Επειδή θέλω να φτιάξω ψευδοροφή σε έναν χώρο που σκοπεύω να στήσω έναν βιντεοπροβολέα με μία οθόνη, θα ήθελα να βρω άμεσα μια λύση για την στήριξή του χωρίς να κάνω ζημιά αργότερα. Σκέπτομαι μήπως εγκαταστήσω την βάση του από τώρα, ώστε να βιδωθεί στο ταβάνι και ο γυψοσανιδάς να μου τον κατεβάσει όμορφα κάτω από την γυψοσανίδα. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια φθηνή βάση universal, μιας και δεν έχω αγοράσει ακόμα τον προβολέα. Ο προβολέας που θα πάρω θα είναι της οικονομικής κατηγορίας (μάλλον κάποιος από τους Optoma HD20, Epson TW5500, Panasonic AE4000). Σκέφτομαι να κάνω και μια μικρή εσοχή για μία οθόνη και μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω και μια οικονομική οθόνη από τώρα. Έχετε να προτείνετε καμία οικονομική οθόνη χειροκίνητη ή ηλεκτρική γύρω στις 110" (μέχρι 400-500 ευρώ).
Από καλώδια τι χρειάζεται να περάσω, μήπως τα περάσω και αυτά από τώρα. Ένα HDMI και ένα power είναι αρκετά;
Από καλώδια τι χρειάζεται να περάσω, μήπως τα περάσω και αυτά από τώρα. Ένα HDMI και ένα power είναι αρκετά;