλές δουλειές, συγχαρητήρια που αποφάσισες να "κοντραριστείς" με τους δύσκολους καιρούς.
Θα έχεις το πάνω χέρι (στους καιρούς, όχι στη Σοφία :flipout: ), είμαι σίγουρη
Καλή δύναμη

Απάντηση: Re: ΕΓΚΑΙΝΙΑ 11/12/10

Προλαβαίνω να ευχηθώ;;
Προλαβαίνω!

Καλές δουλειές, συγχαρητήρια που αποφάσισες να "κοντραριστείς" με τους δύσκολους καιρούς.
Θα έχεις το πάνω χέρι (στους καιρούς, όχι στη Σοφία :flipout: ), είμαι σίγουρη
Καλή δύναμη

καλλη μου σε ευχαριστω πολυ..
ναι το ξέρω οτι στον καιρό θα εχω το πάνω χέρι μόνο γιατί στην σοφία μου εχω τον πρώτο λογο και η γυναίκα μου τον τελικο λογο-απόφαση.

σας ευχαριστω για τις ευχες σας...

το μαγαζακι ειναι στην καλλιπολη του πειραια...

Ε, αφού στο είπε και η Σοφία καλά έκανες βρε !!!!!! :D

Γερός και δυνατός και καλές δουλειές να έχεις....-bye-

είναι και αυτός σαν και εμένα, σε μια διαμάχη με την σύζυγο εχει ΠΑΝΤΑ την τελευταία λέξη.........."ναι αγάπη μου" :flipout:

καλές δουλειές φίλε μου

μετα απο απαιτηση των φιλων βαζω την διευθυνση...
αν τυχον και οι διαχειριστες θεωρουν οτι κανω διαφημιση τοτε παρακαλω να διαγραψουν το παρον ποστ....

η οδος ειναι
ΣΕΡΦΙΩΤΟΥ 40 ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ...

θα χαρω να σας δω ολους σας το ξερετε ακομα και για ενα καφεδακι....
και μονο η παρεα με καλυπτει και το λεω προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης...
καθαρες κουβεντες...

Καλές δουλειές φίλε μου,Σου εύχομαι να έχεις πάντα το κουράγιο να χαμογελάς γιατί αυτή η δουλειά είναι -όπως κι εσύ έγραψες-εξοντωτική και αυτό σου το χαμόγελο είναι απαραίτητο συστατικό επιτυχίας.

Καλές δουλειές φίλε μου,Σου εύχομαι να έχεις πάντα το κουράγιο να χαμογελάς γιατί αυτή η δουλειά είναι -όπως κι εσύ έγραψες-εξοντωτική και αυτό σου το χαμόγελο είναι απαραίτητο συστατικό επιτυχίας.

το ξερω Σωκρατη και απο αυτο εχω και αρκετο πιστευω και πιστευω οτι θα μου παει καλα ... εχω ολη την καλη διαθεση.....