Εγκατάσταση Air Conditioner..στην Ρωσία!!

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Αυτή είναι εγκατάσταση

russian-air-conditioner-1.jpg

russian-air-conditioner-2.jpg

russian-air-conditioner-3.jpg

russian-air-conditioner-4.jpg

russian-air-conditioner-5.jpg

russian-air-conditioner-6.jpg

χα χα χα χα χα να σε καλα ρε φιλε.και σκεφτομουν να στειλω ενα στην πεθερα μου εκει.αντε να βρεις ατομο να στο εγκαταστησει εκει:flipout:

Ο τροπος που εμαθαν να εργαζονται,απο τα <ωραια χρονια> ειναι παροιμιωδης.Προχθες την γλυτωσα παρα τριχα απο μια <κατασκευη> σοβιετικης εμπνευσεως και παιδειας

Για να βγήκε έξω να το βιδώσει στη βάση, φαντάζομαι πως θα έκανε τις τρύπες για την βάση στο μπαλκόνι....

Για να αγορασει ομως το τρυπανι για να ανοιξει τις τρυπες, ειχε 10 χρονια αναμονη.

Προσέξατε καθόλου τον τρόπο δόμησης;
Δε μοιάζει με καμμιά κατασκευή εδώ δική μας..

πιστεψε με οτι αυτα τα παλια σοβιετ μπλοκς ειναι οτι πιο ανθεκτικο και γερο υπαρχει

πιστεψε με οτι αυτα τα παλια σοβιετ μπλοκς ειναι οτι πιο ανθεκτικο και γερο υπαρχει

Σιγά που θα μας πείς ότι οι "χρουτσόφκες" είναι "ότι πιο ανθεκτικό και γερό υπάρχει". Μάλλον δεν έχεις μείνει σε καμιά τέτοια πολυκατοικία και να σκιάζεσαι να βγείς στο μπαλκόνι ή να σου βγαίνει η γλώσσα για να ανέβεις στον 7ο απο τις σκάλες ή να κοιμάσαι και να σου έρθει ο σοβάς στο κεφάλι!
Το μόνο καλό που 'εχουν είναι οι αυλές τους, άπλετοι χώροι, γεμάτοι ππάσινο, ακόμα και σε αυτές στο κέντρο της Μόσχας.

Πακά, πακά!

εχω μεινει φιλε μου και ξερω και τα κατασκευαστικα σχεδια.σου ευχομαι να μην γινει κανας καλος σεισμουλης εδω για να διαπιστωσεις τι αχυροπολικατοικιες στηνουν οι ελληνες κατασκευαστες στο βωμο του κερδους
ντασβιντανια

οι καλυτερες πολυκατοικιες στη ρωσια ειναι αυτα που χτιστηκαν επι σταλιν, αντιθετος αυτα που χτηστικαν επι Χρουσεφ (τα περισοτερα χωρις ασανσερ) ειναι χαλια.Αυτα που χτιζοταν τα 80ς και 90ς ειναι συνηθως ακομα χειροτερα.Αποσο ξερω αμα οι οροφοι ειναι λιγοτεροι απο 6 δεν βαζουν ασανσερ. Για τις αυλες θα συμφονισω. Το καλο ομως με ρωσσικα σπιτια ειναι οτι δεν κανει τοσο κρυο μεσα στα σπιτια οσο εδω:)