Εγκατάσταση της PINNACLE PCTV 310e

Καλά κατι είπες τώρα.Την έχω παραπάνω από 2 χρόνια και δεν ασχολήθηκα λόγω της υπομονής..Τι να λέμε τώρα..
edit:Ακόμα ψάχνει για να δούμε τι θα δούμε..

Ολα οκ,αλλα δεν εχει πολλά κανάλια και + συν της άλλης μερικά τα δείχνει με χιόνια.Κανένα καλό τρικ?

Τάπα!Δεν μπορεί αν μην υπάρχει τρόπος.Μην το πέρνεις δλδ ότι δεν ξέρεις και σε προσβάλλω.Αλλά η ρου@#$^&α τεχνολογία τι κάνει?

Mpeg θα σου έλεγα... το Dvix on the fly δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει και σίγουρα θα τον γονατίζει τον επεξεργαστή

Εχω δοκιμάσει με divx και είναι πολύ καλό.Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως θα κανω χειροκίνητη εγγραφή
78766928hj7.jpg

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

πεταξε την οπως ειναι..
2 χρονια την εχω κ δεν εχω καταφερει να δω σωστα..ολο προβληματα..κουνιαταν κ αναβοσβηνε η εικονα..ενα καρο βλακειες..στην αρχη επικοινωνουσα με pinnacle αλλα τπτ..το ποσο μαπα ειναι φαινεται κ απο το οτι ειναι η μοναδικη π δεν εχει υποστηριξη για τα vista..

Καλά αυτό το έχουν λίγο πολύ όλες.Δεν παραξενεύομαι.Αυτό που ψάχνω να κάνω έιναι χειροκίνητη εγγραφή και η οποία δεν γίνεται.Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Απάντηση: Re: Εγκατάσταση της PINNACLE PCTV 310e

πεταξε την οπως ειναι..
2 χρονια την εχω κ δεν εχω καταφερει να δω σωστα..ολο προβληματα..κουνιαταν κ αναβοσβηνε η εικονα..ενα καρο βλακειες..στην αρχη επικοινωνουσα με pinnacle αλλα τπτ..το ποσο μαπα ειναι φαινεται κ απο το οτι ειναι η μοναδικη π δεν εχει υποστηριξη για τα vista..

Φίλε μου λάθος κάνεις.Την δουλεύω εδώ και 1/5 χρόνο(pci εσωτερική)οχι USB,χωρίς να διμηουργεί πρόβλημα,με οχι και τόση καλή ποιότητα εικόνας.με winXP πιο μπροστά και με Vista ultimate 64bit τώρα.
Εχει υποστήριξη για Vista,αν κοιτάξεις θα το βρείς-bye-
http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...isplayName=PCTV+310e&newProductName=PCTV+310e

Last edited:
Παιδι'α δεν ξέρω από που λειτουργεί το χειριστήριο,δλδ από που πιάνει σήμα για να μπορώ να εκτελέσει τις λειτουργίες που του δίνω.Βλακώδης η ερώτηση,αλλα δεν έχω βρεί κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Εγκατάσταση της PINNACLE PCTV 310e

Φίλε μου λάθος κάνεις.Την δουλεύω εδώ και 1/5 χρόνο(pci εσωτερική)οχι USB,χωρίς να διμηουργεί πρόβλημα,με οχι και τόση καλή ποιότητα εικόνας.με winXP πιο μπροστά και με Vista ultimate 64bit τώρα.
Εχει υποστήριξη για Vista,αν κοιτάξεις θα το βρείς-bye-
http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...isplayName=PCTV+310e&newProductName=PCTV+310e

η εσωτερικη εχει υποστηριξη και δεν εχει κανενα προβλημα..η usb ειναι η πατατα..
και η εξωτερικη δεν εχει υποστηριξη για vista..