Εγκατάσταση προβολέα-οθόνης

τι εξτρα?αν εννοείς λάμπα, βάση, κ.τ.λ,τα αγοράζεις και μόνος σου αυτά...άλλα γιατί το σκέφτεσαι έναντι του ευρωπαϊκού 9200 από τη στιγμή που δεν έχουν διαφορές?

anyway, σε προβόλι έχω καταλήξει και θα είναι το tw9200. Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές περί οθόνης, και προχωρώ στην επόμενη ερώτηση. :) Ο projector θα τοποθετηθεί στο ταβάνι σε απόσταση 4.45μ από το πανί. *1)Θα χρειαστώ κάποιο mount που θα κατεβαίνει η είμαι καλυμμένος με ένα απλό βραχίονα.? Το σπίτι μου είναι χαμηλοτάβανο 2.70μ ύψος. Ο καναπές θα είναι 1μ περίπου μπροστά από τον projector. Και τέλος, επειδή το ασύρματο ωραίο μεν αλλά 300 πάνω, μπαίνω σε σκέψεις. *2)Δεν είναι όμως καλύτερο πάντα το καλώδιο?? Θα γίνει μια ψευδοροφή και το 8-10μ καλώδιο δεν θα φαίνεται. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως έχει απώλειες λόγω μήκους.. Εξ'ου και οι παραπάνω σκέψεις για τον 9200w.

Το καλώδιο είναι πάντα πιο safe proof λύση. Δεν θα έχεις πρόβλημα με 10μετρο καλώδιο.

Δεν έχεις πρόβλημα με την τοποθέτηση. Ο προβολέας διαθέτει υπεραρκετό lens shift. Μια απλή βάση αρκεί.

Super! Οπότε ρίχνω 2 καλώδια από πάνω και είμαι τζετ! Οπότε οθόνη μου έχετε ήδη προτείνει τον "άγγλο" που με ψήνει ιδιαίτερα, αλλά θέλω και μια εναλλακτική με προ-εντατήρες, ξέρω πως ξεφεύγουν αρκετά σε κόστος αλλά φοβάμαι από την άλλη μη πληρώνω κάθε χρόνο τον "άγγλο".

Αν μιλάμε για 120 ίντσες, τα κόστη ξεφεύγουν...υπολόγιζε πάνω από 1000.

Γιάννη καλησπέρα!

Να σε ρωτήσω επειδή είμαι άσχετος με το θεμα. Αυτή η οθόνη αξίζει, και αν γενικά οι σταθερές σου έρχονται έτοιμες η πρέπει εσύ να την φτιάξεις οταν την παραλάβεις?

http://www.ebay.com/itm/STR-169106-...168453?hash=item20ffc6be85:g:cJ0AAOSwrklVQ8ul

Αν δεν έχεις θέμα με την μόνιμη παρουσία της οθόνης, οι σταθερές είναι ότι καλύτερο.

Γεια σου Λευτέρη! Όπως τα λέει ο Βασίλης...οι σταθερές είναι ό,τι καλύτερο. Χρειάζεσαι απλά να τις ''δέσεις''. Ο χρόνος στησίματος είναι 10-15 λεπτά.

Ακουω συχνά οτι οι σταθερες οθονες ειναι φτηνές αλλα απο μια ερευνα αγορας που εκανα (για Ελλαδα) μου φάνηκαν πολυ ψηλά οι τιμές τους..Εχει κανεις να προτείνει κατι οικονομικό στην κατηγορία 110-120";

Re: Απάντηση: Εγκατάσταση προβολέα-οθόνης

Super! Οπότε ρίχνω 2 καλώδια από πάνω και είμαι τζετ! Οπότε οθόνη μου έχετε ήδη προτείνει τον "άγγλο" που με ψήνει ιδιαίτερα, αλλά θέλω και μια εναλλακτική με προ-εντατήρες, ξέρω πως ξεφεύγουν αρκετά σε κόστος αλλά φοβάμαι από την άλλη μη πληρώνω κάθε χρόνο τον "άγγλο".

Εάν έχεις "άκρες" Γερμανία.....

http://esmart-store.de/Heimkino-Bea...-TATENSO-GRAU-266cm-x-149cm-120-169::464.html

Απάντηση: Re: Εγκατάσταση προβολέα-οθόνης

Ακουω συχνά οτι οι σταθερες οθονες ειναι φτηνές αλλα απο μια ερευνα αγορας που εκανα (για Ελλαδα) μου φάνηκαν πολυ ψηλά οι τιμές τους..Εχει κανεις να προτείνει κατι οικονομικό στην κατηγορία 110-120";

Η DIY λύση, πως σου ακούγεται?

Re: Απάντηση: Re: Εγκατάσταση προβολέα-οθόνης

Η DIY λύση, πως σου ακούγεται?

καλο ακούγετε έχω και θειο ξυλουργό οποτε μπορω να προμηθευτώ ξυλεία απο εκει! Το θεμα ειναι με το πανι, εχω ακουσει οτι το blackout δεν ειναι τοσο καλο οσο το κανονικο πανι και επίσης δεν ξερω τι gain εχει..

Καλημέρα στην παρέα. Οταν λετε για πανί απο τον άγγλο, σε τι αναφέρεστε; Ενα ΠΜ με λινκ θα βοηθούσε! :-)

Και αν οχι απο αυτον, γενικότερα μια οθόνη σε νορμάλ τιμή απο που αγοράζουμε; PM και αυτο προφανώς. Ευχαριστώ.

ΟΚ τον βρήκα , αλλα γιατι ζητάει 1100 λίρες για τα ματ ασπρα βρε παιδια;;;!!!! Τι δεν κατάλαβα καλά;

Καλά κατάλαβες.
Ενδιαφεροταν φίλος να αγοράσει και το είχα δει κι εγώ.
Του έστειλα email ρωτώντας τον, αν έχει κάνει λάθος στην τιμή.
Μου απάντησε ότι δεν έχει κάνει λάθος, απλά επειδή δεν έχει στοκ γι αυτό ανέβασε την τιμή.
Τώρα με τι σκεπτικό το έκανε αυτό, δεν γνωρίζω.
Λες και θα την αγοράσει κάνεις.

του εγραψα και εγω, να δουμε τι θα απαντησει για στοκ. πότε και αν θα εχει δηλαδη.
δεν θελω να παρω γκρι. ή τουλαχιστον δεν ξερω αν θελω ή αν πρεπει αλλα ειναι αλλη συζητηση αυτη και οφ τοπικ.

edit: ε ναι απαντησε ακριβως αυτο χεχε

Thank you for your enquiry.

We are currently out of stock, which is why the price is high. We should have more stock soon, but, if you add us to your favourite sellers list, you will be updated as soon as we have new stock, as well as any price reductions and new items for sale.

Hope this helps.

Kind regards.

Last edited: